veym2 yazdı:poligon hatası bende gitti ve ekran kartım hala atı işlemciyle alakalı bişey bence o önceden amd deyken aynı hata bendede var şimdi intel işlemcide böyle bi hatayla hiç karşılaşmadım
Evet ikisi aynı sistemde olursa hata oluşuyordu, örnek verdim sadece fazla detaya inmedim. Bi oyun oynamak için de ne işlemcimi değiştiririm ne de ekran kartımı sonuç olarak ortada hala hata var
xPrince yazdı:Uzun zaman önce bi arkadaş, ben ona burdan selam gönderiyorum demiştiki, fuara gitmiş sanırım ve pardüs işletim sistemine uygun hale getirilmesini istemiş ordaki oyun büyüklerinden. Sonra foruma yazdığında ise onlar pardüse uygun hale getirmişlerdi bu isteğinden dolayı oda bunu anlatıp oyunla övünüyodu, orda hak vermiştim ona. Böyle bi durumda olabilir aslında senin durum.
Bu olayda ikv camiasından değil de pardus kullanan kişinin kendi bilgi birikimiyle bir şeyler yaptığını hatırlıyorum ben. Yanlış hatırlıyor da olabilirim tabi. Ama yönetim yapmış olsa kurulum dosyası indirme seçeneklerinde pardus için setup verilirdi. Bir yetkili uğrarsa konuya net bir açıklık gelir inşallah.
Merhabalar.
Şu anda Mac Os X işletim sistemi ve bilgisayarlar pek yaygın değil. Fakat ilerde bu işletim sistemi yaygın olduğunda oyunumuzu Mac Os X işletim sistemine uyarlayabilirler.
Şu anlık ise kullanmadığım için bilmiyorum fakat Sanal PC ve bu Sanal PC'ye windows sürümü yükleyerek buradan oynayabilirsiniz.
Fakat tekrar edeyim Mac Os X Kullanmadığım için Sanal Pc kurulabilir mi bilmiyorum.
Mac os x'te İKV çok güzel olurdu doğrusu.Grafikler ekran görüntü kalitesi windows'a göre çok daha şık ve güzeldir.
Mac os kullananlar iyi bilir.Öneri olarak sunun belki Mac os x ve max os classic için farklı sürümler çıkartabilirler.
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
PROFx yazdı:Oyun yapılırken çoğunluk düşünülür diye tahmin ediyorum. Mac kullanan kesimin azınlık olduğunu düşünürsek, bu kesimden kaç kişi ikv oynayacak diye de bir alt kırılım eklersek zannediyorum 100ü geçmez Akçeler akarken bu ekiple kalkıp da mac için çalışma yapmazlar. O yüzden çözümün parçası olacak kişi sensin. Yaşasın windows
Azınlık görüşümle ilgili karşı çıkmak isteyenler için bir örnek vereyim. Ati ekran kartlarında rastlanan poligon hatası; bakınız hala düzeltilmedi. Sebep? Ati kullanıcısı azınlıkta. 2007den beri ati kullanıyorum, 2007den beri hatayla oynuyorum.
Biri ATİ mi dedi ! Alakasız olduğunu daha yeni anladım.Bende 3 Senedir Ati Radeon HD 4330 ekr kartı ile oynamaktayım şu kristalleşme olayı senelerdir var. En son paraya kıyıp Nvidia Geforce 9800 GT aldım sorun çözüldümü ? - Tabiki HAYIR ! eskisi kadar olmasada arada yine aynı hatayı verir az da ols ayani bu ekran kartı ile alakalı bi sıkıntı değil !!! belki yine pc donanımından kaynaklıdır fakat sadece bu bozukluk İKV de olmakta.Sonuç : Donanım dedinizde noldu ! Nvidia zengin oldu ... sorun İKV de...
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Bundan 3 ay once aynı sey için desteğe mail attım. Gelen cvb: su an böyle bir sürümümüz bulunmamaktadır oldugu zaman biz size haber vericez oldu...Aynı durumdan bende muzdaribim