HezarfenCelebi yazdı:**** yazdı:Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam..
Boyle bir konusma ne zaman oldu da ben neden hatırlamıyom. Ama hatay Anavatana 1939 da katıldı belki o zamanalrda bir vasiyet oalrak soylemiş olablir demmki almasalarmıs 3. dünya savaşını türkiye başlatacakmış.
Bilmem kaç yıl önce Noduramıs motradomusmu ne o kehanetlerinide ortadan kaldırmış oldu neyse sorun yok suriye ile savaş cıakrsa 3. dünya savaşı çıkmayacak eminim. bumdan.
3. Cü dünya savaşı felanda çıkmaz bir savaş cıkar dandik oanda 3.dünaya savaşı cıkar la dalgamı geçiypnuz aloooo 3. dünya savaşıda neymiş. Savaş olmadan savaşa derler benim bildiğim 3. dünya savaşı.
Zati içindeyiz alla alla. Bir yandan çin bir yandan amerika kapısıyorlar işte. Çaktırmadan.
Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.
Simdiye kadar yenilmedim diye bişi olmaz tahmini 3-4 savaşı kaybetmiştir boyle bir söz soylediğini zannetmiyom ama genede araştıracam