Google ı protesto ediyorum!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Google ı protesto ediyorum!

Mesaj gönderen ARZLODOS »

HezarfenCelebi yazdı:
**** yazdı:Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam..

Boyle bir konusma ne zaman oldu da ben neden hatırlamıyom. Ama hatay Anavatana 1939 da katıldı belki o zamanalrda bir vasiyet oalrak soylemiş olablir demmki almasalarmıs 3. dünya savaşını türkiye başlatacakmış.

Bilmem kaç yıl önce Noduramıs motradomusmu ne o kehanetlerinide ortadan kaldırmış oldu neyse sorun yok suriye ile savaş cıakrsa 3. dünya savaşı çıkmayacak eminim. bumdan.

3. Cü dünya savaşı felanda çıkmaz bir savaş cıkar dandik oanda 3.dünaya savaşı cıkar la dalgamı geçiypnuz aloooo 3. dünya savaşıda neymiş. Savaş olmadan savaşa derler benim bildiğim 3. dünya savaşı.

Zati içindeyiz alla alla. Bir yandan çin bir yandan amerika kapısıyorlar işte. Çaktırmadan.

Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.

Simdiye kadar yenilmedim diye bişi olmaz tahmini 3-4 savaşı kaybetmiştir boyle bir söz soylediğini zannetmiyom ama genede araştıracam
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Bourne yazdı:
VBMaSTeR yazdı:Öncelikle şunu bir ayırt etmelisin artık. Atatürk bir sanatçı bir bilim adamı değil. Bir önder bir kumandan. Dünyanın bu noktasında yaptıkları sevinç kaynağı ölümü eleme sebep oluyorsa diğer heryerde bu tam tersi. Ne olursa olsun oraya koyulan gül acınıza saygı duyuyoruz anlamına gelir. Eğer ki bir proteston varsa bundan sonra google ile ilişiğini kesersin protesto böyle olur. Lafta akıyorsun ama icraatta görelim. Biz göremeyiz ama insan kendini kandıramaz. Google distrubitörünü kullanma. Chrome kullanma picasa kullanma android kullanma gmail kullanma google translate kullanma vs vs. Daha bu saatten sonra ne yazsam anlamazsın heralde o yüzden dahada diyecek birşeyim yok.
Bir üst yorumda Google ın bir özel açıklaması duruyor gördünmü ? Bu açıklamayı heralde ikv nin forum sayfasında ben bu uygulamayı prostesto ettim diye yapmadılar.Demekki bu rahatsızlık birçok kişiyi harekete geçirmiş ve Google bu konuda doğrudan tepki toplamış ki böyle bir açıklama yapma gereği duymuş.''Daha bu satten sonra ne yazsam anlamazsın heralde'' cümleni ödünç alabilirmiyim ?
Evet sen ve senin gibi geri kafalı, gerçekten dar çerçeveden bakan insanların saçma ve yersiz tepkileri yüzünden açıklama getirmek zorunda kalmışlar. Açıklama anlamanız için yapılmış. Sonuç olarak burda anlamayan biri varsa o da hep senmişsin. Al cümlemi tabiki benden birşeyler kapman güzel, yararına olacaktır ;) Google u protesto ettikten sonra bile kim bilir bu saate kadar kaç kere daha kullandın. Dilde protesto çabaların gerçekten göz dolduruyor, ama dediğim gibi icraatte protesto etmedikten sonra fıs. Neyse daha yorum yapıpta sana kapakları toplatmak zorunda bırakmıcam ;)

Son söz;

Mevlana der ki "Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir"

zira ben cahillerle girdiğim tartışmayıda kazanırım, hadi kal sağlıcakla ;)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

...
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Bu elemanı fazla ciddiye aldınız.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Bu Bourne gerçekten sıkıntılı bir adam.Bu forumda, özellikle "Genel Etkileşim" bölümüne açılan konular İstanbul Kıyamet Vakti oyunu ile ilgili olmak zorundadır.Tabiki hepimiz Atatürk'ü saygıyla anıyoruz.Ancak bu, oyun üzerine kurulmuş bir mecrada olmamalı.Bahsi geçen kuruluş da istediği kişileri anasayfasında anabilir.Bu bizi alakadar etmez.Sonuçta Kurucularının Türk olmadığı bir internet sitesinden bahsediyorsun.Çok rahatsız oluyorsan kullanmazsın kendince protesto edersin olur biter.Lütfen şu foruma bir konu açmadan şöyle birkaç ay düşün. Bu herkes için daha sağlıklı olacak.
Resim
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen oguzhan55 »

Belki Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni kurması google'a ağır gelmiştir. Kaldıramamışlardır belki . :x Bende görünce çok sinirlendim. Sana katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bourne »

VBMaSTeR yazdı:
Bourne yazdı:
VBMaSTeR yazdı:Öncelikle şunu bir ayırt etmelisin artık. Atatürk bir sanatçı bir bilim adamı değil. Bir önder bir kumandan. Dünyanın bu noktasında yaptıkları sevinç kaynağı ölümü eleme sebep oluyorsa diğer heryerde bu tam tersi. Ne olursa olsun oraya koyulan gül acınıza saygı duyuyoruz anlamına gelir. Eğer ki bir proteston varsa bundan sonra google ile ilişiğini kesersin protesto böyle olur. Lafta akıyorsun ama icraatta görelim. Biz göremeyiz ama insan kendini kandıramaz. Google distrubitörünü kullanma. Chrome kullanma picasa kullanma android kullanma gmail kullanma google translate kullanma vs vs. Daha bu saatten sonra ne yazsam anlamazsın heralde o yüzden dahada diyecek birşeyim yok.
Bir üst yorumda Google ın bir özel açıklaması duruyor gördünmü ? Bu açıklamayı heralde ikv nin forum sayfasında ben bu uygulamayı prostesto ettim diye yapmadılar.Demekki bu rahatsızlık birçok kişiyi harekete geçirmiş ve Google bu konuda doğrudan tepki toplamış ki böyle bir açıklama yapma gereği duymuş.''Daha bu satten sonra ne yazsam anlamazsın heralde'' cümleni ödünç alabilirmiyim ?
Evet sen ve senin gibi geri kafalı, gerçekten dar çerçeveden bakan insanların saçma ve yersiz tepkileri yüzünden açıklama getirmek zorunda kalmışlar. Açıklama anlamanız için yapılmış. Sonuç olarak burda anlamayan biri varsa o da hep senmişsin. Al cümlemi tabiki benden birşeyler kapman güzel, yararına olacaktır ;) Google u protesto ettikten sonra bile kim bilir bu saate kadar kaç kere daha kullandın. Dilde protesto çabaların gerçekten göz dolduruyor, ama dediğim gibi icraatte protesto etmedikten sonra fıs. Neyse daha yorum yapıpta sana kapakları toplatmak zorunda bırakmıcam ;)

Son söz;

Mevlana der ki "Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir"

zira ben cahillerle girdiğim tartışmayıda kazanırım, hadi kal sağlıcakla ;)
Tartışmalarda karşı tarafın gerekli cevabı aldıktan sonraki ruh hali birikimi ile alakalı seyrine devam eder.Görüyorumki bu sende yok.Sana bir tavsiye yiyemiyeceğin lokmayı ağzına götürme.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bourne »

CARMENTA yazdı:Bu Bourne gerçekten sıkıntılı bir adam.Bu forumda, özellikle "Genel Etkileşim" bölümüne açılan konular İstanbul Kıyamet Vakti oyunu ile ilgili olmak zorundadır.Tabiki hepimiz Atatürk'ü saygıyla anıyoruz.Ancak bu, oyun üzerine kurulmuş bir mecrada olmamalı.Bahsi geçen kuruluş da istediği kişileri anasayfasında anabilir.Bu bizi alakadar etmez.Sonuçta Kurucularının Türk olmadığı bir internet sitesinden bahsediyorsun.Çok rahatsız oluyorsan kullanmazsın kendince protesto edersin olur biter.Lütfen şu foruma bir konu açmadan şöyle birkaç ay düşün. Bu herkes için daha sağlıklı olacak.
Birinin bu forumda yazdıklarını eleştirmen için önce sen nasıl bir duruş sergilemişin ona bakalım.Yazıların yorumların üzerine bir gözden geçir bakalım aklı başında bir forum müdavimi tavrı sergilemişmisin.Bu forum mecrasını senin hep bişeyler yazimde eğleneyim alanına dönüştürmek zorundamıyım ? Önce sen buna bişr cevap ver istersen.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
Alaimisema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Alaimisema »

Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar...
;)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön