Google ı protesto ediyorum!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Google ı protesto ediyorum!

Mesaj gönderen Bourne »

Arkadaş don lastiğini bile bulanı logosunda şekillendiren resmeden Google, Türkçe arayüzünde altta ufak kırmızı bir gül koymakla yetinmiş Ulu Önder Atatürk ün anma gününü.Şiddetle kınıyorum.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Google ı protesto ediyorum!

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Google'ı kullanma o zaman.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
JJNeSTeRJJ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ser Se Ri

Mesaj gönderen JJNeSTeRJJ »

10 Kasım Ne Yapılırsa Yapılsın İnsanın İçindeki Üzüntüyü Dışarı Yansıtamıycağı Bir Gündür.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bourne »

HezarfenCelebi yazdı:Google'ı kullanma o zaman.
Benle alakalı hoşnutsuzluğunu başka konularda dile getir olurmu ? Bu konu içinde haddini bildirmeyle uğraşmayacam.

İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

ya konuyu buraya açmanın sonucu ne daha geniş portallara aç şimdi google protesto etmenle ikv nin alakası ne ?
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bourne »

COMMANDER yazdı:ya konuyu buraya açmanın sonucu ne daha geniş portallara aç şimdi google protesto etmenle ikv nin alakası ne ?

Onca saçma sapan açılan konular gördüm şu ifadeyi kullandığına şahit olmadım.Foruma devamlı katılan yazı yazan biri olarak buraya beni rahatsız eden uygulamayı nedeniyle beraber yazdım.Bu seni rahatız etmiyorsa saygı duyarım.İkv nin alakası ise bu oyun Türk oyunu.Buda sana kapak olsun.

İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Google yapmamış ama bir internet sitesinde görmüş olduğum Türk Gençliği ' nin hazırlamış olduğu bir resmi sizinle paylaşmak istedim.Gençlerimize helal, Google ' a yazıklar olsun ...

Resim
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Yabancı bi siteden Atatürk için böyle bi şey beklemeniz zaten bi hata, tamam google büyük bi site ne biliyim her yerde her dilde var ama sonuçta türklerin açtığı bi site değil, kullanıyosanız bunu bilerek kullanın. (yanlış anlamayın tek doğru bildiğim siyaset Atatürkçülüktür.)
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bourne »

xPrince yazdı:Yabancı bi siteden Atatürk için böyle bi şey beklemeniz zaten bi hata, tamam google büyük bi site ne biliyim her yerde her dilde var ama sonuçta türklerin açtığı bi site değil, kullanıyosanız bunu bilerek kullanın. (yanlış anlamayın tek doğru bildiğim siyaset Atatürkçülüktür.)
Google ı yabancı bir site gibi görmek ne derece sağlıklı onu genel kanıya bırakayım.İnternet kullanan ne kadar kullanıcı varsa büyük çoğunluğunun hergün defalarca girdiği ve kullanıcısının fazlalığından dolayıda Türkçe arayüzü olan bir arama motorundan bahsediyoruz.İki günde bir belkide ilk defa gördüğümüz önemli şahsiyetieri özenli logo çalışmalarıyla anan bir uygulaması var.Bu arama sitesinin böyle bir uygulaması olmasından dolayı ben rahatsızlığımı dile getirdim.Üstelik logoya basıldığında Google sizi internette o kişi hakkındaki bilgilere varsa eserlerinede yönlendiriyor. Şimdi varla yok arasında o küçük gül e basın bakim bir yere yönlendiriliyormusunuz.Yabancı bir siteden Atatürk ün anılmasını beklemek midir şimdi bu ? Bana tahsis ettiği arayüzünde incik boncuk yapanları allayıp pullayıp bana tarihin önemli şahsiyetleri diye yutturmasın.Dünya tarihinde Atatürk ten büyük şahsiyetmi var ?

İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bourne kafayı gülle bozmusun la gül degil o karanfil Atatürkün en çok sevdiği bir çicek ismi o.

Karaflin ayrı bir anlamı var sen önce onu araştır.

Karanfilin en altına konmuş ayrıcalık bir hak verilmiş orda.

Ve ayrıca reklam kokan bir resim tartışması oalcakki reklam kokacak dimi haberlerde.
A R Z L O D O S
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön