Ws taktiği önemliymiş demekki.
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Ws taktiği önemliymiş demekki.
Burda şunu belirtmek isterim ki diyorsun ki fizik büyü geldimi bozuyor arkadaş karşıdaki adamın ejderi yada herhangi bir ÇT asası varsa hertürlü attığı 2. büyü hasarı bu arkadaştan fazla yani bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok olmayacakta ikv bunu değiştirene kadar şanslı olan herkes kazanacak benimde başıma geldi bu tür bir olay büyü hasarım 1600 üstü buz hasarıda ejder ve nuc takılardan gelen hasarlarla 700 800 birşeydi karşımdakinde gözlük bile yoktu karşılıklı vuruştuk ne büyü bozduk ne kutup ne kilit ne tesla aynı serilikte büyü attık aynı anda öldük bu mu taktik?
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Berkistanbul İnce gördü :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- İri Fare Avcısı
Az da olsa beni anlıyan çıktı anlayın şunu çemberlitaş itemleriyle normallerinin arasında fazla fark yok sadece yaratıklara fark var onlarında zırhı enerjisi farklı olduğu için büyülerin zırhı enerjisi hep aynı itemde fark yapmıyr :SVatanSeveriz yazdı:Burda şunu belirtmek isterim ki diyorsun ki fizik büyü geldimi bozuyor arkadaş karşıdaki adamın ejderi yada herhangi bir ÇT asası varsa hertürlü attığı 2. büyü hasarı bu arkadaştan fazla yani bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok olmayacakta ikv bunu değiştirene kadar şanslı olan herkes kazanacak benimde başıma geldi bu tür bir olay büyü hasarım 1600 üstü buz hasarıda ejder ve nuc takılardan gelen hasarlarla 700 800 birşeydi karşımdakinde gözlük bile yoktu karşılıklı vuruştuk ne büyü bozduk ne kutup ne kilit ne tesla aynı serilikte büyü attık aynı anda öldük bu mu taktik?
-
- Demirci Çırağı
Kardeş çemberlitaş itemlerini bu kadar küçümsüyorsanız girmeyin Grup Bölgelerine.Resimde gördüğünüz arkadaş gibi fevzi cevriye dizin.thenemne0032 yazdı:Az da olsa beni anlıyan çıktı anlayın şunu çemberlitaş itemleriyle normallerinin arasında fazla fark yok sadece yaratıklara fark var onlarında zırhı enerjisi farklı olduğu için büyülerin zırhı enerjisi hep aynı itemde fark yapmıyr :SVatanSeveriz yazdı:Burda şunu belirtmek isterim ki diyorsun ki fizik büyü geldimi bozuyor arkadaş karşıdaki adamın ejderi yada herhangi bir ÇT asası varsa hertürlü attığı 2. büyü hasarı bu arkadaştan fazla yani bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok olmayacakta ikv bunu değiştirene kadar şanslı olan herkes kazanacak benimde başıma geldi bu tür bir olay büyü hasarım 1600 üstü buz hasarıda ejder ve nuc takılardan gelen hasarlarla 700 800 birşeydi karşımdakinde gözlük bile yoktu karşılıklı vuruştuk ne büyü bozduk ne kutup ne kilit ne tesla aynı serilikte büyü attık aynı anda öldük bu mu taktik?
Silah zoruyla falan giriyorsunuz sanki...
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- İri Fare Avcısı
Girme diyorsunda yeni bölgeler geldiğinde biz yaratıkları 2 vuruşta öldürürken siz gt zoruyla keseceksiniz farkında değilsiniz (item dizmeyipde fevziyle gezenlere söylüyorum)sonrada isyan ediyorsunuz eğer biz çt itemlerini dizipde dizmeyenleri kesemiyorsak bizim isyan etmemiz gerek yönetimin yaptğı birşey yok hiç oyuncuları anlamıyorlarHezarfenCelebi yazdı:Kardeş çemberlitaş itemlerini bu kadar küçümsüyorsanız girmeyin Grup Bölgelerine.Resimde gördüğünüz arkadaş gibi fevzi cevriye dizin.thenemne0032 yazdı:Az da olsa beni anlıyan çıktı anlayın şunu çemberlitaş itemleriyle normallerinin arasında fazla fark yok sadece yaratıklara fark var onlarında zırhı enerjisi farklı olduğu için büyülerin zırhı enerjisi hep aynı itemde fark yapmıyr :SVatanSeveriz yazdı:Burda şunu belirtmek isterim ki diyorsun ki fizik büyü geldimi bozuyor arkadaş karşıdaki adamın ejderi yada herhangi bir ÇT asası varsa hertürlü attığı 2. büyü hasarı bu arkadaştan fazla yani bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok olmayacakta ikv bunu değiştirene kadar şanslı olan herkes kazanacak benimde başıma geldi bu tür bir olay büyü hasarım 1600 üstü buz hasarıda ejder ve nuc takılardan gelen hasarlarla 700 800 birşeydi karşımdakinde gözlük bile yoktu karşılıklı vuruştuk ne büyü bozduk ne kutup ne kilit ne tesla aynı serilikte büyü attık aynı anda öldük bu mu taktik?
Silah zoruyla falan giriyorsunuz sanki...
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Arkadaşı tebrik ediyorum. Bende bir keresinde ecelli adam kesen 47 lvl savaşçı görmüştüm hayret etmiştim
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Loncasızlar
Ben 3 k maxlı savaşçımda full bir savaşçıyla ws atmıştım berabere kalmıştık
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Endless Dream
Bende ordan duymuştum hoşuma gitmişti yanlış anlaşılmasın
Bazı arkadaşlar vsden önce em' e girip iksir çekip çıkıyorlar.Öyle birşey değilse helal olsun derim.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: İzmir
bizim sancaktada var başımın belası böle bir büyü 
büyücülüktede beceriksiz olduğum için hep kesiliyoruz teke tek kaldıkmı
olayın mantığını kabul etmiyen arkadaşlar
şöle düşünün
240 dırencı buza verdi
üzerindeki 7 parça itemde fevzi karakürk dizdi
karakürkten 60 buz direnç geliyor
60*7=420
240 ıda ekleyince 660 buz dırencı var
ful cemberlı dızılmıs tank kadar nerdeyse
sız bu adama buz la kac vurabılırsınız bı dusünun 
bb yıde 15 yaptımı fiziğinizi tutcak fızıkle hasar veremıyceksınız
burda devreye playerlık giriyor bende olmıyan bir özellik
2 kez ust uste fızık atıcaksınız mısal onunda bb sırasını bozmak ıcın
sancakta fevzı bılge azat yanında shen kara solucan oldumu 10 -15 m dan alıcı buluyor
büyücülüktede beceriksiz olduğum için hep kesiliyoruz teke tek kaldıkmı
olayın mantığını kabul etmiyen arkadaşlar
şöle düşünün
240 dırencı buza verdi
üzerindeki 7 parça itemde fevzi karakürk dizdi
karakürkten 60 buz direnç geliyor
60*7=420
240 ıda ekleyince 660 buz dırencı var
ful cemberlı dızılmıs tank kadar nerdeyse
bb yıde 15 yaptımı fiziğinizi tutcak fızıkle hasar veremıyceksınız
burda devreye playerlık giriyor bende olmıyan bir özellik
2 kez ust uste fızık atıcaksınız mısal onunda bb sırasını bozmak ıcın
sancakta fevzı bılge azat yanında shen kara solucan oldumu 10 -15 m dan alıcı buluyor
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli