Ws taktiği önemliymiş demekki.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Ws taktiği önemliymiş demekki.

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Burda şunu belirtmek isterim ki diyorsun ki fizik büyü geldimi bozuyor arkadaş karşıdaki adamın ejderi yada herhangi bir ÇT asası varsa hertürlü attığı 2. büyü hasarı bu arkadaştan fazla yani bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok olmayacakta ikv bunu değiştirene kadar şanslı olan herkes kazanacak benimde başıma geldi bu tür bir olay büyü hasarım 1600 üstü buz hasarıda ejder ve nuc takılardan gelen hasarlarla 700 800 birşeydi karşımdakinde gözlük bile yoktu karşılıklı vuruştuk ne büyü bozduk ne kutup ne kilit ne tesla aynı serilikte büyü attık aynı anda öldük bu mu taktik?
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
thenemne0032
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen thenemne0032 »

Berkistanbul İnce gördü :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
thenemne0032
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

VatanSeveriz yazdı:Burda şunu belirtmek isterim ki diyorsun ki fizik büyü geldimi bozuyor arkadaş karşıdaki adamın ejderi yada herhangi bir ÇT asası varsa hertürlü attığı 2. büyü hasarı bu arkadaştan fazla yani bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok olmayacakta ikv bunu değiştirene kadar şanslı olan herkes kazanacak benimde başıma geldi bu tür bir olay büyü hasarım 1600 üstü buz hasarıda ejder ve nuc takılardan gelen hasarlarla 700 800 birşeydi karşımdakinde gözlük bile yoktu karşılıklı vuruştuk ne büyü bozduk ne kutup ne kilit ne tesla aynı serilikte büyü attık aynı anda öldük bu mu taktik?
Az da olsa beni anlıyan çıktı anlayın şunu çemberlitaş itemleriyle normallerinin arasında fazla fark yok sadece yaratıklara fark var onlarında zırhı enerjisi farklı olduğu için büyülerin zırhı enerjisi hep aynı itemde fark yapmıyr :S
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

thenemne0032 yazdı:
VatanSeveriz yazdı:Burda şunu belirtmek isterim ki diyorsun ki fizik büyü geldimi bozuyor arkadaş karşıdaki adamın ejderi yada herhangi bir ÇT asası varsa hertürlü attığı 2. büyü hasarı bu arkadaştan fazla yani bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok olmayacakta ikv bunu değiştirene kadar şanslı olan herkes kazanacak benimde başıma geldi bu tür bir olay büyü hasarım 1600 üstü buz hasarıda ejder ve nuc takılardan gelen hasarlarla 700 800 birşeydi karşımdakinde gözlük bile yoktu karşılıklı vuruştuk ne büyü bozduk ne kutup ne kilit ne tesla aynı serilikte büyü attık aynı anda öldük bu mu taktik?
Az da olsa beni anlıyan çıktı anlayın şunu çemberlitaş itemleriyle normallerinin arasında fazla fark yok sadece yaratıklara fark var onlarında zırhı enerjisi farklı olduğu için büyülerin zırhı enerjisi hep aynı itemde fark yapmıyr :S
Kardeş çemberlitaş itemlerini bu kadar küçümsüyorsanız girmeyin Grup Bölgelerine.Resimde gördüğünüz arkadaş gibi fevzi cevriye dizin.
Silah zoruyla falan giriyorsunuz sanki...
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
thenemne0032
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

HezarfenCelebi yazdı:
thenemne0032 yazdı:
Kardeş çemberlitaş itemlerini bu kadar küçümsüyorsanız girmeyin Grup Bölgelerine.Resimde gördüğünüz arkadaş gibi fevzi cevriye dizin.
Silah zoruyla falan giriyorsunuz sanki...
Girme diyorsunda yeni bölgeler geldiğinde biz yaratıkları 2 vuruşta öldürürken siz gt zoruyla keseceksiniz farkında değilsiniz (item dizmeyipde fevziyle gezenlere söylüyorum)sonrada isyan ediyorsunuz eğer biz çt itemlerini dizipde dizmeyenleri kesemiyorsak bizim isyan etmemiz gerek yönetimin yaptğı birşey yok hiç oyuncuları anlamıyorlar
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Arkadaşı tebrik ediyorum. Bende bir keresinde ecelli adam kesen 47 lvl savaşçı görmüştüm hayret etmiştim :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Ben 3 k maxlı savaşçımda full bir savaşçıyla ws atmıştım berabere kalmıştık
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

Berkistanbul yazdı:viewtopic.php?f=59&t=102094

Videoyu anlatanı bulduk paket ettiden anladım :D :D
Bende ordan duymuştum hoşuma gitmişti yanlış anlaşılmasın :DDDDDDDD
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Bazı arkadaşlar vsden önce em' e girip iksir çekip çıkıyorlar.Öyle birşey değilse helal olsun derim.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

bizim sancaktada var başımın belası böle bir büyü :)
büyücülüktede beceriksiz olduğum için hep kesiliyoruz teke tek kaldıkmı :)
olayın mantığını kabul etmiyen arkadaşlar
şöle düşünün
240 dırencı buza verdi
üzerindeki 7 parça itemde fevzi karakürk dizdi
karakürkten 60 buz direnç geliyor
60*7=420
240 ıda ekleyince 660 buz dırencı var
ful cemberlı dızılmıs tank kadar nerdeyse :) sız bu adama buz la kac vurabılırsınız bı dusünun :)
bb yıde 15 yaptımı fiziğinizi tutcak fızıkle hasar veremıyceksınız
burda devreye playerlık giriyor bende olmıyan bir özellik :)
2 kez ust uste fızık atıcaksınız mısal onunda bb sırasını bozmak ıcın
sancakta fevzı bılge azat yanında shen kara solucan oldumu 10 -15 m dan alıcı buluyor
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön