thenemne0032 yazdı:HezarfenCelebi yazdı:thenemne0032 yazdı:Bu Taktik Değil bu Lanet Olası Oyunun Lanet olası İğrençliği
Ben taktik bilmesem bile bak bilmesem bile Gece gündüz grup bölgesi atmışsam emek vermişsem gecemi gündüzüme katıp çarımı dizmişsem İstersem taktik dediğin şeyi bilmeyeyim bu adamın bana fazla vurması saçmalık Tam Bir İKV saçmalığı diğer oyunlara lütfen bir bakın full dizilmiş bir oyuncu karakteri dizilmemiş normal bir oyuncuyu hatta normal 2-3 oyuncuyu ne hale getiriyor anlarsınız demek istediğimi
Sana fazla vurması değil doğru yerde doğru yeteneği kullanmış.Sen ona fizik attığın zaman o büyü bozmuş fakat sen onun fiziğini bozmamışsın veeeeeee fotoğraflarda herşey belli.
Fazla vuruyor nasıl vurmuyor ? birkere full çember dizilmiş veya migrat dizilmiş büyüyle normal itemli büyünün enerjileri aynıdır 12.000 bu yüzden fazla fark yapmaz o adamın 500 1000 den fazla vurmaması gerekirken 1500 3500 arası vuruyrdur en az o çemberli dizili kişiye 1000 büyü hasarı fizik ne demek 2300 büyü hasarı ne demek Resmen saçmalık karşıdaki büyü 2 büyüsünü kurtarsa her türlü yatırır full çember diziliyi
öncelikle sakinim sakinsin sakiniz
arkadaşlar çemberli itemlerinin yapabilecekleri belli ceket asa ve zırh dışındakiler 150 hasar 4.354 kritik ve max kudret
büyücü ws sinde max kudret işe yaramaz hatta kritikte işe yaramaz esasında
e ne oldu ayak pant el de sadece 60 hasar üste çıktınız karşıdakinin item dizilimi tüm fizikleri tutuyorsa eğer fevzi karakürk veya shen se 1 hasarı tutacak ikncisinden de direnç açmış bir şifacı kadar hasar yiyecektir.
yani burada abartılacak bir durum yok
ben grup bölgelerinden aylarca item düşürdüm mm mmmm mm diyebileceğimiz kişi
karşıdaki "az itemli " oyuncu da ben defalarca ws attım yendim yenildim taktik çalıştım kazandım kaybettim hasar+direnç set dizdim diyebilir
özetle: item kaybeder oyunculuk kazanır tebrikler (ancak muhtemelen oradaki bazı arkadaşlar grup bölgesi yetenekleriyle ws atmışlar onu da hesaba katmak gerekiyor)