Yücelen Solucan Yüzük Hk.
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Yücelen Solucan Yüzük Hk.
Şahsen 10 milyona almıştım.Evet hiçbir şef yaratıktan düşmüyor.Şifacı vssi için bu yüzüğü almayı düşünenlere önermem.Centruion yüzük daha iyi.
xAFRODİZYAKx
Merhaba,
Sığınak ve Migrat Grup Bölgeleri Ödülleri [Savaşçı]
Sığınak ve Migrat Grup Bölgeleri Ödülleri [Şifacı]
ilgili konulardan hangi düşmandan hangi eşyanın düşme ihtimali olduğunu inceleyebilirsiniz.
Bilginize.
Sığınak ve Migrat Grup Bölgeleri Ödülleri [Savaşçı]
Sığınak ve Migrat Grup Bölgeleri Ödülleri [Şifacı]
ilgili konulardan hangi düşmandan hangi eşyanın düşme ihtimali olduğunu inceleyebilirsiniz.
Bilginize.
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
Gazap yeteneğinin Centrion Eşyalara Artısı olmuyor.AFRODIZYAK yazdı:Şahsen 10 milyona almıştım.Evet hiçbir şef yaratıktan düşmüyor.Şifacı vssi için bu yüzüğü almayı düşünenlere önermem.Centruion yüzük daha iyi.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

gazap yeteneği tum hasarların hasarını artırır yani 300 asitin olursa 450 olur ornegnTatarian yazdı:Gazap yeteneğinin Centrion Eşyalara Artısı olmuyor.AFRODIZYAK yazdı:Şahsen 10 milyona almıştım.Evet hiçbir şef yaratıktan düşmüyor.Şifacı vssi için bu yüzüğü almayı düşünenlere önermem.Centruion yüzük daha iyi.Turnuvalarsa gazap ile yapılıyor. Ben 70m e almıştım pişmanda değilim...
![]()

- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Gazap yeteneği turnuvada açılması şart koşulmuş bir yetenek.Normal zamanda birebir vsde gazapsız atacağına göre genel anlamıyla gereksiz bir yüzük.Centruion yüzükle onu en az yüz kere denemişimdir.Tabiki herkesin görüşüne saygılıyım.Tatarian yazdı:Gazap yeteneğinin Centrion Eşyalara Artısı olmuyor.AFRODIZYAK yazdı:Şahsen 10 milyona almıştım.Evet hiçbir şef yaratıktan düşmüyor.Şifacı vssi için bu yüzüğü almayı düşünenlere önermem.Centruion yüzük daha iyi.Turnuvalarsa gazap ile yapılıyor. Ben 70m e almıştım pişmanda değilim...
![]()
xAFRODİZYAKx
- Tatarian
- Demirci Çırağı

AFRODIZYAK yazdı:Gazap yeteneği turnuvada açılması şart koşulmuş bir yetenek.Normal zamanda birebir vsde gazapsız atacağına göre genel anlamıyla gereksiz bir yüzük.Centruion yüzükle onu en az yüz kere denemişimdir.Tabiki herkesin görüşüne saygılıyım.Tatarian yazdı:Gazap yeteneğinin Centrion Eşyalara Artısı olmuyor.AFRODIZYAK yazdı:Şahsen 10 milyona almıştım.Evet hiçbir şef yaratıktan düşmüyor.Şifacı vssi için bu yüzüğü almayı düşünenlere önermem.Centruion yüzük daha iyi.Turnuvalarsa gazap ile yapılıyor. Ben 70m e almıştım pişmanda değilim...
![]()
Gazapsız vs ler için Tabiki Cenrion yüzük vaz geçilmez bunun istisnası bile olmaz.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Tatarian
- Demirci Çırağı

IReSTIBLE yazdı:gazap yeteneği tum hasarların hasarını artırır yani 300 asitin olursa 450 olur ornegnTatarian yazdı:Gazap yeteneğinin Centrion Eşyalara Artısı olmuyor.AFRODIZYAK yazdı:Şahsen 10 milyona almıştım.Evet hiçbir şef yaratıktan düşmüyor.Şifacı vssi için bu yüzüğü almayı düşünenlere önermem.Centruion yüzük daha iyi.Turnuvalarsa gazap ile yapılıyor. Ben 70m e almıştım pişmanda değilim...
![]()
Büyü hasarından bahsetmiyorum bu arada. Normal Hasar olan Zehir. Centriondaki efsun yani... Gazap buna etki etmiyor.

Arkadaşımla gazaplı gazapsız deneme yaptık centrion yüzük daha iyi olduğunu düşünüyorum.Centrion yüzük kolye seti = 8.4 zırh verirken yücelen solucan yüzük kolye seti = 6.0 zırh veriyor bunun yüzünden fazla bir yararı olmuyor.