Yücelen Solucan Yüzük Hk.
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Yücelen Solucan Yüzük Hk.
Arkadaşlar Yücelen Solucan yüzük Migrattan bir karaktere düşüyordu hatırlıyorum ama hangi karaktere , Centurionunmu Junonun mu verdiğini unuttum.Kısa bir bilgilendirme yapabilir mi bilgisi olan biri ?
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
Re: Yücelen Solucan Yüzük Hk.
yücelen solucan yüzük düşmüyo kolye düşüyo junondanLyKaoN yazdı: Arkadaşlar Yücelen Solucan yüzük Migrattan bir karaktere düşüyordu hatırlıyorum ama hangi karaktere , Centurionunmu Junonun mu verdiğini unuttum.Kısa bir bilgilendirme yapabilir mi bilgisi olan biri ?

-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Yücelen Solucan Kolye, Junon'dan şifacı sınıfı ile düşürmüşlüğüm vardır.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Lonca: <Nemesis>
Yüzüğü 45 Seviye üzeri her hayvandan düşürebilirsin. Gece takipçisi Buz büyücüsü Akrepler İmmuneler Zırdeliler aklına ne geliyorsa. Fakat arkadaşlarında dediği gibi Yüzük hiçbir bosstan düşmüyor, şans ihtimali düşüyor. Ve bana kalırsa; gazaplı şifa vslerinde nerdeyse şart olduğu için çok değerli...

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
Teşekkürler hepinize , aklımda öyle kalmış 
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Hiçbir bosstanmı düşmüyor ?Tatarian yazdı:Yüzüğü 45 Seviye üzeri her hayvandan düşürebilirsin. Gece takipçisi Buz büyücüsü Akrepler İmmuneler Zırdeliler aklına ne geliyorsa. Fakat arkadaşlarında dediği gibi Yüzük hiçbir bosstan düşmüyor, şans ihtimali düşüyor. Ve bana kalırsa; gazaplı şifa vslerinde nerdeyse şart olduğu için çok değerli...
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Evet kolye şifacılara düşmektedir.xLuCaGox yazdı:Yücelen Solucan Kolye, Junon'dan şifacı sınıfı ile düşürmüşlüğüm vardır.
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Nadide değil dimi ?TeknoBYraM yazdı:Evet kolye şifacılara düşmektedir.xLuCaGox yazdı:Yücelen Solucan Kolye, Junon'dan şifacı sınıfı ile düşürmüşlüğüm vardır.
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
zor ve piyasada az bulunan bir yüzük 25m vermişlerdi vermemiştim
saklarım kasanın bi köşesinde mutlaka 
bütün itemler bi gün çöplükten kurtuluyor
)
bütün itemler bi gün çöplükten kurtuluyor
Yusuf
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Lonca: <Nemesis>
Evet hiçbir bosstan düşmüyor. Ama bosslar'da 49 seviye olduğu için Sana düşen çanta olarak değilde Boss'un normal çantası oluyor bazen ondan bi ihtimal düşebilir. Yani ha akrep kesmişssin ha junon kesmişsin. Düşmesi imkansız denemez. Ama Grup bölgesi mantığında düşmüyor.VforVendetta1 yazdı:Hiçbir bosstanmı düşmüyor ?Tatarian yazdı:Yüzüğü 45 Seviye üzeri her hayvandan düşürebilirsin. Gece takipçisi Buz büyücüsü Akrepler İmmuneler Zırdeliler aklına ne geliyorsa. Fakat arkadaşlarında dediği gibi Yüzük hiçbir bosstan düşmüyor, şans ihtimali düşüyor. Ve bana kalırsa; gazaplı şifa vslerinde nerdeyse şart olduğu için çok değerli...

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]