Yücelen Solucan Yüzük Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Yücelen Solucan Yüzük Hk.

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Şahsen 10 milyona almıştım.Evet hiçbir şef yaratıktan düşmüyor.Şifacı vssi için bu yüzüğü almayı düşünenlere önermem.Centruion yüzük daha iyi.
xAFRODİZYAKx
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba,

Sığınak ve Migrat Grup Bölgeleri Ödülleri [Savaşçı]
Sığınak ve Migrat Grup Bölgeleri Ödülleri [Şifacı]

ilgili konulardan hangi düşmandan hangi eşyanın düşme ihtimali olduğunu inceleyebilirsiniz.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

AFRODIZYAK yazdı:Şahsen 10 milyona almıştım.Evet hiçbir şef yaratıktan düşmüyor.Şifacı vssi için bu yüzüğü almayı düşünenlere önermem.Centruion yüzük daha iyi.
Gazap yeteneğinin Centrion Eşyalara Artısı olmuyor. =) Turnuvalarsa gazap ile yapılıyor. Ben 70m e almıştım pişmanda değilim... :)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

Tatarian yazdı:
AFRODIZYAK yazdı:Şahsen 10 milyona almıştım.Evet hiçbir şef yaratıktan düşmüyor.Şifacı vssi için bu yüzüğü almayı düşünenlere önermem.Centruion yüzük daha iyi.
Gazap yeteneğinin Centrion Eşyalara Artısı olmuyor. =) Turnuvalarsa gazap ile yapılıyor. Ben 70m e almıştım pişmanda değilim... :)
gazap yeteneği tum hasarların hasarını artırır yani 300 asitin olursa 450 olur ornegn
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Tatarian yazdı:
Gazap yeteneği turnuvada açılması şart koşulmuş bir yetenek.Normal zamanda birebir vsde gazapsız atacağına göre genel anlamıyla gereksiz bir yüzük.Centruion yüzükle onu en az yüz kere denemişimdir.Tabiki herkesin görüşüne saygılıyım. =)
xAFRODİZYAKx
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

AFRODIZYAK yazdı:
Tatarian yazdı:
Gazap yeteneği turnuvada açılması şart koşulmuş bir yetenek.Normal zamanda birebir vsde gazapsız atacağına göre genel anlamıyla gereksiz bir yüzük.Centruion yüzükle onu en az yüz kere denemişimdir.Tabiki herkesin görüşüne saygılıyım. =)

Gazapsız vs ler için Tabiki Cenrion yüzük vaz geçilmez bunun istisnası bile olmaz. :) Yinede konu şifaysa gazaplıda gazapsızda iddialı olmak lazım. :D
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

IReSTIBLE yazdı:
Tatarian yazdı:
gazap yeteneği tum hasarların hasarını artırır yani 300 asitin olursa 450 olur ornegn

Büyü hasarından bahsetmiyorum bu arada. Normal Hasar olan Zehir. Centriondaki efsun yani... Gazap buna etki etmiyor.
Resim Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Arkadaşımla gazaplı gazapsız deneme yaptık centrion yüzük daha iyi olduğunu düşünüyorum.Centrion yüzük kolye seti = 8.4 zırh verirken yücelen solucan yüzük kolye seti = 6.0 zırh veriyor bunun yüzünden fazla bir yararı olmuyor.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön