ben böyle bir eşitsizlik olduğunu düşünmüyorum. bazı arkadaşlarında açıkladığı gibi bizler bölgeyi hem hızlı bitirmek istiyoruz hemde herkese ihtiyacı olan düşssün istiyoruz. bede büyücümde item bakımından sanssızım ama kendim kaşınıyorum. 2+2+2 cok nadir büyü girdim hatta hiç girmedim belkide. haliyle şansımda azaldı. maden kastım ürettim bende.
vuruşlar arasındaki denge demişssin. sen buyucunu gb ye girecek şekilde skillendirip aynı zamnda savaşçı kesmek istiyorsun. ws düşünüyorsan koyarsın 15 kutup 15 zihin mumkunse tesla bak bakalım savascı ya. tek sorun zihin tutması oda şansına kalmış artık menziline girmicen zira senin menzilin oldukça uzun.
şifacı demişsin bir kere adam gazap actımı kendine şifa basamıyor asiti iyi vuruyor doğrudur ama onunda yetenk puanları sınırlı hepsine veremez eğer sırf adam kesmek için donatılmış bir şifacı ile karşılatıysan bb yeteneğini iyi kullanabildiğin kadar denersin şansını.
savascı sınıfı güçlü ama eforu düşük yani yakınına gelirse şansın yok
büyü sınıfı zayıf ama birim süredeki hasarlar toplamı yüksek eforuda yüksek buna bir iki yetenek ekledinmi dengeler alt üst olur.
hem oruç tutayım ama arda su içeyim dayanamıyorum gibi bişi istediğiniz. asıl adaletsizlik bundan önce vardı savaşçının krallığı zamanında hem ofansif özelliği hem defansif özelliği varken. kimsenin büyü kullanmadığı dönemler.
item şans faktörü belli bir tecrübeye bağlanmalımı evet aslında fena olmaz. yani 10 gaffar kesiminde 1 item garanti gibi. ama unutmayın ki recetelerde item sınıfında veya çıkan materyaller. yani bana düşmüyor dediğinizde bunu herşekilde düşmediğini kanıtlamanız biraz zor
oyun şirketi olarak karşı tarafı düşünün birde herkese her istediği düştü aynı item düşme ihtimali kalktı o oldu bu oldu misalen. oyunda ne yapacaksınız? klanda savaşmak dışında? peki dükkandaki yağma artırıcıları maden artırıcıları kime satacaklar? bazen yeter ama dedirten şeyler görüyoruz aynı grupta ihtiacı olmayan adama iki zırh birden düşmesi veya 2 asa bir ceketin aynı torbadan düşesi işte bunlar hep başkasına düştüğü için stem konusudur. sen o adamın yerinde olsan övünçle bahsedersin aslan oyunum bana 3 item verdi 3 gaffarda charım fullendı dıye. sen olayın ne tarafındasın sorun sanırım bu. Bana göre şanssız tarafındasın.
sabırlı olmanı diler en kısa zamnda item düşürmeni temenni ederim.