Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Yeter artık bıktım bıktım. Ne item düşüyor ne başka bir halt yiyebiliyoruz. Sabahımızı akşamımıza katıp günde 10 15 kenan atıyoruz boş şifacı savaşçı 2 kenan atıyor fulleniyor. Yeter başlarım ben şansa da şanssızlığa da. 5 Büyücü 1 Şifacı girsekte aynı 4 1 1 girsekte aynı 2 2 2 girsekte aynı. Yemin ediyorum geçen 2 2 2 attık sığınak 3 kere üst üste. Savaşçı ve şifacılar aldı yine eşyaları. Bu nedir arkadaş ya. Millet 2 sene boyunca sadece Nuc kolye için sığınak mı atmak zorunda. Sadece Nuc yüzük için migrat mı atmak zorunda. Kıyamet asa için Çemberlitaş mı atmak zorunda. Bazı sivri zekalar çıkacak atma o zaman diyecek atmazsan sen bir hiçsin bunu aklına bir sok.

Hadi bunu geçiyorum adam urban tora tora satırla gelip full büyücüyü 3 vuruşta alıyor buna açıklık getirin ? Yine 2 3 sivri zeka çıkacak o büyücü oynamayı bilmiyordur diyecek. O büyücü hiç mi hata yapmayacak hiç mi zihin tutulması görmeyecek ? Yeter bıktım yav. GB ler için kutup 15 zihin 0 dolaşıyoruz savaşçı dikkat dağıtma atıyor büyü bozmanın tutma şansı %25 çoğuda 10 puan veriyor %15. Hadi bozduk şansa. El tutulması oluyor kutup attık tamam. Lan bu adam depar basıp ağır sert vurunca ölüyoruz. Biz mecburmuyuz sürekli ölmeye. Şifacılara hiç bulaşmıyorum zaten adam 4 5 asit atsa yerdeyiz. Bu büyücünün çektiği nedir arkadaş. Sadece GB ye giriyor onda da item düşmüyor.

Büyücüler altın çağını yaşıyormuş hani nerde biz neden göremiyoruz ? Forumda şu kadar madalyam var item düşmüyor diyenlerin çoğu büyücü. Sabah 8 akşam 10 oyundayım. Mısır çarşısından çıkıp daha Eminönüyü Meteora göremiyorum günlerdir. Artık Aktar Şevkete Necmiye Selam veriyorum. Oruçlu oruçlu sığınak atıyorum kenan yine bir şey vermiyor şifacıya çifter çifter kolyeler yüzükler. Savaşçıya çifter çifter kolyeler yüzükler. Şuana kadar 5 kolye düştüyse 4 ü sarı efsun 1i de kıyamet alevi. Düşünün ramazan paketi var + plus var.

Bugün konuştuğum bir şifacı vardı adamın 55 madalyası var. Fundi seti hazır. Zırhı dahil tüm fundi seti hazır. Maraton ayağı hazır. Oksidantları var. Bizim ne günahımız var ? Her zaman 3 yiyerek ezilmek zorunda mıyız ? Adam Urban tora tora zihin tutup kesiyor bana Kıyamet asandan utan diyor adam haklı ama ben utanmak zorunda değilim utanacak yönetim. O kadar büyük dengesizlik varki. Şifacının canı 15 17 bin + şifa basıyor. Büyücünün canı 12 bin 3 vuruşta yerde. Nerede adalet. Bununla ilgili kesin bir çalışma yapılmalı.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı

Mesaj gönderen Forumkral »

Wotkasarap yazdı:Yeter artık bıktım bıktım. Ne item düşüyor ne başka bir halt yiyebiliyoruz. Sabahımızı akşamımıza katıp günde 10 15 kenan atıyoruz boş şifacı savaşçı 2 kenan atıyor fulleniyor. Yeter başlarım ben şansa da şanssızlığa da. 5 Büyücü 1 Şifacı girsekte aynı 4 1 1 girsekte aynı 2 2 2 girsekte aynı. Yemin ediyorum geçen 2 2 2 attık sığınak 3 kere üst üste. Savaşçı ve şifacılar aldı yine eşyaları. Bu nedir arkadaş ya. Millet 2 sene boyunca sadece Nuc kolye için sığınak mı atmak zorunda. Sadece Nuc yüzük için migrat mı atmak zorunda. Kıyamet asa için Çemberlitaş mı atmak zorunda. Bazı sivri zekalar çıkacak atma o zaman diyecek atmazsan sen bir hiçsin bunu aklına bir sok.

Hadi bunu geçiyorum adam urban tora tora satırla gelip full büyücüyü 3 vuruşta alıyor buna açıklık getirin ? Yine 2 3 sivri zeka çıkacak o büyücü oynamayı bilmiyordur diyecek. O büyücü hiç mi hata yapmayacak hiç mi zihin tutulması görmeyecek ? Yeter bıktım yav. GB ler için kutup 15 zihin 0 dolaşıyoruz savaşçı dikkat dağıtma atıyor büyü bozmanın tutma şansı %25 çoğuda 10 puan veriyor %15. Hadi bozduk şansa. El tutulması oluyor kutup attık tamam. Lan bu adam depar basıp ağır sert vurunca ölüyoruz. Biz mecburmuyuz sürekli ölmeye. Şifacılara hiç bulaşmıyorum zaten adam 4 5 asit atsa yerdeyiz. Bu büyücünün çektiği nedir arkadaş. Sadece GB ye giriyor onda da item düşmüyor.

Büyücüler altın çağını yaşıyormuş hani nerde biz neden göremiyoruz ? Forumda şu kadar madalyam var item düşmüyor diyenlerin çoğu büyücü. Sabah 8 akşam 10 oyundayım. Mısır çarşısından çıkıp daha Eminönüyü Meteora göremiyorum günlerdir. Artık Aktar Şevkete Necmiye Selam veriyorum. Oruçlu oruçlu sığınak atıyorum kenan yine bir şey vermiyor şifacıya çifter çifter kolyeler yüzükler. Savaşçıya çifter çifter kolyeler yüzükler. Şuana kadar 5 kolye düştüyse 4 ü sarı efsun 1i de kıyamet alevi. Düşünün ramazan paketi var + plus var.

Bugün konuştuğum bir şifacı vardı adamın 55 madalyası var. Fundi seti hazır. Zırhı dahil tüm fundi seti hazır. Maraton ayağı hazır. Oksidantları var. Bizim ne günahımız var ? Her zaman 3 yiyerek ezilmek zorunda mıyız ? Adam Urban tora tora zihin tutup kesiyor bana Kıyamet asandan utan diyor adam haklı ama ben utanmak zorunda değilim utanacak yönetim. O kadar büyük dengesizlik varki. Şifacının canı 15 17 bin + şifa basıyor. Büyücünün canı 12 bin 3 vuruşta yerde. Nerede adalet. Bununla ilgili kesin bir çalışma yapılmalı.
Bu oyunda en iyi sınıf şifadır iki iki dört ful asit dizili şifacıyı yatırmak imkansız.İstediğini yap istersen direnci 240 aside ver adam gazap yeteneğini açtığı an öldün demektir.Şifacı savaşçıyıda rahat yatırır ful ruh döven üstüne ruh kalkanı aç gazabıda aç savaşçıya 3000 3000 vuruyor ıskasız.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Forumkral yazdı:
Wotkasarap yazdı:Yeter artık bıktım bıktım. Ne item düşüyor ne başka bir halt yiyebiliyoruz. Sabahımızı akşamımıza katıp günde 10 15 kenan atıyoruz boş şifacı savaşçı 2 kenan atıyor fulleniyor. Yeter başlarım ben şansa da şanssızlığa da. 5 Büyücü 1 Şifacı girsekte aynı 4 1 1 girsekte aynı 2 2 2 girsekte aynı. Yemin ediyorum geçen 2 2 2 attık sığınak 3 kere üst üste. Savaşçı ve şifacılar aldı yine eşyaları. Bu nedir arkadaş ya. Millet 2 sene boyunca sadece Nuc kolye için sığınak mı atmak zorunda. Sadece Nuc yüzük için migrat mı atmak zorunda. Kıyamet asa için Çemberlitaş mı atmak zorunda. Bazı sivri zekalar çıkacak atma o zaman diyecek atmazsan sen bir hiçsin bunu aklına bir sok.

Bu oyunda en iyi sınıf şifadır iki iki dört ful asit dizili şifacıyı yatırmak imkansız.İstediğini yap istersen direnci 240 aside ver adam gazap yeteneğini açtığı an öldün demektir.Şifacı savaşçıyıda rahat yatırır ful ruh döven üstüne ruh kalkanı aç gazabıda aç savaşçıya 3000 3000 vuruyor ıskasız.
Bunu zaten aralarda açıkladım. O kadar pişmanım ki 0 dan başlarken şifacı açmadığıma.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sinholy »

Kesinlikle haklısın büyücümün sadece sığınaktan 1500 madalyası var sadece kenan değil düşünen motor madalyaları dahil hala alternator kolyem ve maraton ayakkabım yok migrat desen 150 oldu alternator zırh kıyamet yüzük fevzi mor pant yok yaklasık 250 stuart attım 1 cehennem eldiven var 70 GBM X attım cehennem ayak var gaffara 50 kere gitmişimdir sıfır pant aldım içeri giremediğim için kıyamet ceket ürettim sonra 1 ay girmedim oyuna 1 girdim Xe gittim yol savaşçısından item alamayan büyücüm kıyamet ve trans zırhı aynı torbadan aldı ertesi gün gaffardan sıfır ceket ve semihadan sıfır zırh aldım sonra tekrar item düşmemeye başladı ve büyücüyü silip oyunu bıraktım gelelim şifacıma ashabı falan yok ezik bi şifam vardı 186 büyü şifayla sığınak atıyordum ful kritikti üstüm :D Neyse ilk kenana maraton ayak fundi koyle 2. kenana fundi yüzük 8. kenana ibni cevo mor asa savaşçıma gelecek olursa 10 kenanda ışık yüzük hariç fullendi :) Oyunun şans sistemi bence saçma bütün karekterleri silip oyunu bıraktım stres yok rahatım vallaha bi konuyada değinmeden geçemeyeceğim urban tora tora satırlı adam demişsin burdan devam ediyim 1 tane ezik savaşçım vardı ben bunu 35 yapım vs atarım dedim 35 lvl yaptım üstünü full alman dizdim 2632 max hasarla kesemediğim büyücü yoktu :D E.ö sunucusundakiler iyi bilir beni 35 lvl Özkarslı nickli savaşçımla ortalığı birbirine katardım :D
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Item sanssızlıgı konusunda katılıyordum.Uygun yetenek ve dırenc ıle ıster sıfacı ıster savascı kesersınız.Asıt e 240dırenc verın 1-2 tane dırenc asıt ıtem olsun yeterlı gazap var ıse zaten cantada keklık :) . Yarım yamalak ıtemlerım ıle rahat full sıfacıyı kestım(asıt ıtemlerı) ancak gazap olmayınca 10canda kacırıyorum 1-2ıtem olsa emınım keserım.Gelelım savascıya elektırık+buz+dırenc kırma kutup 15 zıhın 15 olsa yeterlı tabı tesla kuresı olmazsa olmazsa olmazıdır.Tek problem savascıda m.a gozluk ve maraton ayakkabı var ıse tesla ve buz kırıtıklerıne sıgıncaksınız sanslıysanız sersemler buz kırtık atar ve rahatca kesersınız.Item konusunda ıse eger grup bolgesıne tek 1 tane veya 2 tane buyu gırse buyuculere ıtem dusme sansı artar.Sansların esıt olması ıcın 2+2+2 grup ıle gırmek lazım.
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

üzerinize ileri derece bi cenabetlik bulaşmış olabilir
daha önce de aynı konuyu açmıştın 2 hafta oynama rahatla sonra düşer bakarsın bi rahat ol elbet düşecek düşene nasıl düşüyor

tanıdık varsa rice et kenan veya motor keserken son 2-3 canda oyundan çıksın benim ayağım en sona kaldı öyle yaptık düştü
En son 55ivedik55 tarafından 23 Tem 2012 22:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
...
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

TRrelaxTR yazdı:Item sanssızlıgı konusunda katılıyordum.Uygun yetenek ve dırenc ıle ıster sıfacı ıster savascı kesersınız.Asıt e 240dırenc verın 1-2 tane dırenc asıt ıtem olsun yeterlı gazap var ıse zaten cantada keklık :) . Yarım yamalak ıtemlerım ıle rahat full sıfacıyı kestım(asıt ıtemlerı) ancak gazap olmayınca 10canda kacırıyorum 1-2ıtem olsa emınım keserım.Gelelım savascıya elektırık+buz+dırenc kırma kutup 15 zıhın 15 olsa yeterlı tabı tesla kuresı olmazsa olmazsa olmazıdır.Tek problem savascıda m.a gozluk ve maraton ayakkabı var ıse tesla ve buz kırıtıklerıne sıgıncaksınız sanslıysanız sersemler buz kırtık atar ve rahatca kesersınız.Item konusunda ıse eger grup bolgesıne tek 1 tane veya 2 tane buyu gırse buyuculere ıtem dusme sansı artar.Sansların esıt olması ıcın 2+2+2 grup ıle gırmek lazım.
Biz asit itemi almak zorunda mıyız ?
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

55ivedik55 yazdı:üzerinize ileri derece bi cenabetlik bulaşmış olabilir
daha önce de aynı konuyu açmıştın 2 hafta oynama rahatla sonra düşer bakarsın bi rahat ol elbet düşecek düşene nasıl düşüyor
Yav ne alakası var her büyücüde durum aynı.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

kesinlikle değil kesinlikle diyorum bende öyle dğil
...
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar savaşçıları büyücüler yine kesebiliyor teke tekte onu geçtim benim derdim şu şans ve şifacı konusu. Kesilmiyor asitçi şifacılar menzil atıp kessek bile asit etkisi öldürüyor bozmuyor zaten büyü bozma.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön