Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı

Mesaj gönderen Sanatkarr »

merhabalar,
ben böyle bir eşitsizlik olduğunu düşünmüyorum. bazı arkadaşlarında açıkladığı gibi bizler bölgeyi hem hızlı bitirmek istiyoruz hemde herkese ihtiyacı olan düşssün istiyoruz. bede büyücümde item bakımından sanssızım ama kendim kaşınıyorum. 2+2+2 cok nadir büyü girdim hatta hiç girmedim belkide. haliyle şansımda azaldı. maden kastım ürettim bende.
vuruşlar arasındaki denge demişssin. sen buyucunu gb ye girecek şekilde skillendirip aynı zamnda savaşçı kesmek istiyorsun. ws düşünüyorsan koyarsın 15 kutup 15 zihin mumkunse tesla bak bakalım savascı ya. tek sorun zihin tutması oda şansına kalmış artık menziline girmicen zira senin menzilin oldukça uzun.

şifacı demişsin bir kere adam gazap actımı kendine şifa basamıyor asiti iyi vuruyor doğrudur ama onunda yetenk puanları sınırlı hepsine veremez eğer sırf adam kesmek için donatılmış bir şifacı ile karşılatıysan bb yeteneğini iyi kullanabildiğin kadar denersin şansını.

savascı sınıfı güçlü ama eforu düşük yani yakınına gelirse şansın yok
büyü sınıfı zayıf ama birim süredeki hasarlar toplamı yüksek eforuda yüksek buna bir iki yetenek ekledinmi dengeler alt üst olur.

hem oruç tutayım ama arda su içeyim dayanamıyorum gibi bişi istediğiniz. asıl adaletsizlik bundan önce vardı savaşçının krallığı zamanında hem ofansif özelliği hem defansif özelliği varken. kimsenin büyü kullanmadığı dönemler.

item şans faktörü belli bir tecrübeye bağlanmalımı evet aslında fena olmaz. yani 10 gaffar kesiminde 1 item garanti gibi. ama unutmayın ki recetelerde item sınıfında veya çıkan materyaller. yani bana düşmüyor dediğinizde bunu herşekilde düşmediğini kanıtlamanız biraz zor :D veya aynı itemleri saymamak biz oyuncuların en büyük sığınağıdır.

oyun şirketi olarak karşı tarafı düşünün birde herkese her istediği düştü aynı item düşme ihtimali kalktı o oldu bu oldu misalen. oyunda ne yapacaksınız? klanda savaşmak dışında? peki dükkandaki yağma artırıcıları maden artırıcıları kime satacaklar? bazen yeter ama dedirten şeyler görüyoruz aynı grupta ihtiacı olmayan adama iki zırh birden düşmesi veya 2 asa bir ceketin aynı torbadan düşesi işte bunlar hep başkasına düştüğü için stem konusudur. sen o adamın yerinde olsan övünçle bahsedersin aslan oyunum bana 3 item verdi 3 gaffarda charım fullendı dıye. sen olayın ne tarafındasın sorun sanırım bu. Bana göre şanssız tarafındasın.

sabırlı olmanı diler en kısa zamnda item düşürmeni temenni ederim.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Bence Şifacı kullanmak en mantıklısı.Ruh Döven Set' ile bir savaşçıyı Hidroflorik / Siyanür set ile de bir büyücüyü çok kolay yenebilir.Ben şimdilik Mevlana Dizdim oda bahsi geçen efsunların düşmesi için.Ancak denilenlerin aksine şifacı kullanmanın zor yanlarıda var mesela.Örneğin GBM-X'de anlık bir donmada bütün grubu öldürebilirsiniz.Yani özellikle grup bölgelerinde işi yapan şifacıdır.Şifacı o grubun beynidir.Her şey onda biter.

Eşitsizliğe gelince; eşitsizlik tabiki var.Büyücü oyunun tabiri caizse en ezik karakter sınıfı.49.Seviye bir büyücüyü 45.seviye normal bir savaşçı yetenekleri ile çok kolay öldürebilir.Bu konuda bir eşitsizlik olduğunu savunuyorum.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

VatanKIRIM yazdı:Bence Şifacı kullanmak en mantıklısı.Ruh Döven Set' ile bir savaşçıyı Hidroflorik / Siyanür set ile de bir büyücüyü çok kolay yenebilir.Ben şimdilik Mevlana Dizdim oda bahsi geçen efsunların düşmesi için.Ancak denilenlerin aksine şifacı kullanmanın zor yanlarıda var mesela.Örneğin GBM-X'de anlık bir donmada bütün grubu öldürebilirsiniz.Yani özellikle grup bölgelerinde işi yapan şifacıdır.Şifacı o grubun beynidir.Her şey onda biter.

Eşitsizliğe gelince; eşitsizlik tabiki var.Büyücü oyunun tabiri caizse en ezik karakter sınıfı.49.Seviye bir büyücüyü 45.seviye normal bir savaşçı yetenekleri ile çok kolay öldürebilir.Bu konuda bir eşitsizlik olduğunu savunuyorum.
45 mi 40 lvl ağır vuruşu açılsın ful alman 49 ful çember buyuyu alır zihin tuttuğu taktirde
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Forumkral yazdı:
Wotkasarap yazdı:Yeter artık bıktım bıktım. Ne item düşüyor ne başka bir halt yiyebiliyoruz. Sabahımızı akşamımıza katıp günde 10 15 kenan atıyoruz boş şifacı savaşçı 2 kenan atıyor fulleniyor. Yeter başlarım ben şansa da şanssızlığa da. 5 Büyücü 1 Şifacı girsekte aynı 4 1 1 girsekte aynı 2 2 2 girsekte aynı. Yemin ediyorum geçen 2 2 2 attık sığınak 3 kere üst üste. Savaşçı ve şifacılar aldı yine eşyaları. Bu nedir arkadaş ya. Millet 2 sene boyunca sadece Nuc kolye için sığınak mı atmak zorunda. Sadece Nuc yüzük için migrat mı atmak zorunda. Kıyamet asa için Çemberlitaş mı atmak zorunda. Bazı sivri zekalar çıkacak atma o zaman diyecek atmazsan sen bir hiçsin bunu aklına bir sok.

Hadi bunu geçiyorum adam urban tora tora satırla gelip full büyücüyü 3 vuruşta alıyor buna açıklık getirin ? Yine 2 3 sivri zeka çıkacak o büyücü oynamayı bilmiyordur diyecek. O büyücü hiç mi hata yapmayacak hiç mi zihin tutulması görmeyecek ? Yeter bıktım yav. GB ler için kutup 15 zihin 0 dolaşıyoruz savaşçı dikkat dağıtma atıyor büyü bozmanın tutma şansı %25 çoğuda 10 puan veriyor %15. Hadi bozduk şansa. El tutulması oluyor kutup attık tamam. Lan bu adam depar basıp ağır sert vurunca ölüyoruz. Biz mecburmuyuz sürekli ölmeye. Şifacılara hiç bulaşmıyorum zaten adam 4 5 asit atsa yerdeyiz. Bu büyücünün çektiği nedir arkadaş. Sadece GB ye giriyor onda da item düşmüyor.

Büyücüler altın çağını yaşıyormuş hani nerde biz neden göremiyoruz ? Forumda şu kadar madalyam var item düşmüyor diyenlerin çoğu büyücü. Sabah 8 akşam 10 oyundayım. Mısır çarşısından çıkıp daha Eminönüyü Meteora göremiyorum günlerdir. Artık Aktar Şevkete Necmiye Selam veriyorum. Oruçlu oruçlu sığınak atıyorum kenan yine bir şey vermiyor şifacıya çifter çifter kolyeler yüzükler. Savaşçıya çifter çifter kolyeler yüzükler. Şuana kadar 5 kolye düştüyse 4 ü sarı efsun 1i de kıyamet alevi. Düşünün ramazan paketi var + plus var.

Bugün konuştuğum bir şifacı vardı adamın 55 madalyası var. Fundi seti hazır. Zırhı dahil tüm fundi seti hazır. Maraton ayağı hazır. Oksidantları var. Bizim ne günahımız var ? Her zaman 3 yiyerek ezilmek zorunda mıyız ? Adam Urban tora tora zihin tutup kesiyor bana Kıyamet asandan utan diyor adam haklı ama ben utanmak zorunda değilim utanacak yönetim. O kadar büyük dengesizlik varki. Şifacının canı 15 17 bin + şifa basıyor. Büyücünün canı 12 bin 3 vuruşta yerde. Nerede adalet. Bununla ilgili kesin bir çalışma yapılmalı.
Bu oyunda en iyi sınıf şifadır iki iki dört ful asit dizili şifacıyı yatırmak imkansız.İstediğini yap istersen direnci 240 aside ver adam gazap yeteneğini açtığı an öldün demektir.Şifacı savaşçıyıda rahat yatırır ful ruh döven üstüne ruh kalkanı aç gazabıda aç savaşçıya 3000 3000 vuruyor ıskasız.
yanılgı gazaplı sıfacı bır savascı kesemez :)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Aman tanrım Nuc kolye düştü ;) 325 madalya oldu. Hala nuc zırh alter zırh kıyamet zırh alter kolye nuc yüzük eksik ama ;)
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

veym2 yazdı:
VatanKIRIM yazdı:Bence Şifacı kullanmak en mantıklısı.Ruh Döven Set' ile bir savaşçıyı Hidroflorik / Siyanür set ile de bir büyücüyü çok kolay yenebilir.Ben şimdilik Mevlana Dizdim oda bahsi geçen efsunların düşmesi için.Ancak denilenlerin aksine şifacı kullanmanın zor yanlarıda var mesela.Örneğin GBM-X'de anlık bir donmada bütün grubu öldürebilirsiniz.Yani özellikle grup bölgelerinde işi yapan şifacıdır.Şifacı o grubun beynidir.Her şey onda biter.

45 mi 40 lvl ağır vuruşu açılsın ful alman 49 ful çember buyuyu alır zihin tuttuğu taktirde
abartmayalım lütfen zihin tutsa dahi 40 lvl savaşçı 49 büyücüyü kesmesez her türlü iddaya varım
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bloodthirsty yazdı:
veym2 yazdı:

abartmayalım lütfen zihin tutsa dahi 40 lvl savaşçı 49 büyücüyü kesmesez her türlü iddaya varım
Kesemez mi :D Zihin tutsa zaten 3 vursa hadi canı 10 kaldı diyelim şuan kimse zihin saldırısına puan vermiyor. Depar basar tek vurur.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Wotkasarap yazdı:
bloodthirsty yazdı:
veym2 yazdı:

Kesemez mi :D Zihin tutsa zaten 3 vursa hadi canı 10 kaldı diyelim şuan kimse zihin saldırısına puan vermiyor. Depar basar tek vurur.
nasıl kimse puan vermiyo herkes puan veriyo :D
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

VatanKIRIM yazdı:
Wotkasarap yazdı:
bloodthirsty yazdı:
veym2 yazdı:

nasıl kimse puan vermiyo herkes puan veriyo :D
GB ler nedeni ile kimse zihin e puan vermiyor. Verenler ise çoğu 10 puan felan.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Wotkasarap kardeşim niçin anlamamakta ısrar ediyorsun? Sen grup bölgesi yeteneklerinle çıkarsan bir savaşçının karşısına, öldüğünde de itiraz etmemen gerekir. Düz mantık oynarsan bu oyunu kimseden bir farkın kalmaz. Biraz kafayı çalıştırarak oynayın.
PIRASASAPI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön