Gereksiz Tepkiler Göstermeyin
Re: Gereksiz Tepkiler Göstermeyin
Tekrar indirmek biraz acı oldu kotalı kullananlar için.Paket tam hazır hale geldiği zaman yayınlanması gerekirdi, aceleye geldi.Silah Yükseltme'de ise iki gündür heyecanlı bekleyişimizin neticesi tam bir hayal kırıklığı oldu.
2009-2013
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Bayramlık Ağzımı açtırıcaklar dahada Susturamıcaklar ama Karşımdaki adamların Hiçbiri benden Küçük değilki.Hepsi Yaşlarını almış adamlar.30 Yaşındaki adama Ana Bacı küfür mü edeyim.Yahu abicim Forumda Yayınlıonuz yeniş GM Ler alındı Yeni Rehberler Yeni denetmenler vs.Test etmeyecek kadar zamanınız yokmu? Topkapı sarayı geliyor diye açtığınız Konudan bu yana 1 hafta geçti.Hatta 1 ay geçti.Ama Hala fol yok.Ama Kotayı aşayım ben o zaman görür bunlar.
atabey yazdı:İKV resmi Facebook sayfasında ve Topkapı takip konusu altında verilen linkler silindi. Linkler hatalı olabilir. Büyük ihtimal yeni bir link verilecek ya da ufak bir güncelleme olacak.
Bugüne kadar nasıl beklediysek bir iki saaten bir şey olmaz.
Tepkilerin abartılı olmasını anlamak mümkün değil.Sonuçta bir güncelleme olacak gecikmeler aksamaların olmasını yönetimde istemez.Eleştirmeyi tahammülsüzlükle aynı kefeye koyarsak haklı olabileceğimiz zamanlardada kimse kusura bakmasın ciddiye alınmamak bir kader olarak karşımıza çıkar.Bu kadar velveleye vermenin gereği yok (çok değerli!)bakanın dediği gibi güncel olana kadar bi tatile çıkın dinlenin güncel olunca gelin.
esekherif
Ya kardesm tm indirttiniz simdide sunucular fln gözükmüyor . kotam var yalandan gidiyor
Splash yazdı:Bayramlık Ağzımı açtırıcaklar dahada Susturamıcaklar ama Karşımdaki adamların Hiçbiri benden Küçük değilki.Hepsi Yaşlarını almış adamlar.30 Yaşındaki adama Ana Bacı küfür mü edeyim.Yahu abicim Forumda Yayınlıonuz yeniş GM Ler alındı Yeni Rehberler Yeni denetmenler vs.Test etmeyecek kadar zamanınız yokmu? Topkapı sarayı geliyor diye açtığınız Konudan bu yana 1 hafta geçti.Hatta 1 ay geçti.Ama Hala fol yok.Ama Kotayı aşayım ben o zaman görür bunlar.
Yürü Be !
...
- Splash
- Zincir Bozan
Birader sen şakamısın? Sövüdrüceksin İlla.Yenimisin sen? adamlar 2 saat önce link paylaştırdı.Kotalı 100 tane adam indirdi.Tekrar İndirme yaparlarsa ne olcak?esekherif yazdı:atabey yazdı:İKV resmi Facebook sayfasında ve Topkapı takip konusu altında verilen linkler silindi. Linkler hatalı olabilir. Büyük ihtimal yeni bir link verilecek ya da ufak bir güncelleme olacak.
Bugüne kadar nasıl beklediysek bir iki saaten bir şey olmaz.
Tepkilerin abartılı olmasını anlamak mümkün değil.Sonuçta bir güncelleme olacak gecikmeler aksamaların olmasını yönetimde istemez.Eleştirmeyi tahammülsüzlükle aynı kefeye koyarsak haklı olabileceğimiz zamanlardada kimse kusura bakmasın ciddiye alınmamak bir kader olarak karşımıza çıkar.Bu kadar velveleye vermenin gereği yok (çok değerli!)bakanın dediği gibi güncel olana kadar bi tatile çıkın dinlenin güncel olunca gelin.
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Kotasız olmasına rağmen ben çıldırdım , kotalı adam napsın :?: :evil:
Anlatamıyormuyuz *k KOTA VAR KOTA YALANDAN KOTAM GİDİYOR..!
- Splash
- Zincir Bozan
Bazı Kazlar anlayamıyo işte bu durumu.Hala Tepkilerinizi sert söylemiyon diyolar bide utanmadan.Töbe töbe Ya sabır..Yemin ediyorum Başım Çatlıcak sinirden.Ulan böyle yalaka kazlar yüzünden bu oyun bu Halde.dejawuuu yazdı:Kotasız olmasına rağmen ben çıldırdım , kotalı adam napsın :?: :evil: