Gereksiz Tepkiler Göstermeyin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Gereksiz Tepkiler Göstermeyin

Mesaj gönderen JouRney »

Tekrar indirmek biraz acı oldu kotalı kullananlar için.Paket tam hazır hale geldiği zaman yayınlanması gerekirdi, aceleye geldi.Silah Yükseltme'de ise iki gündür heyecanlı bekleyişimizin neticesi tam bir hayal kırıklığı oldu.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Bayramlık Ağzımı açtırıcaklar dahada Susturamıcaklar ama Karşımdaki adamların Hiçbiri benden Küçük değilki.Hepsi Yaşlarını almış adamlar.30 Yaşındaki adama Ana Bacı küfür mü edeyim.Yahu abicim Forumda Yayınlıonuz yeniş GM Ler alındı Yeni Rehberler Yeni denetmenler vs.Test etmeyecek kadar zamanınız yokmu? Topkapı sarayı geliyor diye açtığınız Konudan bu yana 1 hafta geçti.Hatta 1 ay geçti.Ama Hala fol yok.Ama Kotayı aşayım ben o zaman görür bunlar.
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen esekherif »

atabey yazdı:İKV resmi Facebook sayfasında ve Topkapı takip konusu altında verilen linkler silindi. Linkler hatalı olabilir. Büyük ihtimal yeni bir link verilecek ya da ufak bir güncelleme olacak.
Bugüne kadar nasıl beklediysek bir iki saaten bir şey olmaz.

Tepkilerin abartılı olmasını anlamak mümkün değil.Sonuçta bir güncelleme olacak gecikmeler aksamaların olmasını yönetimde istemez.Eleştirmeyi tahammülsüzlükle aynı kefeye koyarsak haklı olabileceğimiz zamanlardada kimse kusura bakmasın ciddiye alınmamak bir kader olarak karşımıza çıkar.Bu kadar velveleye vermenin gereği yok (çok değerli!)bakanın dediği gibi güncel olana kadar bi tatile çıkın dinlenin güncel olunca gelin.
esekherif
j0esm0e53
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen j0esm0e53 »

Ya kardesm tm indirttiniz simdide sunucular fln gözükmüyor . kotam var yalandan gidiyor
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Konu Başlığına senin .....
Biz indirkte ne oldu açılıyomu?
...
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Splash yazdı:Bayramlık Ağzımı açtırıcaklar dahada Susturamıcaklar ama Karşımdaki adamların Hiçbiri benden Küçük değilki.Hepsi Yaşlarını almış adamlar.30 Yaşındaki adama Ana Bacı küfür mü edeyim.Yahu abicim Forumda Yayınlıonuz yeniş GM Ler alındı Yeni Rehberler Yeni denetmenler vs.Test etmeyecek kadar zamanınız yokmu? Topkapı sarayı geliyor diye açtığınız Konudan bu yana 1 hafta geçti.Hatta 1 ay geçti.Ama Hala fol yok.Ama Kotayı aşayım ben o zaman görür bunlar.

Yürü Be !
...
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

esekherif yazdı:
atabey yazdı:İKV resmi Facebook sayfasında ve Topkapı takip konusu altında verilen linkler silindi. Linkler hatalı olabilir. Büyük ihtimal yeni bir link verilecek ya da ufak bir güncelleme olacak.
Bugüne kadar nasıl beklediysek bir iki saaten bir şey olmaz.

Tepkilerin abartılı olmasını anlamak mümkün değil.Sonuçta bir güncelleme olacak gecikmeler aksamaların olmasını yönetimde istemez.Eleştirmeyi tahammülsüzlükle aynı kefeye koyarsak haklı olabileceğimiz zamanlardada kimse kusura bakmasın ciddiye alınmamak bir kader olarak karşımıza çıkar.Bu kadar velveleye vermenin gereği yok (çok değerli!)bakanın dediği gibi güncel olana kadar bi tatile çıkın dinlenin güncel olunca gelin.
Birader sen şakamısın? Sövüdrüceksin İlla.Yenimisin sen? adamlar 2 saat önce link paylaştırdı.Kotalı 100 tane adam indirdi.Tekrar İndirme yaparlarsa ne olcak?
Kullanıcı avatarı
dejawuuu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen dejawuuu »

Kotasız olmasına rağmen ben çıldırdım , kotalı adam napsın :?: :evil:
j0esm0e53
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen j0esm0e53 »

Anlatamıyormuyuz *k KOTA VAR KOTA YALANDAN KOTAM GİDİYOR..!
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

dejawuuu yazdı:Kotasız olmasına rağmen ben çıldırdım , kotalı adam napsın :?: :evil:
Bazı Kazlar anlayamıyo işte bu durumu.Hala Tepkilerinizi sert söylemiyon diyolar bide utanmadan.Töbe töbe Ya sabır..Yemin ediyorum Başım Çatlıcak sinirden.Ulan böyle yalaka kazlar yüzünden bu oyun bu Halde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön