Gereksiz Tepkiler Göstermeyin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Gereksiz Tepkiler Göstermeyin

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Her güncellemede olduğu gibi çoğu sabırsız oyuncu dostum yine tepkilerini en şiddetli şekilde forumdan dile getiriyor.Fakat bu yersiz,hem de çok yersiz.Her yeniliği aylar öncesinden bekledik,takip ettik.1 gün daha bekleyebiliriz.Çoğu MMORPG ya da MMOFPS'nin rutin bakımları gece başlıyor sabaha kadar sürüyor.Buna rağmen oyuncular resmi forumlardan herhangi bir serzenişte bulunmuyorlar.

Resim

Görüldüğü gibi saat 13:50 de indirici kullanarak oyunu yüklüyorum ve download hızım 900kb'dan aşağı inmiyor.Sorun yaşayan arkadaşlar için alternatif uploadlar hazırlayabilirim.

Bu arada yükseltmelerin efektleri konusunda ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım.Keşke klasik ikv temasından biraz vazgeçseydiniz.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Gereksiz Tepkiler Göstermeyin

Mesaj gönderen Forumkral »

izdirapgrafik yazdı:Her güncellemede olduğu gibi çoğu sabırsız oyuncu dostum yine tepkilerini en şiddetli şekilde forumdan dile getiriyor.Fakat bu yersiz,hem de çok yersiz.Her yeniliği aylar öncesinden bekledik,takip ettik.1 gün daha bekleyebiliriz.Çoğu MMORPG ya da MMOFPS'nin rutin bakımları gece başlıyor sabaha kadar sürüyor.Buna rağmen oyuncular resmi forumlardan herhangi bir serzenişte bulunmuyorlar.

Resim

Görüldüğü gibi saat 13:50 de indirici kullanarak oyunu yüklüyorum ve download hızım 900kb'dan aşağı inmiyor.Sorun yaşayan arkadaşlar için alternatif uploadlar hazırlayabilirim.

Bu arada yükseltmelerin efektleri konusunda ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım.Keşke klasik ikv temasından biraz vazgeçseydiniz.
Ben bi topkapı için oyunu yenidenmi indirecem böyle iş olurmu
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

İKV resmi Facebook sayfasında ve Topkapı takip konusu altında verilen linkler silindi. Linkler hatalı olabilir. Büyük ihtimal yeni bir link verilecek ya da ufak bir güncelleme olacak.
Bugüne kadar nasıl beklediysek bir iki saaten bir şey olmaz.
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen fatihgencerler »

izdirapgrafik yazdı:Her güncellemede olduğu gibi çoğu sabırsız oyuncu dostum yine tepkilerini en şiddetli şekilde forumdan dile getiriyor.Fakat bu yersiz,hem de çok yersiz.Her yeniliği aylar öncesinden bekledik,takip ettik.1 gün daha bekleyebiliriz.Çoğu MMORPG ya da MMOFPS'nin rutin bakımları gece başlıyor sabaha kadar sürüyor.Buna rağmen oyuncular resmi forumlardan herhangi bir serzenişte bulunmuyorlar.

Resim

:arrow:
izdirapgrafik yazdı:Bu arada yükseltmelerin efektleri konusunda ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım.Keşke klasik ikv temasından biraz vazgeçseydiniz.
Bende bıçak sırtı kılıç için bunları düşünüyorum. Ecel getiren ile aynı efekt olmuş.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Hayatında hiç kotalı internet kullandın mı sen? İnternete verdiğin para 29.99 TL ise kotayı 2 Mb aş Ondan sonra 59 TL olarak geliyo Fatura.Adamlar resmen oyun oynuyo.Bana 650 MB lık dosyayı indirttiler Ardından Hazır değilmiş Paket vsvs yazmışlar.Ulan hazır değilse ne diye indirttin kardeşim? Senin denetmen ekibin yokmu? Onlar indirsin biz ondan sonra İndirelim.Metin2 gibi oyunlarda sunucular 10 dakika kapansın o zaman forumlarını gör sen.Adamlar yaptıkları güncellemeyi 1 gün önce açıklıyolar ertesi gün verdikleri sürezarfında salise geçmeden güncelleme geliyor.Onlar tek tek dosyayı indirmiolar.Oyuna girdiğinde otomatik Patch ları yükliyor..
En son Splash tarafından 25 Haz 2012 14:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

izdirapgrafik yazdı:Bu arada yükseltmelerin efektleri konusunda ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım.Keşke klasik ikv temasından biraz vazgeçseydiniz.
Kesinlikle hak veriyorum,hayal kırıklığına uğradım çok farklı bekliyordum.
En son HeilHitler tarafından 25 Haz 2012 14:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Zeyp35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Zeyp35 »

bende 600kb hızlı indirdim kurdum fakat sunucular kapalı
Resim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

fatihgencerler yazdı:

Resim

:arrow:
Bende bıçak sırtı kılıç için bunları düşünüyorum. Ecel getiren ile aynı efekt olmuş.
Bende olsam aynı efektleri yapardım çünki bizim oyun bağımlısı arkadaşlar ginede yükseltecek silahı ne uğraşayım :D
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
RavenoLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen RavenoLL »

Splash yazdı:Ulan hazır değilse ne diye indirttin kardeşim? Senin denetmen ekibin yokmu? Onlar indirsin biz ondan sonra İndirelim
katılıyorum kaç aydır bir kere bile test etmediniz mi
ayrıca efektler çok ama çok basit olmuş
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Splash yazdı:Sen Neyin heyecanındasın Dostum? Hayatında hiç kotalı internet kullandın mı sen? İnternete verdiğin para 29.99 TL ise kotayı 2 Mb aş Ondan sonra 59 TL olarak geliyo Fatura.Adamlar resmen oyun oynuyo.Bana 650 MB lık dosyayı indirttiler Ardından Hazır değilmiş Paket vsvs yazmışlar.Ulan hazır değilse ne diye indirttin kardeşim? Senin denetmen ekibin yokmu? Onlar indirsin biz ondan sonra İndirelim.Metin2 gibi oyunlarda sunucular 10 dakika kapansın o zaman forumlarını gör sen.Adamlar yaptıkları güncellemeyi 1 gün önce açıklıyolar ertesi gün verdikleri sürezarfında salise geçmeden güncelleme geliyor.Onlar tek tek dosyayı indirmiolar.Oyuna girdiğinde otomatik Patch ları yükliyor..

Arkadaşa katılıyorum hazır olup olmadığına neden daha önce bakılmadan böyle bir şey yapılıyor? İstanbul Kıyamet Vakti'ne ne zaman bir güncelleme geldi hep aynı sorun.Arkadaşın dediği gibi bir Metin2'ye bakın bakalım dedikleri vakitte hazır bir halde eksiksiz,hatasız sunuyorlar ayrıca indirme diye bir şey yok otomatik patch kendini güncelliyor.Bir gelişim beklerken daha da kötüye gidiyor gibi bir durum seziyorum.Gerçekten böyle bir oyuna yakışmıyor bu.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön