Her güncellemede olduğu gibi çoğu sabırsız oyuncu dostum yine tepkilerini en şiddetli şekilde forumdan dile getiriyor.Fakat bu yersiz,hem de çok yersiz.Her yeniliği aylar öncesinden bekledik,takip ettik.1 gün daha bekleyebiliriz.Çoğu MMORPG ya da MMOFPS'nin rutin bakımları gece başlıyor sabaha kadar sürüyor.Buna rağmen oyuncular resmi forumlardan herhangi bir serzenişte bulunmuyorlar.
Görüldüğü gibi saat 13:50 de indirici kullanarak oyunu yüklüyorum ve download hızım 900kb'dan aşağı inmiyor.Sorun yaşayan arkadaşlar için alternatif uploadlar hazırlayabilirim.
Bu arada yükseltmelerin efektleri konusunda ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım.Keşke klasik ikv temasından biraz vazgeçseydiniz.
izdirapgrafik yazdı:Her güncellemede olduğu gibi çoğu sabırsız oyuncu dostum yine tepkilerini en şiddetli şekilde forumdan dile getiriyor.Fakat bu yersiz,hem de çok yersiz.Her yeniliği aylar öncesinden bekledik,takip ettik.1 gün daha bekleyebiliriz.Çoğu MMORPG ya da MMOFPS'nin rutin bakımları gece başlıyor sabaha kadar sürüyor.Buna rağmen oyuncular resmi forumlardan herhangi bir serzenişte bulunmuyorlar.
Görüldüğü gibi saat 13:50 de indirici kullanarak oyunu yüklüyorum ve download hızım 900kb'dan aşağı inmiyor.Sorun yaşayan arkadaşlar için alternatif uploadlar hazırlayabilirim.
Bu arada yükseltmelerin efektleri konusunda ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım.Keşke klasik ikv temasından biraz vazgeçseydiniz.
Ben bi topkapı için oyunu yenidenmi indirecem böyle iş olurmu
İKV resmi Facebook sayfasında ve Topkapı takip konusu altında verilen linkler silindi. Linkler hatalı olabilir. Büyük ihtimal yeni bir link verilecek ya da ufak bir güncelleme olacak.
Bugüne kadar nasıl beklediysek bir iki saaten bir şey olmaz.
izdirapgrafik yazdı:Her güncellemede olduğu gibi çoğu sabırsız oyuncu dostum yine tepkilerini en şiddetli şekilde forumdan dile getiriyor.Fakat bu yersiz,hem de çok yersiz.Her yeniliği aylar öncesinden bekledik,takip ettik.1 gün daha bekleyebiliriz.Çoğu MMORPG ya da MMOFPS'nin rutin bakımları gece başlıyor sabaha kadar sürüyor.Buna rağmen oyuncular resmi forumlardan herhangi bir serzenişte bulunmuyorlar.
:arrow:
izdirapgrafik yazdı:Bu arada yükseltmelerin efektleri konusunda ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım.Keşke klasik ikv temasından biraz vazgeçseydiniz.
Bende bıçak sırtı kılıç için bunları düşünüyorum. Ecel getiren ile aynı efekt olmuş.
Hayatında hiç kotalı internet kullandın mı sen? İnternete verdiğin para 29.99 TL ise kotayı 2 Mb aş Ondan sonra 59 TL olarak geliyo Fatura.Adamlar resmen oyun oynuyo.Bana 650 MB lık dosyayı indirttiler Ardından Hazır değilmiş Paket vsvs yazmışlar.Ulan hazır değilse ne diye indirttin kardeşim? Senin denetmen ekibin yokmu? Onlar indirsin biz ondan sonra İndirelim.Metin2 gibi oyunlarda sunucular 10 dakika kapansın o zaman forumlarını gör sen.Adamlar yaptıkları güncellemeyi 1 gün önce açıklıyolar ertesi gün verdikleri sürezarfında salise geçmeden güncelleme geliyor.Onlar tek tek dosyayı indirmiolar.Oyuna girdiğinde otomatik Patch ları yükliyor..
En son Splash tarafından 25 Haz 2012 14:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
:arrow:
izdirapgrafik yazdı:Bu arada yükseltmelerin efektleri konusunda ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım.Keşke klasik ikv temasından biraz vazgeçseydiniz.
Bende bıçak sırtı kılıç için bunları düşünüyorum. Ecel getiren ile aynı efekt olmuş.
Bende olsam aynı efektleri yapardım çünki bizim oyun bağımlısı arkadaşlar ginede yükseltecek silahı ne uğraşayım
Splash yazdı:Sen Neyin heyecanındasın Dostum? Hayatında hiç kotalı internet kullandın mı sen? İnternete verdiğin para 29.99 TL ise kotayı 2 Mb aş Ondan sonra 59 TL olarak geliyo Fatura.Adamlar resmen oyun oynuyo.Bana 650 MB lık dosyayı indirttiler Ardından Hazır değilmiş Paket vsvs yazmışlar.Ulan hazır değilse ne diye indirttin kardeşim? Senin denetmen ekibin yokmu? Onlar indirsin biz ondan sonra İndirelim.Metin2 gibi oyunlarda sunucular 10 dakika kapansın o zaman forumlarını gör sen.Adamlar yaptıkları güncellemeyi 1 gün önce açıklıyolar ertesi gün verdikleri sürezarfında salise geçmeden güncelleme geliyor.Onlar tek tek dosyayı indirmiolar.Oyuna girdiğinde otomatik Patch ları yükliyor..
Arkadaşa katılıyorum hazır olup olmadığına neden daha önce bakılmadan böyle bir şey yapılıyor? İstanbul Kıyamet Vakti'ne ne zaman bir güncelleme geldi hep aynı sorun.Arkadaşın dediği gibi bir Metin2'ye bakın bakalım dedikleri vakitte hazır bir halde eksiksiz,hatasız sunuyorlar ayrıca indirme diye bir şey yok otomatik patch kendini güncelliyor.Bir gelişim beklerken daha da kötüye gidiyor gibi bir durum seziyorum.Gerçekten böyle bir oyuna yakışmıyor bu.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.