İfliss kesmek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İfliss kesmek

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Sifacixhezae yazdı:Kendi 1000 buz direncli buyucum ve şifam ile can sıkıntısı sonucu kesmiştim.
Şifa ck atabilecek menzilde , iflisden uzakta oturur. Kendisine ck atar lakin "fareler gibi ölün" yeteneginden etkilenmez.
Sadece kudret ve can çalmasından etkilenir.
Büyücü direnc kırmanın işleyecegi menzile iflisi çeker.Kesim başladıktan sonra , suresi geldikce kutubunu acar.Kutubu acamadıgı surelerde ck ile kurtarır.
Şayet direnc biter , şifadan kudret çeker , ck gider ve kutubunda suresi varsa buyucunun ölme ihtimali var.Bunun için şifacı dakika tutarsa saniyesiyle kaçırmaz.
Kutup açtığınız sırada "fareler gibi ölün" demesiyle birlikte kudret de çalarsa , kutup içinde oldugunuz icin kudretiniz gitmiyor.
Kesim ne kadar sürdü ve yeteneklerin nelerdi ? :) Sanırım can basmak gerekmiyor ve çift direnç açıyorsun. Ayrıca Ruh Kalkanı ve hatta Çağrı yeteneği lazım dmi ? :) Kudret harcayacak bişey yok sanırım ? :D
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Pardon post kasmış oldum. :D Zehra Abla özele yazacaktım açıklamak isteyeceğini sanmıyorum özele yazarsan sevinirim sorduğum soruların cevaplarını.. :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Konuyla alakasız olacak ama çok merak ettim. Jackghosen oyundaki karakterlerin isimleri nelerdi? Bu soru seni rahatsız ettiyse cevaplamayabilirsin

Ayrıca;
ozaerdenn yazdı:Pardon post kasmış oldum. :D Zehra Abla özele yazacaktım açıklamak isteyeceğini sanmıyorum özele yazarsan sevinirim sorduğum soruların cevaplarını.. :)
5 Dk içinde iletileri düzenlenebiliyorsun.

İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

lBlackDeathl yazdı:Konuyla alakasız olacak ama çok mesaj ettim. Jackghosen oyundaki karakterlerin isimleri nelerdi? Bu soru seni rahatsız ettiyse cevaplamayabilirsin

Ayrıca;
ozaerdenn yazdı:Pardon post kasmış oldum. :D Zehra Abla özele yazacaktım açıklamak isteyeceğini sanmıyorum özele yazarsan sevinirim sorduğum soruların cevaplarını.. :)

İyi forumlar...
Biliyorum ama düzeltip ne yazacaktım? :D O kadar edebiyat yapana kadar kısaca anlattım işte ;)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

ozaerdenn yazdı:
lBlackDeathl yazdı:Konuyla alakasız olacak ama çok mesaj ettim. Jackghosen oyundaki karakterlerin isimleri nelerdi? Bu soru seni rahatsız ettiyse cevaplamayabilirsin

Ayrıca;

İyi forumlar...
Biliyorum ama düzeltip ne yazacaktım? :D O kadar edebiyat yapana kadar kısaca anlattım işte ;)
Tabi sende haklısın :)
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

lBlackDeathl yazdı:
ozaerdenn yazdı:

Ayrıca;

İyi forumlar...
Tabi sende haklısın :)
:)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Entertheineiment »

arkadaşlar az önce kestik bu fareler gibi ölürün bir menzilin var o menzilin dışından büyücü saldırırsa rahatlıkla kesilebilir biz kestik ve ejderi bastım 8-)
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Entertheineiment yazdı:arkadaşlar az önce kestik bu fareler gibi ölürün bir menzilin var o menzilin dışından büyücü saldırırsa rahatlıkla kesilebilir biz kestik ve ejderi bastım 8-)
H. olsun buzun yüksekse migrata gir.
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Entertheineiment »

lBlackDeathl yazdı:
Entertheineiment yazdı:arkadaşlar az önce kestik bu fareler gibi ölürün bir menzilin var o menzilin dışından büyücü saldırırsa rahatlıkla kesilebilir biz kestik ve ejderi bastım 8-)
H. olsun buzun yüksekse migrata gir.
saol kardeş :)
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön