İfliss kesmek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

İfliss kesmek

Mesaj gönderen Entertheineiment »

Arkadaşlar elimde 1 adet direnç buz 1000 büyücü ve 1 adet şifacı var ifliss kesmeyi deniyoruz ama 60 canda yatıyoruz baştan sona taktik anlatıcak varmı :?:
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İfliss kesmek

Mesaj gönderen JackGhosen »

Nasıl Beceriyorsunuz Anlamak Mümkün Değil...

1000 Buz Direnç Yapıp Yanımda Bir Şifacı ile Grup Aşağıda Beklerken Kestim.

Zamanında Tek Başına Kesen Şifacılar Vardı. (Yeniçerixdadawa, Yeniçerixwolf)

1 Adet 1000 Buz Dirençli, 15 Kutuplu, Ejder
1 veya 2 Adet 15 Kutuplu, Büyücü
1 Adet Şifacı (15 Dirençler Şart Ayrıca Ne Olur Ne Olmaz Herkeste CK Olmalı)

Şimdi 1000 Buz Dirençli Büyücü İflissi Üzerine Çekip ''Shift'' Tuşuna Basılı Tutarak Yürüyecek ve En Alta İndirecek.

Bu Biraz Zor Olabiliyor Milim Fazla İlerlersen Geri Kaçıyor. Bu Yüzden Yürüyerek Yavaş Yavaş Gidecek.

İfliss Aşağıya İndiğinde Hepiniz, Şifacıda Dahil İflissin Yanına Gidip Kesime Başlayacaksınız.

Tank Olmadığı İçin Sıkıntı Olmayacak İstediğiniz Gibi Dalabilirsiniz. Diğer Büyücüler Ejdersiz Olduğu İçin Esas Büyücünün Vuruşlarını Zaten Geçemeyecekler, Dolayısıyla İfliss Onlara Dönmeyecek.

Fareler Gibi Ölün Dediği An Kutup Açacaksınız. Her İhtimale Karşı Şifacı Önce Kendine Sonra Diğer Grup Üyelerine CK Atacak.

Kudretin Benimdir Dediğinde O Kişinin Kudreti Sıfırlanır. Sakın Bu Etkide Kutup Açmayın İşe Yaramaz.

Bazen Kutup Sırası Karışabiliyor. Bu Yüzden Kutubu Dolan Kişi, Hangi Büyücü Hiç Farketmez ''Fareler Gibi Ölün'' Yazısını Gördüğü An Kutup Açacak.

Zaten 15 Cana Doğru Sanırım İntihar Ediyor Göreviniz Oluyor.

Farklı Taktik Aramak Saçma Bir Fantezi Arayışına Girmekten Farksız Olur.

NOT: Konulara 3-4 Kelimelik Saçma Yorumlar Yazıyorsun. Eğer Bu Hareketine Devam Edersen Bütün Konulardaki Yorumlarını Kopyalar, Bir Konuda Toparlar Forum Ekibine Sunarım. Post Kasınca Eline Birşey Geçmez. Önemli Olan İnsanlara Yardımcı Olmak.

Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Entertheineiment »

JackGhosen yazdı:Nasıl Beceriyorsunuz Anlamak Mümkün Değil...

1000 Buz Direnç Yapıp Yanımda Bir Şifacı ile Grup Aşağıda Beklerken Kestim.

Zamanında Tek Başına Kesen Şifacılar Vardı. (Yeniçerixdadawa, Yeniçerixwolf)

1 Adet 1000 Buz Dirençli, 15 Kutuplu, Ejder
1 veya 2 Adet 15 Kutuplu, Büyücü
1 Adet Şifacı (15 Dirençler Şart Ayrıca Ne Olur Ne Olmaz Herkeste CK Olmalı)

Şimdi 1000 Buz Dirençli Büyücü İflissi Üzerine Çekip ''Shift'' Tuşuna Basılı Tutarak Yürüyecek ve En Alta İndirecek.

Bu Biraz Zor Olabiliyor Milim Fazla İlerlersen Geri Kaçıyor. Bu Yüzden Yürüyerek Yavaş Yavaş Gidecek.

İfliss Aşağıya İndiğinde Hepiniz, Şifacıda Dahil İflissin Yanına Gidip Kesime Başlayacaksınız.

Tank Olmadığı İçin Sıkıntı Olmayacak İstediğiniz Gibi Dalabilirsiniz. Diğer Büyücüler Ejdersiz Olduğu İçin Esas Büyücünün Vuruşlarını Zaten Geçemeyecekler, Dolayısıyla İfliss Onlara Dönmeyecek.

Fareler Gibi Ölün Dediği An Kutup Açacaksınız. Her İhtimale Karşı Şifacı Önce Kendine Sonra Diğer Grup Üyelerine CK Atacak.

Kudretin Benimdir Dediğinde O Kişinin Kudreti Sıfırlanır. Sakın Bu Etkide Kutup Açmayın İşe Yaramaz.

Bazen Kutup Sırası Karışabiliyor. Bu Yüzden Kutubu Dolan Kişi, Hangi Büyücü Hiç Farketmez ''Fareler Gibi Ölün'' Yazısını Gördüğü An Kutup Açacak.

Zaten 15 Cana Doğru Sanırım İntihar Ediyor Göreviniz Oluyor.

Farklı Taktik Aramak Saçma Bir Fantezi Arayışına Girmekten Farksız Olur.

NOT: Konulara 3-4 Kelimelik Saçma Yorumlar Yazıyorsun. Eğer Bu Hareketine Devam Edersen Bütün Konulardaki Yorumlarını Kopyalar, Bir Konuda Toparlar Forum Ekibine Sunarım. Post Kasınca Eline Birşey Geçmez. Önemli Olan İnsanlara Yardımcı Olmak.

bu taktiği bende biliyorum ama ben sana 2 kişi ile nasıl kesilir demiştim
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

1000 Direnç Büyücü İle Gideceksiniz, Yanınızdaki Şifacı CK Eksik Etmediği Sürece Rahatlıkla Kesersiniz.
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

JackGhosen yazdı:1000 Direnç Büyücü İle Gideceksiniz, Yanınızdaki Şifacı CK Eksik Etmediği Sürece Rahatlıkla Kesersiniz.
rahatlıkla kesebılırle mı bılemem ktp acması gerekecek bırı fareler gıbı olun dedıgınde ılkını actı ıkıncıyı kım acacak :)
menteş
menteşIII
menteşII
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

ghost yazdı:
JackGhosen yazdı:1000 Direnç Büyücü İle Gideceksiniz, Yanınızdaki Şifacı CK Eksik Etmediği Sürece Rahatlıkla Kesersiniz.
rahatlıkla kesebılırle mı bılemem ktp acması gerekecek bırı fareler gıbı olun dedıgınde ılkını actı ıkıncıyı kım acacak :)
Ck var ?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ghost yazdı:

İmzandaki Sözde Şaheserlere Yazık !
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

bu durumda benim anladığım kutuba gerek yok sadece şifacının ck sı yeterli doğrumudur.bende denemek istiyorum çünkü.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NATHAN »

kargasa yazdı:bu durumda benim anladığım kutuba gerek yok sadece şifacının ck sı yeterli doğrumudur.bende denemek istiyorum çünkü.
Ck 15 saniyede bir gelir, en iyi ihtimalle 30 sn de tamamlanır cklar. Burada Fareler gibi öleceksiniz' i kaç saniye de bir söylediği önemli. Aslında o sorun olmaz yani ck yetişir de; Direnc biterde aynı zaman da şifanın kudret çekerse ck gider burda kutuba ihtiyaç duyulabilir. Yani hazırlıklı olmak, kutuba 15 vermek şart.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Kendi 1000 buz direncli buyucum ve şifam ile can sıkıntısı sonucu kesmiştim.
Şifa ck atabilecek menzilde , iflisden uzakta oturur. Kendisine ck atar lakin "fareler gibi ölün" yeteneginden etkilenmez.
Sadece kudret ve can çalmasından etkilenir.
Büyücü direnc kırmanın işleyecegi menzile iflisi çeker.Kesim başladıktan sonra , suresi geldikce kutubunu acar.Kutubu acamadıgı surelerde ck ile kurtarır.
Şayet direnc biter , şifadan kudret çeker , ck gider ve kutubunda suresi varsa buyucunun ölme ihtimali var.Bunun için şifacı dakika tutarsa saniyesiyle kaçırmaz.
Kutup açtığınız sırada "fareler gibi ölün" demesiyle birlikte kudret de çalarsa , kutup içinde oldugunuz icin kudretiniz gitmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön