Kesim ne kadar sürdü ve yeteneklerin nelerdi ?Sifacixhezae yazdı:Kendi 1000 buz direncli buyucum ve şifam ile can sıkıntısı sonucu kesmiştim.
Şifa ck atabilecek menzilde , iflisden uzakta oturur. Kendisine ck atar lakin "fareler gibi ölün" yeteneginden etkilenmez.
Sadece kudret ve can çalmasından etkilenir.
Büyücü direnc kırmanın işleyecegi menzile iflisi çeker.Kesim başladıktan sonra , suresi geldikce kutubunu acar.Kutubu acamadıgı surelerde ck ile kurtarır.
Şayet direnc biter , şifadan kudret çeker , ck gider ve kutubunda suresi varsa buyucunun ölme ihtimali var.Bunun için şifacı dakika tutarsa saniyesiyle kaçırmaz.
Kutup açtığınız sırada "fareler gibi ölün" demesiyle birlikte kudret de çalarsa , kutup içinde oldugunuz icin kudretiniz gitmiyor.
İfliss kesmek
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İfliss kesmek
PIRASASAPI
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

Pardon post kasmış oldum.
Zehra Abla özele yazacaktım açıklamak isteyeceğini sanmıyorum özele yazarsan sevinirim sorduğum soruların cevaplarını.. 
PIRASASAPI
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Konuyla alakasız olacak ama çok merak ettim. Jackghosen oyundaki karakterlerin isimleri nelerdi? Bu soru seni rahatsız ettiyse cevaplamayabilirsin
Ayrıca;
İyi forumlar...
Ayrıca;
5 Dk içinde iletileri düzenlenebiliyorsun.ozaerdenn yazdı:Pardon post kasmış oldum.Zehra Abla özele yazacaktım açıklamak isteyeceğini sanmıyorum özele yazarsan sevinirim sorduğum soruların cevaplarını..
İyi forumlar...
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

Biliyorum ama düzeltip ne yazacaktım?lBlackDeathl yazdı:Konuyla alakasız olacak ama çok mesaj ettim. Jackghosen oyundaki karakterlerin isimleri nelerdi? Bu soru seni rahatsız ettiyse cevaplamayabilirsin
Ayrıca;5 Dk içinde iletileri düzenlenebiliyorsun.ozaerdenn yazdı:Pardon post kasmış oldum.Zehra Abla özele yazacaktım açıklamak isteyeceğini sanmıyorum özele yazarsan sevinirim sorduğum soruların cevaplarını..
İyi forumlar...
PIRASASAPI
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Tabi sende haklısınozaerdenn yazdı:Biliyorum ama düzeltip ne yazacaktım?lBlackDeathl yazdı:Konuyla alakasız olacak ama çok mesaj ettim. Jackghosen oyundaki karakterlerin isimleri nelerdi? Bu soru seni rahatsız ettiyse cevaplamayabilirsin
Ayrıca;5 Dk içinde iletileri düzenlenebiliyorsun.ozaerdenn yazdı:Pardon post kasmış oldum.Zehra Abla özele yazacaktım açıklamak isteyeceğini sanmıyorum özele yazarsan sevinirim sorduğum soruların cevaplarını..
İyi forumlar...O kadar edebiyat yapana kadar kısaca anlattım işte
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

lBlackDeathl yazdı:Tabi sende haklısınozaerdenn yazdı:Biliyorum ama düzeltip ne yazacaktım?lBlackDeathl yazdı:Konuyla alakasız olacak ama çok mesaj ettim. Jackghosen oyundaki karakterlerin isimleri nelerdi? Bu soru seni rahatsız ettiyse cevaplamayabilirsin
İyi forumlar...O kadar edebiyat yapana kadar kısaca anlattım işte
PIRASASAPI
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
arkadaşlar az önce kestik bu fareler gibi ölürün bir menzilin var o menzilin dışından büyücü saldırırsa rahatlıkla kesilebilir biz kestik ve ejderi bastım 
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

H. olsun buzun yüksekse migrata gir.Entertheineiment yazdı:arkadaşlar az önce kestik bu fareler gibi ölürün bir menzilin var o menzilin dışından büyücü saldırırsa rahatlıkla kesilebilir biz kestik ve ejderi bastım
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
saol kardeşlBlackDeathl yazdı:H. olsun buzun yüksekse migrata gir.Entertheineiment yazdı:arkadaşlar az önce kestik bu fareler gibi ölürün bir menzilin var o menzilin dışından büyücü saldırırsa rahatlıkla kesilebilir biz kestik ve ejderi bastım
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak