Yıl 2010 İtiraf Ve Acı Gerçekler

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Yıl 2010 İtiraf Ve Acı Gerçekler

Mesaj gönderen okeyyes »

Sizi tanımak zorunda değilim yazılan yazıya bakarak konuştum adam yaptığı hatayı veya günahı ne ise Mevlanın adını vererek hellalik isteyen biri var ha o kişi ben soktum ben yazdım bir forum hesabı açtım maksat muhabbet olsun diye içimdeki günahı bir başka yolla çıkarmak istedim diyorsan o ayrı.

Ama yazılana bakarsak apaçık bir itirafda bulunmuş ve Allahın adını vererek helalik istiyor.

Yazılana göre yorum yaptım hoşuna gitsin gitmesin ama dogruluk payı var gibi o teammi çetemi örgütmü ne 5 kişiyide tam saymış demekki sizi bilen birileri bu arada 1953 mü ne sen oyunanben den sonra başladın sen 5 levelken ben 18 leveldim :))) hey gidi heyy (BINDORTYUZELLIUC) bu benim 3 çarım diyorsan orasınıda benbilmem :))
Kendimide tanıtacak değilim mecburetimde yoktur.
Kullanıcı avatarı
SupervisorAsi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen SupervisorAsi »

Yüce Rabbim Sen Şu Seneryoyu Hazırlayan Kuluna Akıl Fikir Ver...
Olmamış Bu Mayk.. Filim Değil Skeç Bile Olmaz bundan Malzeme Kötü.. :)
Kötü Kokular Geliyo Burnuma :evil:
Ben Günlerce mücadele Ettim KYAMETTEAM la... Siz düşünün Fourla ve Two la Az kesişmedik Kitabenin İçinde :mrgreen:
Şimdi ateşkes var gerçi :) Dostluk Hakim Ortama.. Tamam Gaddarlardı :evil: Ama Harama, Emeğe El Uzatçak 1 kişi yoktu içlerinde Hepsi 10 numara insanlar Ben Nelerimi Emanet Ettim Ama hiç Hıyanet Görmedim... Birileri Kendini Bu insanlar üzerinden Aklamaya çalışıyor ama Başaramıyacak...
Senelerimi Verdim bu Oyuna Çok entrika Çok ihanet Çok iftira Gördüm Ama Bukadarını görmedim..!

I am here and I'm watching you ;)
The Orginal SupervisorAsi ®
Herhakkım saklıdır ©2007
Resim
EfsaNeleR ÖLmez... SaDece SusaR..!
Kullanıcı avatarı
BINDORTYUZELLIUC
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BINDORTYUZELLIUC »

okeyyes yazdı:sen 5 levelken ben 18 leveldim .

Demek sen beyaz köştensin hea ? 5 lwl hallerimi biliyorsan beyaz köşte 1-2 tane 29 lwl carımın oldğunuda bilirsin ;)
bilmiyorsan teşkilattki ilk 5 lwl halimi biliyorsun demmeki.Senden sonra başlamam nasıl bir insan olduğumu değiştirmiyor aynı şekilde senin benden önce başlaman seninde nasıl bir insan oldğunu değiştirmiyor. Ayrıca yazılanlar gercekçi gelmiş demişsin Bakış açını değiştirirsen Düşüncelerinde Değişir ;) çöplükten baktğın sürece 360 dereceyi değiştirip değiştirip baksan ne fayda Bu arada sana yazılan bi iftira olmadığı halde senin bu forumla ilgilenmenin nedeni nedir anlayamadım. Saptırma demişsin Gülmekten öldüm ya, gerçi bizimkilerle her gün gülüyoz bu yazılara o ayrı.

okeyyes yazdı:Kendimide tanıtacak değilim mecburetimde yoktur.
Demek bu kadar korkaksın ha ! Erkek adamda çiğ tanesi kadar da olsa yürek olması lazım.
Bunu yazaçağına şöyle yazsaydınya, ben 3 sene önce çok iş çevirdim bu ifitra attılan arkadaşlarda benim kim oldumu neler yaptğımı biliyolar eğer söylersem oyun hayatım biter, deseydin anlardık be gülüm :)

Güneş balçıkla sıvanmaz :)

KURDUN MASKEYE İHTİYACI YOKTUR...

Bu arada hikaye değil gerçekleri yazacaz... az kaldı 08.01.2010'nu bekleyin.
Resim1453
Kullanıcı avatarı
NAPSTERLeAdEr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen NAPSTERLeAdEr »

okeyyes yazdı:Sizi tanımak zorunda değilim yazılan yazıya bakarak konuştum adam yaptığı hatayı veya günahı ne ise Mevlanın adını vererek hellalik isteyen biri var ha o kişi ben soktum ben yazdım bir forum hesabı açtım maksat muhabbet olsun diye içimdeki günahı bir başka yolla çıkarmak istedim diyorsan o ayrı.

Ama yazılana bakarsak apaçık bir itirafda bulunmuş ve Allahın adını vererek helalik istiyor.

Yazılana göre yorum yaptım hoşuna gitsin gitmesin ama dogruluk payı var gibi o teammi çetemi örgütmü ne 5 kişiyide tam saymış demekki sizi bilen birileri bu arada 1953 mü ne sen oyunanben den sonra başladın sen 5 levelken ben 18 leveldim :))) hey gidi heyy (BINDORTYUZELLIUC) bu benim 3 çarım diyorsan orasınıda benbilmem :))
Kendimide tanıtacak değilim mecburetimde yoktur.
Her cübbeliye hocamı diyorsun arkadaşım. Madem böyle birşey vardı 2.5 yıldır bu adam neredeydi ?? Arkadaşlarımızında dediği gibi rüyasında ak sakallı amcayımı gördüde vicdan azabı çekip buraya konu açtı. Doğruluk payı neresinde var bunun ispatlasın o zaman hodri meydan oraya 2 kelime yazmayla doğru diye bir şey söz konusu olamaz. Konunun birazda arka sayfalarını çevir neler var daha birşey bilmiyosun. Seninde geçmişe dönük acıların var sanırım...

DEĞER VERMEK MATEMATİKTE İŞE YARAR....
only brought the player outta you
Kullanıcı avatarı
ANKALIEFE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ANKALIEFE »

SupervisorAsi yazdı:Yüce Rabbim Sen Şu Seneryoyu Hazırlayan Kuluna Akıl Fikir Ver...
Olmamış Bu Mayk.. Filim Değil Skeç Bile Olmaz bundan Malzeme Kötü.. :)
Kötü Kokular Geliyo Burnuma :evil:
Ben Günlerce mücadele Ettim KYAMETTEAM la... Siz düşünün Fourla ve Two la Az kesişmedik Kitabenin İçinde :mrgreen:
Şimdi ateşkes var gerçi :) Dostluk Hakim Ortama.. Tamam Gaddarlardı :evil: Ama Harama, Emeğe El Uzatçak 1 kişi yoktu içlerinde Hepsi 10 numara insanlar Ben Nelerimi Emanet Ettim Ama hiç Hıyanet Görmedim... Birileri Kendini Bu insanlar üzerinden Aklamaya çalışıyor ama Başaramıyacak...
Senelerimi Verdim bu Oyuna Çok entrika Çok ihanet Çok iftira Gördüm Ama Bukadarını görmedim..!

I am here and I'm watching you ;)
The Orginal SupervisorAsi ®
Herhakkım saklıdır ©2007
vay vay vay süpervisor ların Asisi :) :) eight numberi unutuyorsunuz ama :P :D seni görmeseydim buraya da yorum yazmazdım :) ama onun dilinde bir cevapla bitireceğim :)
Sevgili okurlarımız bir yaz karala iftira at skeçinin daha sonuna geldik bu skeçi beğendiyseniz 1009 a msj atın her yönde 10 kontor ile ücretlendirecektir... sevdiğimi ararım daha iyi :) :) kontorlerime yazık
Saydığın isimlerin adını ağzına alırken iki kere düşün :) açsan açıkta kalmışsan devlet açıklama yapmış kömür dağıtımı olacak ama biz devlet değiliz biz milletiz herşeyi de milletden beklemeyin be hayde eyvAllah

Dipte Not: 1009 açılımı Teşkilat ın ilk takımı olan kıyametteam 10 kişi ile kulup 9 kişi ile tamamlanmıştır şimdi mi şimdi imzamız var bakınız altta sayımız + sonsuz :)
Resim
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bLacksin »

okeyyes yazdı:Yok yok oyundalar halen devam ediyorlar ama paraya tappıyorlar.
iyilikseverler aynı zamanda ama sen yüce mevlan bliyor demişşin .
Bu evreninin ayağı değilse sen birgerçeksin bu kadar isabetli yazmışşınki isimleri gecenler atlarıvermişki olayları saptırmaya çalışmışlar yalan olsa zati dönüp bakmazlar.

Paraları o kadar çooki onların onun için para dert degil durmadanda paraya tapan biir degil diyorlar.
Kötü yanlarını bengörmedim ama yazılanların doğru gibi algıladım. yapablirlermi yaaprlar.
Flash T.V de bi sabah kuşağı programı vardı( Hani şu Tülaaaaay ne olur dön) diye haykıran adamın çıktığı program. şikayetini oraya bildir arkadaşım. Burada dikkate alınmayacaktır
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön