Yıl 2010 İtiraf Ve Acı Gerçekler

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Baypipo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Yıl 2010 İtiraf Ve Acı Gerçekler

Mesaj gönderen Baypipo »

Yıl 2010 İtiraf Ve Acı Gerçekler...

Sene 2007 Bir Yaz günü Kıyametteam Çatısı altında bır grup oluştu.
Bu grubta öyle kişiler vardıki çoğu kişinin canını yakmıştı özellikle teşkilat sunucusunun eski yöneticilerinden EVREN adındakı kullanıcının emek harcadıgı charlarına göz dikmişti.. Bir gece Kıyametteam üyelerinden PANZEHIR bır arkadasının yardımı ıle bir gece eski yöneticilerinden EVREN in msn adresını bulur.. Msn adresınden eski yöneticilerinden EVREN i kandırarak Mynet hesabını alır.Hesabtakı charları bosaltmak ile kalmaz eski yöneticilerinden EVREN in arkadaş listesindeski kullanıcılara ulaşarak kendını EVREN olarak tanıtıp Arkadaş listesindeki Kişilerinde itemlerinide çalar.

Ama PANZEHIR bunu tek başına yapmamıştır. Bunu Yapmadan önce Kıyametteam Uyelerınden CIZIK,ANKALIEFE ve SANCAR ile konuyu paylaşır. PANZEHIR msn üzerinden eski yöneticilerinden EVREN in Hesabını ele geçirdigini ve ne yapması gerektıgı ıcın Kıyametteam ın akıl hocası CIZIK tan fikir alış verişinde bulunur. CIZIK ın EVREN e olan Sevgisinden ve saygısından dolayı EVREN in charını bosaltıp silmesi gerktiğini söyler. PANZEHİR de aynı sekilde charı bosaltır ve siler...

PANZEHİR bunu tek yapmamıştı... Bır gece EVREN oyunda olmadıgı zaman PANZEHIR EVREN ın charlarına gırıp Butun ıtemlerını ANKALIEFE,CIZIK ve SANCAR yardımı ile boşaltılır. EVREN ın itemleri Bu Kişiler arasında paylaşılır teker teker..

Şimdi ben bunları boşuna anlatıyorum. Aradan 3 yıl geçti hayatımda bazı şeyler değişti..Özellikle IKV bağımlısı oldugum oyunu bıraktım. Yepyenı bır sayfa açtım.

Eğer Şuan EVREN oyuna devam ediyor ise Helallik almaya geldim..

Zaten çoğu kişi kanıt göster diyecek..Ama ben tekrar tekrar foruma girip yazılanları okumayacagım. Tek Şahid Yüce Mevla dır.
Eğer sizlerde çok geç olmadan bazı hatalar yaptıysanız ve bunun farkına geç te olsa vardıysanız. Fani dünyadan çekip gitmeden önce helallik almadan gitmeyiniz..

Olayda İsmi geçenler oyunu bırakmış olabılırler belki eskiler hatırlar.
Kıyametteamone-PANZEHIR-Sadrazam
Kıyametteamtwo-CIZIK
Kıyametteamfour-DENIZLIHOROZU-SANCAR
ANKALIEFE-Vadetta

Hakkını Helal Et EVREN..
Hoscakal Teşkilat...
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Yıl 2010 İtiraf Ve Acı Gerçekler

Mesaj gönderen bLacksin »

Şimdi sen Rüyanda ak sakallı dedeyi görüptemi tırstın,o sebeptenmi helallik istiyosun? Açık açık söyleyim adını yazdıklarını iyi tanırım,nefrette ederim. Ancak sen buraya isimsiz bir senaryo yazdın diye kimseyi hırsız olarak ezmem,ezdirmem. Kaldıki adını yazdıklarının ne dün nede bugün eşya ihtiyacı olacaklarını sanmıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Yazdıkların belki intikam için yapmış olabilir ki sanmıyorum. Bahsettiğin kişiler para hırsızlık için yapmazlar. Senaryonda düzeltmeler yap daha etkileyici final elde edebilirsin.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Sana şimdi şu şöyleydi bu böyleydi desek ne çare
KIYAMETTEAM 'ın dönemini ve çogumuzun sayılarını hatırladıgına göre eskiden kalma nefsin üzerinde oluşmuş derin yarıkları kapama telaşı içindesin.
Üyelik tarihinle gönder butonuna bastıgın 1 saate yakın süre göz önüne alınırsa senaryoyu düşünmek için baya vakit harcamışsın. yakın zamana kadar kimsenin kuyruguna basmadıgımı hatırlamıyorum yoksa sende eski AFAROZ ettiklerimizdenmisin :)
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
NAPSTERLeAdEr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen NAPSTERLeAdEr »

Bu senaryo yeşilçamda oscar adayı olur palavra dalında.. :mrgreen:
only brought the player outta you
Kullanıcı avatarı
DENIZLIHOROZU
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DENIZLIHOROZU »

:D aslında o ola öle olmadı yanlış hatırlamısın kardes ya :( çok üzüldüm buna şimdi :D SIcak bir kış günüydü evde tv izliyordum canım sıkıldı İKV ye gireyim dedim o zamanlarda kötü adam rolündeydik afaroz üstüne aforoz ediyorduk veriyorduk kutsalı anlıyacağın.Msnden CIZIK e seslendım EFE oyundaymıs gel takılalım dedım tamam olur knkam dedı ve oyuna girdık oyunda PANZEHİR de vardı balıkcıda beklıyorduk yanımıza geldı selam verdi sonra EVREN adlı arkadaşa tutuldugunu ve msnde ona aşkını itiraf ettıgını soledı biz şaşırdık bır anda EFE de ne oluyo la burda dedı :) CIZIK Allah mesut etsin dedi bende DENIZLIHOROZU yani inciltmeyin birbirinizi dedim ve PANZEHİR in yanından uzaklastık bunlar mutlu mesut yaşarken kıskançlık yuzunden kavga etmısler ve araları bozulmus.Bu olayı gruruna yedıremeyen PANZEHİR evren adlı şahısın HESABINI ele geçirmiş ve soymuş :) Soyarken yanında EFE CIZIK ve BEN vardım ben böyle vucut hatları gormedım hala unutamadım bu kadar güzellik bu kadar estetik vucut yapısı kımsede olmaz :)

İşin geyiği bir yana 3 sene once yaşandıgını iddaa ettiğin olayı hala hatırladığına göre ya sana fazlaca koymuşuz :) yada senin sorunların var en kısa zamanda bır rehabilitasyon merkezine gitmeni tavsiye ederim :D Yok orayada gitme bize gel biz seni iyi ederiz :) Öpüyorum seni sorunun yada öğrenceğin bir sey olursa özelime yaz cevaplarım.Rüyalarına giren pala bıyıklı amcalardan korkup günah çıkarmak yada çıkarmaya kalkışmak senin gibi bir cadde insanına yakışmıyor.
Resim Resim

Ryu Kamasutra ve Takuma'nın İntikamı Sinemalarda
Kullanıcı avatarı
BINDORTYUZELLIUC
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BINDORTYUZELLIUC »

Vay be teşkoda ortalığı karıştırmak için 3 sene önceki defterler açılmış demek :)

Burak kime nasıl bişi yapmışsınız bilmem ama açı oturmuş, oturmanın etkisi ile vatandaş olayı olduğu gibi değil düşündüğü gibi yaz mış :)

Bakış Açını Değiştirisen, Düşüncelerinde Değişir.

Sakıncalı içerik silindi / Uyarı seviyesidir
IBAN nurmanı merakla bekliyorum ;)
Resim1453
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

DENIZLIHOROZU yazdı::D aslında o ola öle olmadı yanlış hatırlamısın kardes ya :( çok üzüldüm buna şimdi :D SIcak bir kış günüydü evde tv izliyordum canım sıkıldı İKV ye gireyim dedim o zamanlarda kötü adam rolündeydik afaroz üstüne aforoz ediyorduk veriyorduk kutsalı anlıyacağın.Msnden CIZIK e seslendım EFE oyundaymıs gel takılalım dedım tamam olur knkam dedı ve oyuna girdık oyunda PANZEHİR de vardı balıkcıda beklıyorduk yanımıza geldı selam verdi sonra EVREN adlı arkadaşa tutuldugunu ve msnde ona aşkını itiraf ettıgını soledı biz şaşırdık bır anda EFE de ne oluyo la burda dedı :) CIZIK Allah mesut etsin dedi bende DENIZLIHOROZU yani inciltmeyin birbirinizi dedim ve PANZEHİR in yanından uzaklastık bunlar mutlu mesut yaşarken kıskançlık yuzunden kavga etmısler ve araları bozulmus.Bu olayı gruruna yedıremeyen PANZEHİR evren adlı şahısın HESABINI ele geçirmiş ve soymuş :) Soyarken yanında EFE CIZIK ve BEN vardım ben böyle vucut hatları gormedım hala unutamadım bu kadar güzellik bu kadar estetik vucut yapısı kımsede olmaz :)

İşin geyiği bir yana 3 sene once yaşandıgını iddaa ettiğin olayı hala hatırladığına göre ya sana fazlaca koymuşuz :) yada senin sorunların var en kısa zamanda bır rehabilitasyon merkezine gitmeni tavsiye ederim :D Yok orayada gitme bize gel biz seni iyi ederiz :) Öpüyorum seni sorunun yada öğrenceğin bir sey olursa özelime yaz cevaplarım.Rüyalarına giren pala bıyıklı amcalardan korkup günah çıkarmak yada çıkarmaya kalkışmak senin gibi bir cadde insanına yakışmıyor.

Al hikaye böyle yazılıyor bak daha yaratıcı yazmalısın Baypipo...
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

AHAHAHHAHAHAHAHAH :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hikayenin böylesi :D :D

Yalanın böylesi :D :D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
NAPSTERLeAdEr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen NAPSTERLeAdEr »

Yapımcılarla görüşüp bu hikayeyi dizi haline çevirecez reyting yapacak :mrgreen:
only brought the player outta you

“Genel Sohbet” sayfasına dön