SupervisorAsi yazdı:Yüce Rabbim Sen Şu Seneryoyu Hazırlayan Kuluna Akıl Fikir Ver...
Olmamış Bu Mayk.. Filim Değil Skeç Bile Olmaz bundan Malzeme Kötü..

Kötü Kokular Geliyo Burnuma :evil:
Ben Günlerce mücadele Ettim KYAMETTEAM la... Siz düşünün Fourla ve Two la Az kesişmedik Kitabenin İçinde :mrgreen:
Şimdi ateşkes var gerçi

Dostluk Hakim Ortama.. Tamam Gaddarlardı :evil: Ama Harama, Emeğe El Uzatçak 1 kişi yoktu içlerinde Hepsi 10 numara insanlar Ben Nelerimi Emanet Ettim Ama hiç Hıyanet Görmedim... Birileri Kendini Bu insanlar üzerinden Aklamaya çalışıyor ama Başaramıyacak...
Senelerimi Verdim bu Oyuna Çok entrika Çok ihanet Çok iftira Gördüm Ama Bukadarını görmedim..!
I am here and I'm watching you
The Orginal SupervisorAsi ®
Herhakkım saklıdır ©2007
vay vay vay süpervisor ların Asisi

eight numberi unutuyorsunuz ama

seni görmeseydim buraya da yorum yazmazdım

ama onun dilinde bir cevapla bitireceğim
Sevgili okurlarımız bir yaz karala iftira at skeçinin daha sonuna geldik bu skeçi beğendiyseniz 1009 a msj atın her yönde 10 kontor ile ücretlendirecektir... sevdiğimi ararım daha iyi

kontorlerime yazık
Saydığın isimlerin adını ağzına alırken iki kere düşün

açsan açıkta kalmışsan devlet açıklama yapmış kömür dağıtımı olacak ama biz devlet değiliz biz milletiz herşeyi de milletden beklemeyin be hayde eyvAllah
Dipte Not: 1009 açılımı Teşkilat ın ilk takımı olan kıyametteam 10 kişi ile kulup 9 kişi ile tamamlanmıştır şimdi mi şimdi imzamız var bakınız altta sayımız + sonsuz