HAMMERHEAD veda vakti !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anadolu Akıncıları

Re: HAMMERHEAD veda vakti !

Mesaj gönderen CekannN »

Yo0lun açık olsun toprak bence hayırlı bir karar :) Hayatta başarılar alemdardan selamlar:p
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
HAMMERHEADD
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HAMMERHEADD »

IIxDRaCuLaxII yazdı:Gerçekten oyunda az bulunabilecek kişilerdendin reel hayatında başarılar allah'a emanet ol...
Allah razı olsun.
hear me now! all crimes should be treasured if they bring thee pleasure somehow Resim
Kullanıcı avatarı
HAMMERHEADD
İskele Babası
İskele Babası

CekannN yazdı:Yo0lun açık olsun toprak bence hayırlı bir karar :) Hayatta başarılar alemdardan selamlar:p
Tşklr Toprağım:) 18 Yıllık Elmasbahçeden taşındım Hürriyetteyim şimdi. Hürriyetten selam olsun iyi bak kendine:)
hear me now! all crimes should be treasured if they bring thee pleasure somehow Resim
Kullanıcı avatarı
HAMMERHEADD
İskele Babası
İskele Babası

devrimingunu yazdı:Tanımakla mutlu olduğum sevdiğim iyi yürekli güzel sözlü bir kişiliksiniz.Oyun da olsa oyundaki insanlara güzel örnek olan kişiliğiyle tavırlarıyla herkesi kendinize sevdiren birisiniz.Umarım muhabbetimiz her zaman devam eder.Kendinize iyi bakınher şey gönlünüzce olsun.
Yorumuna layık olabildiysem ne mutlu bana. Sosyal iletişim ağlarını kullanarak görüşebiliriz bulurum ben seni:) iyi bak kendine.
Kullanıcı avatarı
HAMMERHEADD
İskele Babası
İskele Babası

mccaglar yazdı:Hakkında hayırlısı olsun abim :) Real hayatta zaten başarılısın inşallah daha basarılı olursun :) Ha antebe gelirsen caldırmayı unutma abi :) Arada facedende mesaj at abi. Sana kocaman seviom :)
Çağlarcım seninle her zaman görüşecegiz gülmeyi ve güldürmeyi seven biri olarak favorimsin ;)
Kullanıcı avatarı
HAMMERHEADD
İskele Babası
İskele Babası

DjNaDo yazdı:Oyunu bırakman beni çok üzdü .. Ben bunu bir veda olarak görmüyorum her alanda sürekli görüşecegiz zaten ama birlikte, omuz omuza yıllarca savaştıgımız günleri özleyecegim .
Her güzel şeyin sonu olduğu gibi bu macerada burada bitti Nadircim görüşeceğiz elbet her zaman :)
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

HAMMERHEADD yazdı:
mccaglar yazdı:Hakkında hayırlısı olsun abim :) Real hayatta zaten başarılısın inşallah daha basarılı olursun :) Ha antebe gelirsen caldırmayı unutma abi :) Arada facedende mesaj at abi. Sana kocaman seviom :)
Çağlarcım seninle her zaman görüşecegiz gülmeyi ve güldürmeyi seven biri olarak favorimsin ;)
Baştacısın abem :)
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Qmerxali
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Qmerxali »

Reelde basarılar
AGeZeR
AGeZeRR
ILKveSON

Bir çzgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma!
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

ReeL hayatınca başarıLar diLerim

RoA
:arrow: KUKLACI
Resim