HAMMERHEAD veda vakti !
Re: HAMMERHEAD veda vakti !
Yo0lun açık olsun toprak bence hayırlı bir karar
Hayatta başarılar alemdardan selamlar:p
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- HAMMERHEADD
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Allah razı olsun.IIxDRaCuLaxII yazdı:Gerçekten oyunda az bulunabilecek kişilerdendin reel hayatında başarılar allah'a emanet ol...
hear me now! all crimes should be treasured if they bring thee pleasure somehow 

- HAMMERHEADD
- İskele Babası
Tşklr Toprağım:) 18 Yıllık Elmasbahçeden taşındım Hürriyetteyim şimdi. Hürriyetten selam olsun iyi bak kendine:)CekannN yazdı:Yo0lun açık olsun toprak bence hayırlı bir kararHayatta başarılar alemdardan selamlar:p

- HAMMERHEADD
- İskele Babası
Yorumuna layık olabildiysem ne mutlu bana. Sosyal iletişim ağlarını kullanarak görüşebiliriz bulurum ben seni:) iyi bak kendine.devrimingunu yazdı:Tanımakla mutlu olduğum sevdiğim iyi yürekli güzel sözlü bir kişiliksiniz.Oyun da olsa oyundaki insanlara güzel örnek olan kişiliğiyle tavırlarıyla herkesi kendinize sevdiren birisiniz.Umarım muhabbetimiz her zaman devam eder.Kendinize iyi bakınher şey gönlünüzce olsun.

- HAMMERHEADD
- İskele Babası
Çağlarcım seninle her zaman görüşecegiz gülmeyi ve güldürmeyi seven biri olarak favorimsinmccaglar yazdı:Hakkında hayırlısı olsun abimReal hayatta zaten başarılısın inşallah daha basarılı olursun
Ha antebe gelirsen caldırmayı unutma abi
Arada facedende mesaj at abi. Sana kocaman seviom

- HAMMERHEADD
- İskele Babası
Her güzel şeyin sonu olduğu gibi bu macerada burada bitti Nadircim görüşeceğiz elbet her zamanDjNaDo yazdı:Oyunu bırakman beni çok üzdü .. Ben bunu bir veda olarak görmüyorum her alanda sürekli görüşecegiz zaten ama birlikte, omuz omuza yıllarca savaştıgımız günleri özleyecegim .

- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Baştacısın abemHAMMERHEADD yazdı:Çağlarcım seninle her zaman görüşecegiz gülmeyi ve güldürmeyi seven biri olarak favorimsinmccaglar yazdı:Hakkında hayırlısı olsun abimReal hayatta zaten başarılısın inşallah daha basarılı olursun
Ha antebe gelirsen caldırmayı unutma abi
Arada facedende mesaj at abi. Sana kocaman seviom
Reelde basarılar
AGeZeR
AGeZeRR
ILKveSON
Bir çzgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma!
AGeZeRR
ILKveSON
Bir çzgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma!
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
ReeL hayatınca başarıLar diLerim
RoA
:arrow: KUKLACI
RoA
:arrow: KUKLACI