Üzülerek açıyorum bu konuyu ama benim için veda etme vakti geldi.Ciddi anlamda uzun zamanımı harcadığım ve bana hertürlü heyecanı yaşatan,yeni arkadaşlar kardeşler ve dostlar edinmemi sağlayan oyunun kurucu ve yönetimine teşekkürü borç bilirim.Oyunda bulunduğum süre içerisinde kalp kırmamaya ve dost olmaya çalıştım herkesle umarım yanlışımı görmemişsinizdir. Karakterlerimi arkadaşlarıma hediye ettim oyunda görebilirsiniz ama ben yokum artık.
Son olarak loncam (daha doğrusu Ailem) RoA'yı ve Tüm İkv camiasını Allah'a emanet ediyorum. Herşey gönlünüzce olsun
Saygılarımla...
HAMMERHEAD
HAMMERHEAD veda vakti !
- HAMMERHEADD
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
HAMMERHEAD veda vakti !
hear me now! all crimes should be treasured if they bring thee pleasure somehow 

Re: HAMMERHEAD veda vakti !
Gerçekten oyunda az bulunabilecek kişilerdendin reel hayatında başarılar allah'a emanet ol...
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
:arrow: Kendi adıma ve Kardeşim Murat(Çavuşcannn) adına sana reel hayatında başarılar dilerim. :ugeek:

-Arz !

-Keseriz anam

- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Karargah
Tanımakla mutlu olduğum sevdiğim iyi yürekli güzel sözlü bir kişiliksiniz.Oyun da olsa oyundaki insanlara güzel örnek olan kişiliğiyle tavırlarıyla herkesi kendinize sevdiren birisiniz.Umarım muhabbetimiz her zaman devam eder.Kendinize iyi bakınher şey gönlünüzce olsun.
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
yine eski bir oyuncu yine bir veda ediş tamame skandal bu. eskiler birakmiş oyunu bakalim daha eskilerden kimler kalcak merak ettim. Real hayatinda başarilar en güzelini yapmişin birakarak oyunu.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
:arrow: Reel hayatında başarılar dilerim abi , az çok vakit geçirdik seninle hakkını helal et kendine iyi bak
Mert KAYA[/color]
- DjNaDo
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Fıerce
Oyunu bırakman beni çok üzdü .. Ben bunu bir veda olarak görmüyorum her alanda sürekli görüşecegiz zaten ama birlikte, omuz omuza yıllarca savaştıgımız günleri özleyecegim .
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Hakkında hayırlısı olsun abim
Real hayatta zaten başarılısın inşallah daha basarılı olursun
Ha antebe gelirsen caldırmayı unutma abi
Arada facedende mesaj at abi. Sana kocaman seviom 
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Hiç üzülme doğru karar verdin. Bu oyundan kopmak, sadece dostların için ayda 1 defa girmek en güzeli. Yaşamında başarılar dilerim.
PIRASASAPI