Selamun Aleyküm

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
heartthrob25
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Selamun Aleyküm

Mesaj gönderen heartthrob25 »

çok sevindim gelmene inş. daha ara vermezsin:D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Eskitoprak
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dört Yapraklı Lonca

Mesaj gönderen Eskitoprak »

GoodfatheR yazdı:taLa kaRdeşim seni oyunda göRmeyi isteRdim ama buRada RastLadım hoş geRçi geçen oyundada RastLadım biR iki çift LafLadık ama tatmin edici oLmuyo tabi oyunda süRekLi oLaRak göRmek isteRiz seni çnkü eskiLeRe hasRet kaLdık yeni geLen çoğu şahısLaR dediğin gibi oyunu egoLaRını tatmin etmek için oynuyoLaR ReeLde ( geRçek hayatta) tatmin edemedikLeRi egoLaRını buRada tatmin etme çabası içindeLeR beLki ediyoLaR beLki edemiyoLaR ama oyun iyice şiRaReden çıktı gibi gözüküyo son duRumLaRa bakıLacak oLuRsa.

öyLe işte yeniLeR, eskiLeRi heRzaman aRatıRmış ...
Konuya muhalefet yapmak istemezdim ama yapıcam :mrgreen: .Varan1=Oyunlar ,oyuncuların egolarını tatmin etmek için yapılmıştır,tıpkı diğer dünyada olan nesne veya besinler gibi,Portakalı niye yersin karın doyurmak için değil egolarını tatmin etmek için ondan zevk almak için oyunda böyledir.

Varan2=Tala dediğimiz arkadaşımız, öyle çok abarttığın kadar da eski bir oyuncu değil , meteor bölgesinin gelmesiyle oyuna dahil olanlardan.Betadan beri oyunda olan arkadaşlara haksızlık ediyorsun.Ayrıca şunuda belirteyim oyunda eski,yeni tartışması yapmak hiçbirşeyi değiştirmez oyuncu kaybettirir.TTnet ve Sobee ' den gelecek oyuncular yeni sayılıyorlar.Hal böyle olunca ayrım yapılan oyuncular oyunu pek sevmiyorlar.Bu da oyunun gelişmesini engeller.
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü

Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü

Bekodogi

Er Meydanı Gösterisi

http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen koturuya »

Sen oyuna dönünce sana Bu Oyunda Cehennemi Yaşatacağıma Emin Olabilirsin. YaptıklarınYanına Kalmayacak...

Önce charına sahip çık :D Üzülüom haline o dostlarınıda görcez dönünce kimlermiş :D Ben boş konuşmam konuştugumuda yaparım
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Kullanıcı avatarı
liderxBeRoN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: The Saga Writers

Mesaj gönderen liderxBeRoN »

batuhangs yazdı:Handanhanım ömerx ve woldemortisa Dönünce Sizlere Bu Oyunda Cehennemi Yaşatacağıma Emin Olabilirsiniz. Yaptıklarınız Yanınıza Kalmayacak...

handanhanım ve ömerx loncamızın üyeleridir. Bir şikayetiniz varsa Crazyronaldoo veya Revengeofage ye pm atın. Ve böyle lonca üyelerimizi tehdit etmeyiniz
batuhan gs oyunda tanıdığım şeref ve akıldna yoksun tek kişisin bil..

liderxBeRoN(Xwolfmanx)
Dokunma LaZa BaSaR GaZa..
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen inkone »

tala foruma bari gelmen hoş gerçi bende oyuna ve foruma pek giremiyorum oyunda olman dileğiyle ;)
Skytech
SkyTecHII
Suntech
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

Hoşgeldin.

Faex
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

liderxBeRoN yazdı:
batuhangs yazdı:Handanhanım ömerx ve woldemortisa Dönünce Sizlere Bu Oyunda Cehennemi Yaşatacağıma Emin Olabilirsiniz. Yaptıklarınız Yanınıza Kalmayacak...

handanhanım ve ömerx loncamızın üyeleridir. Bir şikayetiniz varsa Crazyronaldoo veya Revengeofage ye pm atın. Ve böyle lonca üyelerimizi tehdit etmeyiniz

liderxBeRoN(Xwolfmanx)
konuyu saptırma aklınla basarım gazına
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
Madconfig
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Madconfig »

Eskitoprak yazdı:
GoodfatheR yazdı:taLa kaRdeşim seni oyunda göRmeyi isteRdim ama buRada RastLadım hoş geRçi geçen oyundada RastLadım biR iki çift LafLadık ama tatmin edici oLmuyo tabi oyunda süRekLi oLaRak göRmek isteRiz seni çnkü eskiLeRe hasRet kaLdık yeni geLen çoğu şahısLaR dediğin gibi oyunu egoLaRını tatmin etmek için oynuyoLaR ReeLde ( geRçek hayatta) tatmin edemedikLeRi egoLaRını buRada tatmin etme çabası içindeLeR beLki ediyoLaR beLki edemiyoLaR ama oyun iyice şiRaReden çıktı gibi gözüküyo son duRumLaRa bakıLacak oLuRsa.

öyLe işte yeniLeR, eskiLeRi heRzaman aRatıRmış ...
Konuya muhalefet yapmak istemezdim ama yapıcam :mrgreen: .Varan1=Oyunlar ,oyuncuların egolarını tatmin etmek için yapılmıştır,tıpkı diğer dünyada olan nesne veya besinler gibi,Portakalı niye yersin karın doyurmak için değil egolarını tatmin etmek için ondan zevk almak için oyunda böyledir.

Varan2=Tala dediğimiz arkadaşımız, öyle çok abarttığın kadar da eski bir oyuncu değil , meteor bölgesinin gelmesiyle oyuna dahil olanlardan.Betadan beri oyunda olan arkadaşlara haksızlık ediyorsun.Ayrıca şunuda belirteyim oyunda eski,yeni tartışması yapmak hiçbirşeyi değiştirmez oyuncu kaybettirir.TTnet ve Sobee ' den gelecek oyuncular yeni sayılıyorlar.Hal böyle olunca ayrım yapılan oyuncular oyunu pek sevmiyorlar.Bu da oyunun gelişmesini engeller.
Öncelikle Talacım Hoşgeldin...

Madem Bir takım laflar ortaya atılmış Alime Karşı Hemen Cevaplıyorum

Varan1(Cevap) = Tadını sevmedigin Yemegide yersin ? Şifa için Oyunu neden oynarsın Zaman geçirmek Arkadaş ortamı için Hee Ama bu biraz çevre meselesidir Benim Arkadaş çevremde bu oyunda Peki büyük değildir Egosu yüksek kimseyi görmedim :) Senin çevreni bilemicem Beko Dersinki Senin Egon Yüksekti Ben En iyi büyücü değilim olayını sana hatırlatmak isterim

Varan2(cevap) = Mühim olan eski olmak yeni olmak değildir Betadan beri oynuyorum bu oyunu Talayla tanısana Kadar Tanıştıklarımın çoğu yalanmış... Mühimm olan Adam olabilmekmiş Bunu Başarabilmekmiş....
Kullanıcı avatarı
liderxBeRoN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: The Saga Writers

Mesaj gönderen liderxBeRoN »

batuhangs yazdı:
liderxBeRoN yazdı:

liderxBeRoN(Xwolfmanx)
konuyu saptırma aklınla basarım gazına
realde beni görsen kaçacak delik ararsın adam ol ikv yi bırakmamış olsam seni kesmekten zevk alırdım ;)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
memphis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen memphis »

Tala sen kaç yaşındaydın çocukmşsun sen ben seni büyük sanıyordum.

“Genel Sohbet” sayfasına dön