Selamun Aleyküm
- heartthrob25
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Eskitoprak
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dört Yapraklı Lonca
Re: Selamun Aleyküm
Konuya muhalefet yapmak istemezdim ama yapıcam :mrgreen: .Varan1=Oyunlar ,oyuncuların egolarını tatmin etmek için yapılmıştır,tıpkı diğer dünyada olan nesne veya besinler gibi,Portakalı niye yersin karın doyurmak için değil egolarını tatmin etmek için ondan zevk almak için oyunda böyledir.GoodfatheR yazdı:taLa kaRdeşim seni oyunda göRmeyi isteRdim ama buRada RastLadım hoş geRçi geçen oyundada RastLadım biR iki çift LafLadık ama tatmin edici oLmuyo tabi oyunda süRekLi oLaRak göRmek isteRiz seni çnkü eskiLeRe hasRet kaLdık yeni geLen çoğu şahısLaR dediğin gibi oyunu egoLaRını tatmin etmek için oynuyoLaR ReeLde ( geRçek hayatta) tatmin edemedikLeRi egoLaRını buRada tatmin etme çabası içindeLeR beLki ediyoLaR beLki edemiyoLaR ama oyun iyice şiRaReden çıktı gibi gözüküyo son duRumLaRa bakıLacak oLuRsa.
öyLe işte yeniLeR, eskiLeRi heRzaman aRatıRmış ...
Varan2=Tala dediğimiz arkadaşımız, öyle çok abarttığın kadar da eski bir oyuncu değil , meteor bölgesinin gelmesiyle oyuna dahil olanlardan.Betadan beri oyunda olan arkadaşlara haksızlık ediyorsun.Ayrıca şunuda belirteyim oyunda eski,yeni tartışması yapmak hiçbirşeyi değiştirmez oyuncu kaybettirir.TTnet ve Sobee ' den gelecek oyuncular yeni sayılıyorlar.Hal böyle olunca ayrım yapılan oyuncular oyunu pek sevmiyorlar.Bu da oyunun gelişmesini engeller.
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Sen oyuna dönünce sana Bu Oyunda Cehennemi Yaşatacağıma Emin Olabilirsin. YaptıklarınYanına Kalmayacak...
Önce charına sahip çık
Üzülüom haline o dostlarınıda görcez dönünce kimlermiş
Ben boş konuşmam konuştugumuda yaparım
Önce charına sahip çık
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
- liderxBeRoN
- İri Fare Avcısı
- Lonca: The Saga Writers
batuhan gs oyunda tanıdığım şeref ve akıldna yoksun tek kişisin bil..batuhangs yazdı:Handanhanım ömerx ve woldemortisa Dönünce Sizlere Bu Oyunda Cehennemi Yaşatacağıma Emin Olabilirsiniz. Yaptıklarınız Yanınıza Kalmayacak...
handanhanım ve ömerx loncamızın üyeleridir. Bir şikayetiniz varsa Crazyronaldoo veya Revengeofage ye pm atın. Ve böyle lonca üyelerimizi tehdit etmeyiniz
liderxBeRoN(Xwolfmanx)
Dokunma LaZa BaSaR GaZa..

tala foruma bari gelmen hoş gerçi bende oyuna ve foruma pek giremiyorum oyunda olman dileğiyle 
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
konuyu saptırma aklınla basarım gazınaliderxBeRoN yazdı:batuhan gs oyunda tanıdığım şeref ve akıldna yoksun tek kişisin bil..batuhangs yazdı:Handanhanım ömerx ve woldemortisa Dönünce Sizlere Bu Oyunda Cehennemi Yaşatacağıma Emin Olabilirsiniz. Yaptıklarınız Yanınıza Kalmayacak...
handanhanım ve ömerx loncamızın üyeleridir. Bir şikayetiniz varsa Crazyronaldoo veya Revengeofage ye pm atın. Ve böyle lonca üyelerimizi tehdit etmeyiniz
liderxBeRoN(Xwolfmanx)
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
- Madconfig
- Salgın Koruyucusu
Öncelikle Talacım Hoşgeldin...Eskitoprak yazdı:Konuya muhalefet yapmak istemezdim ama yapıcam :mrgreen: .Varan1=Oyunlar ,oyuncuların egolarını tatmin etmek için yapılmıştır,tıpkı diğer dünyada olan nesne veya besinler gibi,Portakalı niye yersin karın doyurmak için değil egolarını tatmin etmek için ondan zevk almak için oyunda böyledir.GoodfatheR yazdı:taLa kaRdeşim seni oyunda göRmeyi isteRdim ama buRada RastLadım hoş geRçi geçen oyundada RastLadım biR iki çift LafLadık ama tatmin edici oLmuyo tabi oyunda süRekLi oLaRak göRmek isteRiz seni çnkü eskiLeRe hasRet kaLdık yeni geLen çoğu şahısLaR dediğin gibi oyunu egoLaRını tatmin etmek için oynuyoLaR ReeLde ( geRçek hayatta) tatmin edemedikLeRi egoLaRını buRada tatmin etme çabası içindeLeR beLki ediyoLaR beLki edemiyoLaR ama oyun iyice şiRaReden çıktı gibi gözüküyo son duRumLaRa bakıLacak oLuRsa.
öyLe işte yeniLeR, eskiLeRi heRzaman aRatıRmış ...
Varan2=Tala dediğimiz arkadaşımız, öyle çok abarttığın kadar da eski bir oyuncu değil , meteor bölgesinin gelmesiyle oyuna dahil olanlardan.Betadan beri oyunda olan arkadaşlara haksızlık ediyorsun.Ayrıca şunuda belirteyim oyunda eski,yeni tartışması yapmak hiçbirşeyi değiştirmez oyuncu kaybettirir.TTnet ve Sobee ' den gelecek oyuncular yeni sayılıyorlar.Hal böyle olunca ayrım yapılan oyuncular oyunu pek sevmiyorlar.Bu da oyunun gelişmesini engeller.
Madem Bir takım laflar ortaya atılmış Alime Karşı Hemen Cevaplıyorum
Varan1(Cevap) = Tadını sevmedigin Yemegide yersin ? Şifa için Oyunu neden oynarsın Zaman geçirmek Arkadaş ortamı için Hee Ama bu biraz çevre meselesidir Benim Arkadaş çevremde bu oyunda Peki büyük değildir Egosu yüksek kimseyi görmedim
Varan2(cevap) = Mühim olan eski olmak yeni olmak değildir Betadan beri oynuyorum bu oyunu Talayla tanısana Kadar Tanıştıklarımın çoğu yalanmış... Mühimm olan Adam olabilmekmiş Bunu Başarabilmekmiş....
- liderxBeRoN
- İri Fare Avcısı
- Lonca: The Saga Writers
realde beni görsen kaçacak delik ararsın adam ol ikv yi bırakmamış olsam seni kesmekten zevk alırdımbatuhangs yazdı:konuyu saptırma aklınla basarım gazınaliderxBeRoN yazdı:batuhan gs oyunda tanıdığım şeref ve akıldna yoksun tek kişisin bil..batuhangs yazdı:Handanhanım ömerx ve woldemortisa Dönünce Sizlere Bu Oyunda Cehennemi Yaşatacağıma Emin Olabilirsiniz. Yaptıklarınız Yanınıza Kalmayacak...
liderxBeRoN(Xwolfmanx)

Tala sen kaç yaşındaydın çocukmşsun sen ben seni büyük sanıyordum.