Selamun Aleyküm

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TaLa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Selamun Aleyküm

Mesaj gönderen TaLa »

Öncelikle Eski Dostlara Slm Olsun Buradan Oyunu Bırakalı aylar Oldu. Ama Gel gör Ki Dostlar Bizi Unutmamış Ve MAdem Bırakmıyorlar O Zaman Küçükte Olsa Hatrı Sayılır İnsanlar İçin Oyuna Olmasada Foruma Uğrayalım. Çoğu Dostumu Abimi Özledim. ama Malesef ki Hayat Şartları Yüzünden Oyunu Bırakmak Mecburiyetinde Kaldık Belki de İyi Oldu. Oyun Çoğu Kişinin Sadece Egolarını Tatmin Etme Yeri Haline Gelmiş öyle Veya Böyle Aylar Geçti. Biz Kardeşlerimizi Unutmadık Arada Sıradada Olsa Geldim Görebildiklerimi Gördüm Ve Bayağı Hoş Sohbetlerimiz oldu. Her Neyse Öncelikle Tüm RoA Ailesine Slm olsun Sonrasında İse Çok Değer Verdiğim Benim İçin Tanıştığım günden Belli Yerleri Ayrı Olan Ahixwildone ve ŞahxKobra ya Burdan Ayrıyeten Slm Olsun. Sizleri Çok Özledim En Kısa Sürede Bir Gece Mesaisine Kalıp O Tatlı Sohbetlerinize Ortak Olmak Dileği İle İnşallah Bir Gün Döneriz.. Ha Ufak Birde Not Forumda Talako Diye Olan Forum Hesabının Benimle İlgi ve Alakası Yoktur. Handanhanım ömerx ve woldemortisa Dönünce Sizlere Bu Oyunda Cehennemi Yaşatacağıma Emin Olabilirsiniz. Yaptıklarınız Yanınıza Kalmayacak...

Kusurumuz Oldu İse Af Ola.. En Kısa Sürede Görüşmek Dileği İle Sağlıcakla Kalın Esen Kalın.

TaLa l Tahako l Xdoktorxtalax l AsilTürk

Raiders Of AnatoliA
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Selamun Aleyküm

Mesaj gönderen GoodfatheR »

taLa kaRdeşim seni oyunda göRmeyi isteRdim ama buRada RastLadım hoş geRçi geçen oyundada RastLadım biR iki çift LafLadık ama tatmin edici oLmuyo tabi oyunda süRekLi oLaRak göRmek isteRiz seni çnkü eskiLeRe hasRet kaLdık yeni geLen çoğu şahısLaR dediğin gibi oyunu egoLaRını tatmin etmek için oynuyoLaR ReeLde ( geRçek hayatta) tatmin edemedikLeRi egoLaRını buRada tatmin etme çabası içindeLeR beLki ediyoLaR beLki edemiyoLaR ama oyun iyice şiRaReden çıktı gibi gözüküyo son duRumLaRa bakıLacak oLuRsa.

öyLe işte yeniLeR, eskiLeRi heRzaman aRatıRmış ...
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

ARkadaş gideR dosT baki kaLıR.TaLa oyuna geRi dönmen temennisi iLe...

SaygıLaRımLa...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Son noktaları koymayı seviyor bu çocuk.. :D :D Kanka özlettin kendini sana yakışmıyor bu gitmler......

Eger unutmadıysan ( ki unutursan kafanı kırarım ) kendini özletme derim ben........

Erdi.............
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

Handanhanım ömerx ve woldemortisa Dönünce Sizlere Bu Oyunda Cehennemi Yaşatacağıma Emin Olabilirsiniz. Yaptıklarınız Yanınıza Kalmayacak...

handanhanım ve ömerx loncamızın üyeleridir. Bir şikayetiniz varsa Crazyronaldoo veya Revengeofage ye pm atın. Ve böyle lonca üyelerimizi tehdit etmeyiniz
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
MirxCapkin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MirxCapkin »

Gece Mesaisinde İnşallah Temelli Kalırsın :) Bu Arada Ben Birkan..
Kullanıcı avatarı
eceligelen12
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen eceligelen12 »

Taha, senı üzenlere oyun cehennem olmustur zaten ;) Onlar kuyruklarını kovalıyolardır emın oL ;) bu arada hayırLı işLer kardeşim.. Ben yokum ama fazla özLetme kendını oyunda ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

önceLıkLe seLam.
Senı forumdada oLsa qörmek qüzeL taLa :)
Oyundada qörsek iyi oLur asLında. yeniDen oyuna dönüp kaLdıqın yerden devam etmen diLekLerımLe ;)
Kullanıcı avatarı
vincexcarter
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen vincexcarter »

h.g TaLa Senı Aramızda Görmek GuseL ama Sana diyeceğim bişey Var Forumda Senin İmzanı Atmış oLan bı Arkadaş Gezıyor Konulara yorum yapıyor Dıkkatimi Cekti pembe yazı Rengiyle Senin Şifacını Ve savaşçının Ismını İmza oLarak Kullanıyor Galıba... En yaKın Zamanda oyunda gormek dıLeğiyle.
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR.
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...

Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

Hea ''Tala'' seni bu charda 39 larda görmüstüm ;)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )

“Genel Sohbet” sayfasına dön