[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı 7 gün uzaklaştırıldınız.
HellRiDerS
Foto İstediniz buyrun :)
Re: Foto İstediniz buyrun :)
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
MAHMUT BİZ O İSMETİ KESTİGİMİZDE NE SİZ NEDE SİZİN GİBİLERİ O KALEDE YOKTU SİZ KALEYE GELDİGİNİZDE ZATEN HALİYLE MUHOLARLA BERABER DALDINIZ VE BAŞARISIZ OLDUK 1. DEFA İSMETİ KESTİK VE SİZ ŞİMDİ DİYORSUNUZKİ 2. DEFA NİYE BİZ VARKEN KESEMEDİNİZ BİRADER PARDON KAFAYIMI YEDİN ?
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Caplock acık olunca kesmis olmuyorsunuz
Benim ne dediğime gelince;Ulan okadar kişi hazırlık yapıp geliyorsunuz kestiğinizi idda ediyorsunuz ve yerde yatarken 1 kişi bile resim almıyor.Neyin kafasını yaşıyorsunuz diye soruyorum..
Hotmail paraylamı mğ.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Diyorumki bnede sana Lonesomedeyken 4 canda foto aldım ve o sırada düstüm daha sonra arkadaslar sagolsun foto almıs 0 canda ve görüyorsunki o ödlügünde muholar kalkmış ve grupları yatırmıs fotolara dikkat edersen son anda kesildigini görürsün anladınmı ?? YOU END STAND Mİ ? 2. defa keselim dedik ve siz ordaydınız siz neyin kafasını yaşıosunuz
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
'Do you understand me' demek istediysen anladım.Türkceyi öğren sonra ingilizce konusLASTDRAGON yazdı:Diyorumki bnede sana Lonesomedeyken 4 canda foto aldım ve o sırada düstüm daha sonra arkadaslar sagolsun foto almıs 0 canda ve görüyorsunki o ödlügünde muholar kalkmış ve grupları yatırmıs fotolara dikkat edersen son anda kesildigini görürsün anladınmı ?? YOU END STAND Mİ ? 2. defa keselim dedik ve siz ordaydınız siz neyin kafasını yaşıosunuz
Hotmail paraylamı mğ.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
İsmeti Roa'dan başka kesen yok.Kendini birşey zannedenler Lütfen resim kolayım.Atabey'in kapatılan konuğa koyduğu Resim gibi İsmetin ölü haLini koyun.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Gül solar mahmut solmaz kanak ne diyo bunlar birşey anladın mıChat yazdı:İnanc ? bu konuyla ne bağlantısı var ? :S Ferhat göt oldunuz kabul edin kardesim. bi gün kesersiniz insallahda hevesinizi alırsınız karın ağrısı muhabbetine inanc minanc saptırmaya calısma .
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Anlamadım valla kankatokyo2drift yazdı:Gül solar mahmut solmaz kanak ne diyo bunlar birşey anladın mıChat yazdı:İnanc ? bu konuyla ne bağlantısı var ? :S Ferhat göt oldunuz kabul edin kardesim. bi gün kesersiniz insallahda hevesinizi alırsınız karın ağrısı muhabbetine inanc minanc saptırmaya calısma .
Hotmail paraylamı mğ.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
:lol: :lol: :lol:Chat yazdı:Anlamadım valla kankatokyo2drift yazdı:Gül solar mahmut solmaz kanak ne diyo bunlar birşey anladın mıChat yazdı:İnanc ? bu konuyla ne bağlantısı var ? :S Ferhat göt oldunuz kabul edin kardesim. bi gün kesersiniz insallahda hevesinizi alırsınız karın ağrısı muhabbetine inanc minanc saptırmaya calısma .ama tahminlerime göre bunların Roa ile arası acılmış sidik yarısında bulunuyorlar
![]()
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team