1 incide ellerinden kacıran arzlar sonra tekrar geldiler bu sefer daha sağlamdılar ama atladıkları bişey var Ernestoo,Muchonex,Hugoboss gibi sifacılarımızla kale etrafındaydık ve daha muhafız bile kesemeden gittiler.
Ve düşünün ismet ölüyor ve onca arzdan 1 i bile resim almıyor ..HASSSS..
Dikkat ismet pert diyorlar ama ismet benim yanımda :S sanırım muhoları ismet sandılar
yazışmaları okuyun sadece CİHAN I HÜKÜMRAN loncası adını zedelememek icin kestik diyip geciyorlar.Hani Roa kesti bizde kestik gibisinden.Bildiğimiz sidik yarıştırma oyunu.
Burdan itibaren film kopuyor meteor kaleye kadar kovalamaktayız arkadasları
İşte kaleyi savunan lodoslar
Meteor sancağa gitmişler dendi ismeti kesemedik bi sancak alalım diye ama biz gidene kadar 2 3 resim cekilmişler okadar biz gittikten sonra kaleye yolladıklarımız doğru ada sancağa gitmiş ordada gece yarısı kimse olmadığından haberimiz olmadı yoksa orayada gömerdik
Ve son mamalarını verdik ve yuvalarına kapattık..
*Tek önerim gencler İsmeti kesmek istiyorsanız gece vaktı gelin tıpkı diğerleri gibi ancak boşken kesersiniz
Chat yazdı:1 incide ellerinden kacıran arzlar sonra tekrar geldiler bu sefer daha sağlamdılar ama atladıkları bişey var Ernestoo,Muchonex,Hugoboss gibi sifacılarımızla kale etrafındaydık ve daha muhafız bile kesemeden gittiler.
Ve düşünün ismet ölüyor ve onca arzdan 1 i bile resim almıyor ..HASSSS..
Dikkat ismet pert diyorlar ama ismet benim yanımda :S sanırım muhoları ismet sandılar
yazışmaları okuyun sadece CİHAN I HÜKÜMRAN loncası adını zedelememek icin kestik diyip geciyorlar.Hani Roa kesti bizde kestik gibisinden.Bildiğimiz sidik yarıştırma oyunu.
Burdan itibaren film kopuyor meteor kaleye kadar kovalamaktayız arkadasları
İşte kaleyi savunan lodoslar
Meteor sancağa gitmişler dendi ismeti kesemedik bi sancak alalım diye ama biz gidene kadar 2 3 resim cekilmişler okadar biz gittikten sonra kaleye yolladıklarımız doğru ada sancağa gitmiş ordada gece yarısı kimse olmadığından haberimiz olmadı yoksa orayada gömerdik
Ve son mamalarını verdik ve yuvalarına kapattık..
*Tek önerim gencler İsmeti kesmek istiyorsanız gece vaktı gelin tıpkı diğerleri gibi ancak boşken kesersiniz
Dikkatini çekerim biz ismet pert yazdıgımızda iLk seferdi siz 2. seferde ortaya çıktınız dogrumu yanLış mı yazıLara bakınca ?
2. si başarısız oLdu yazdık buda dogrumu yanLış mı ?
2. dede başarısız oLdugumuzu zaten söyLedik peki biz orda 1 hatta 0 cana getirip kestimizde neden kaçtıgının fotosunu aLamadın onuda merak ettim tşkLer.
Kapak ? 1 can fotorafın yanında sert vurus vardı 0 candada var ? bildiğimiz üzere 0 can yazsa dahi enerjisi bitmeden ölmez.
1.de cekme gereği hissetmedim cünki lodos yoktu zaten kalede 2. geldiğinizde baktım sağlam ama bi halt edemiyorlar pert mert yazdınız bi sikm olduğu yokken ondan cektim.boş sancakları basın siz hayde.
RoA Şahx ferhat falan gelip kestiğinde tebriklerimizi sunduk cekildik cünki adamlar kolay zor tartışılır ama kesmişlerdi sizde böyle tam net bi konu yok ama sanki kaleyi kaldırmış ismeti kalenin icine gömmüş gibi bi hava estiriyorsunuz ortada bisey yokken . gelin bosken kesin gene tebrik edip cekilelim cokta fifi ismet ölse 2 dkkaya geri kalkar nasılsa ölüm kalım meselesi değil yani
Chat yazdı:Kapak ? 1 can fotorafın yanında sert vurus vardı 0 candada var ? bildiğimiz üzere 0 can yazsa dahi enerjisi bitmeden ölmez.
1.de cekme gereği hissetmedim cünki lodos yoktu zaten kalede 2. geldiğinizde baktım sağlam ama bi halt edemiyorlar pert mert yazdınız bi #@!? olduğu yokken ondan cektim.boş sancakları basın siz hayde.
RoA Şahx ferhat falan gelip kestiğinde tebriklerimizi sunduk cekildik cünki adamlar kolay zor tartışılır ama kesmişlerdi sizde böyle tam net bi konu yok ama sanki kaleyi kaldırmış ismeti kalenin icine gömmüş gibi bi hava estiriyorsunuz ortada bisey yokken . gelin bosken kesin gene tebrik edip cekilelim cokta fifi ismet ölse 2 dkkaya geri kalkar nasılsa ölüm kalım meselesi değil yani
Bende iLk konuda öyLe yazdım zaten ha 0 canda durmuş ha kesmişiz hiç bir fark yok sen öyle diyince bizde dedik önemLi degiL ne bize madaLya takıyorLar ne başka bişey bide dikaktlitini çekerim biz gece yapmadık bu oLayı saat 9 : 30 10 : 00 civarıydı gelip gece saat 04:00 yada sabaha karşıda kesebiLirdik ama mühim degiL bnm için kesiLmişdir sorun yok.
Beyler istmet kesildi siz daha neyin laga lugasını yapıyorsunuz 2.denemede basarısız olduk cünkü lodos arkadaşlar geldi haliyle bircok arkadasımız öldü fakat ilk denemede ismet kesildi biz düzenli foto alalım die 2. defa keselim dedik fakat olmadı kısmet deilmiş neyse gelelim boş sancak basma işine
Biz meteor sancagı bastıgımızda tam 15 lodos vardı ve o lodoslar ölmekten kalkmıyorlardı ve oyundan cıktılar daha sonra adaya gittik adada sanırım 7 lodos vardı onlarda aynı sekilde oyundan cıktılar ve bana pm gelmeye basladı meteoru lodoslar bastı felan gibisinden ve meteora indigimizde durum cok vahimdi cünkü arz kaleye gelen lodoslar malsef biz gördükdüklernde savaşmak yerine kaçmayı tercih ettiler
İsmet dün gece 1 defa öldü 2. defa canı 17 de kesemedik
Burda siz bizi tebrik edeceginize gelmiş yok kesmediniz yok bos sancak basıonuz die laf yapmaya başlıosunuz iyi madem o kadar saglam lodoslarsınız size güzel bir öneri
Biz eylendik cekememezlik yapan arkadaşllar karalamak yerine kabullenseniz ?
Cekememezlik yok.Kestik diyorsunuz resim almıyorsunuz yapmayın foruma konu acıp CİHAN I hükmaran diye bağırıp durmak icin kesmeye geldiniz foto almazmı insan yemeyin bizi.He kestik resimleride var buyrun derseniz ben laflarımı geri alır tebrikte ederim zor bişey değil.
Meteor sancağa geldik alayınız vınn kaleye soktuk sonra herkez bölgelere dağıldı yeter bu kadar baskı diyip ama biz ordayken 10 13 kişi arzları üst üste dizdik kaleye..He biz gittikten sonra 3 5 sahte lodos kestiyseniz bilemem.
Benden sana güzel bi öneri;
Türkce derslerine iyi çalış 'eylendik' diye bi kelime yok bu dilde.