Foto İstediniz buyrun :)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Foto İstediniz buyrun :)

Mesaj gönderen Chat »

[İçerik Silinmiştir.]

İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı 7 gün uzaklaştırıldınız.

HellRiDerS
Hotmail paraylamı mğ.

Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın. ;)
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

MAHMUT BİZ O İSMETİ KESTİGİMİZDE NE SİZ NEDE SİZİN GİBİLERİ O KALEDE YOKTU SİZ KALEYE GELDİGİNİZDE ZATEN HALİYLE MUHOLARLA BERABER DALDINIZ VE BAŞARISIZ OLDUK 1. DEFA İSMETİ KESTİK VE SİZ ŞİMDİ DİYORSUNUZKİ 2. DEFA NİYE BİZ VARKEN KESEMEDİNİZ BİRADER PARDON KAFAYIMI YEDİN ?
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Chat »

Caplock acık olunca kesmis olmuyorsunuz :) Benim ne dediğime gelince;Ulan okadar kişi hazırlık yapıp geliyorsunuz kestiğinizi idda ediyorsunuz ve yerde yatarken 1 kişi bile resim almıyor.Neyin kafasını yaşıyorsunuz diye soruyorum..
Hotmail paraylamı mğ.

Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın. ;)
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Diyorumki bnede sana Lonesomedeyken 4 canda foto aldım ve o sırada düstüm daha sonra arkadaslar sagolsun foto almıs 0 canda ve görüyorsunki o ödlügünde muholar kalkmış ve grupları yatırmıs fotolara dikkat edersen son anda kesildigini görürsün anladınmı ?? YOU END STAND Mİ ? 2. defa keselim dedik ve siz ordaydınız siz neyin kafasını yaşıosunuz
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Chat »

LASTDRAGON yazdı:Diyorumki bnede sana Lonesomedeyken 4 canda foto aldım ve o sırada düstüm daha sonra arkadaslar sagolsun foto almıs 0 canda ve görüyorsunki o ödlügünde muholar kalkmış ve grupları yatırmıs fotolara dikkat edersen son anda kesildigini görürsün anladınmı ?? YOU END STAND Mİ ? 2. defa keselim dedik ve siz ordaydınız siz neyin kafasını yaşıosunuz
'Do you understand me' demek istediysen anladım.Türkceyi öğren sonra ingilizce konus :) 0'can öldüğünü ispat etmez 0 canda kacan ne junonlar ne kenanlar gördük değilmi ? İkinciyi katma bile ona lafım yok kesemediniz kestiğinizide idda etmediniz 1.yi kestik dediniz 0'canda kacırdığınız gözler önünde..uzatma fazlada söz lodoslardan rica edicem eminim kırmazlar beni gelir kesersiniz sonra foruma gelip Cİhan I hükümharan falan yazarsınız.
Hotmail paraylamı mğ.

Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

İsmeti Roa'dan başka kesen yok.Kendini birşey zannedenler Lütfen resim kolayım.Atabey'in kapatılan konuğa koyduğu Resim gibi İsmetin ölü haLini koyun.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Chat yazdı:İnanc ? bu konuyla ne bağlantısı var ? :S Ferhat göt oldunuz kabul edin kardesim. bi gün kesersiniz insallahda hevesinizi alırsınız karın ağrısı muhabbetine inanc minanc saptırmaya calısma .
Gül solar mahmut solmaz kanak ne diyo bunlar birşey anladın mı :D
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Chat »

tokyo2drift yazdı:
Chat yazdı:İnanc ? bu konuyla ne bağlantısı var ? :S Ferhat göt oldunuz kabul edin kardesim. bi gün kesersiniz insallahda hevesinizi alırsınız karın ağrısı muhabbetine inanc minanc saptırmaya calısma .
Anlamadım valla kanka :D ama tahminlerime göre bunların Roa ile arası acılmış sidik yarısında bulunuyorlar :D
Hotmail paraylamı mğ.

Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Chat yazdı:
tokyo2drift yazdı:
Anlamadım valla kanka :D ama tahminlerime göre bunların Roa ile arası acılmış sidik yarısında bulunuyorlar :D
:lol: :lol: :lol:
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Srwt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Srwt »