Maden Reel paranız var neyse şimdi hesabımı bloklarlar falanAsillboys yazdı:Merheba Benim Eminönünden Wizardgirl . bizim evde 2 pc var kardeşimle oynuyoruz ben 49 lvl Büyücü kardeşimde 49lvl Şifacı Asilldewil belki gören vardır . Ejder Asa sı olan olmayan çok ayrım yapıyorlar bizde ejderasa yapmaya çalışıyoruz bundan 2 ay öncede uğraştık olmadı oyunu bırakmıştık şimdi çok kararlıyız yapmak için kardeşim sarraf ve lokman ben madenci ve zırhcı , aynı anda açabilme imkanımızvar sizce en kolay yolla ejder asa yapmak için ne yapmamız lzm 2 mizde plus var reel para konusunda sıkıntımız yok yani . sizce hep madenmi çekmeliyiz yoksa beraber grup kurup cinler gibi yerlerde item çıkarıp satmak mı ?
Asillboys
Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi ( ÖNERİ)
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi ( ÖNERİ)
İkinizde Menekşeye hücum edin. 5 'er menekşe çekseniz zaten üretirsiniz. Üstüne de ceketi üretirsiniz Bİlge azat 

streetart34 yazdı:Maden Reel paranız var neyse şimdi hesabımı bloklarlar falanAsillboys yazdı:Merheba Benim Eminönünden Wizardgirl . bizim evde 2 pc var kardeşimle oynuyoruz ben 49 lvl Büyücü kardeşimde 49lvl Şifacı Asilldewil belki gören vardır . Ejder Asa sı olan olmayan çok ayrım yapıyorlar bizde ejderasa yapmaya çalışıyoruz bundan 2 ay öncede uğraştık olmadı oyunu bırakmıştık şimdi çok kararlıyız yapmak için kardeşim sarraf ve lokman ben madenci ve zırhcı , aynı anda açabilme imkanımızvar sizce en kolay yolla ejder asa yapmak için ne yapmamız lzm 2 mizde plus var reel para konusunda sıkıntımız yok yani . sizce hep madenmi çekmeliyiz yoksa beraber grup kurup cinler gibi yerlerde item çıkarıp satmak mı ?
Asillboysanladın sen neyi kastettiğimi
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow: :arrow: :arrow:komkom yazdı:streetart34 yazdı:Maden Reel paranız var neyse şimdi hesabımı bloklarlar falanAsillboys yazdı:Merheba Benim Eminönünden Wizardgirl . bizim evde 2 pc var kardeşimle oynuyoruz ben 49 lvl Büyücü kardeşimde 49lvl Şifacı Asilldewil belki gören vardır . Ejder Asa sı olan olmayan çok ayrım yapıyorlar bizde ejderasa yapmaya çalışıyoruz bundan 2 ay öncede uğraştık olmadı oyunu bırakmıştık şimdi çok kararlıyız yapmak için kardeşim sarraf ve lokman ben madenci ve zırhcı , aynı anda açabilme imkanımızvar sizce en kolay yolla ejder asa yapmak için ne yapmamız lzm 2 mizde plus var reel para konusunda sıkıntımız yok yani . sizce hep madenmi çekmeliyiz yoksa beraber grup kurup cinler gibi yerlerde item çıkarıp satmak mı ?
Asillboysanladın sen neyi kastettiğimi
![]()
![]()
![]()
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
%60 sarraf arttrıcı alıp Elmas madeni'ne oturup Menekşe çekmeni tavsiye ederim menekşeleri halletikten sonra kolay oluyor diğerleri (Meran sunucusu için öyle en azından
) ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
menkşe için 1 çarınız e.ö ve labilent 1 çarınızda meteorda çekisn arttrıcı olsun bide madenci alın 2 sinide şelit çıkar belki bide + olarak 10 tane menekşe çektiyseniz 5 günde felan 1 2 gün daha çekin ve satın beyaz köşk te 37 40m oldu
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Azap Süvarileri
Sarraf Artırıcı Alıp 2 Carıda Ayrı Ayrı Menekşe ELmas'a Oturdukmak En İyi Fikir ...
Menekşe Elmas Oyunda Ki Her Madenden Üstün Takas Etme Ve Satınca Yüksek Para Kazanmakta Bire Bir :idea:
Menekşe Elmas Oyunda Ki Her Madenden Üstün Takas Etme Ve Satınca Yüksek Para Kazanmakta Bire Bir :idea:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
eyer sizin madxen çekmeniz yavaş ise 1 madenene 2 niz gidin ki bazı adamlar 1 kişi görünce oturabiliyor madene 2 kişi görünce oturmuyor.
2 ÇARADA %60 SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1 AYLIK HADİ HAYIRLISI İNŞ YAPICAM EJDER VE ASHABI KEYF 
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Sırf sarraf arttırıcıyla bitmez ki kardeş :S Bunun kadimi var sona diğer görev itemleri var. Mutlaka gerçek para da vereceksin ejderi üretmek için.. Onu yapacağına dediğimi yapsaydın keşke neyse hayırlısıAsillboys yazdı:2 ÇARADA %60 SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1 AYLIK HADİ HAYIRLISI İNŞ YAPICAM EJDER VE ASHABI KEYF