Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi ( ÖNERİ)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi ( ÖNERİ)

Mesaj gönderen streetart34 »

Asillboys yazdı:Merheba Benim Eminönünden Wizardgirl . bizim evde 2 pc var kardeşimle oynuyoruz ben 49 lvl Büyücü kardeşimde 49lvl Şifacı Asilldewil belki gören vardır . Ejder Asa sı olan olmayan çok ayrım yapıyorlar bizde ejderasa yapmaya çalışıyoruz bundan 2 ay öncede uğraştık olmadı oyunu bırakmıştık şimdi çok kararlıyız yapmak için kardeşim sarraf ve lokman ben madenci ve zırhcı , aynı anda açabilme imkanımızvar sizce en kolay yolla ejder asa yapmak için ne yapmamız lzm 2 mizde plus var reel para konusunda sıkıntımız yok yani . sizce hep madenmi çekmeliyiz yoksa beraber grup kurup cinler gibi yerlerde item çıkarıp satmak mı ?
Asillboys
Maden Reel paranız var neyse şimdi hesabımı bloklarlar falan :D anladın sen neyi kastettiğimi :)
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

İkinizde Menekşeye hücum edin. 5 'er menekşe çekseniz zaten üretirsiniz. Üstüne de ceketi üretirsiniz Bİlge azat ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
komkom
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen komkom »

streetart34 yazdı:
Asillboys yazdı:Merheba Benim Eminönünden Wizardgirl . bizim evde 2 pc var kardeşimle oynuyoruz ben 49 lvl Büyücü kardeşimde 49lvl Şifacı Asilldewil belki gören vardır . Ejder Asa sı olan olmayan çok ayrım yapıyorlar bizde ejderasa yapmaya çalışıyoruz bundan 2 ay öncede uğraştık olmadı oyunu bırakmıştık şimdi çok kararlıyız yapmak için kardeşim sarraf ve lokman ben madenci ve zırhcı , aynı anda açabilme imkanımızvar sizce en kolay yolla ejder asa yapmak için ne yapmamız lzm 2 mizde plus var reel para konusunda sıkıntımız yok yani . sizce hep madenmi çekmeliyiz yoksa beraber grup kurup cinler gibi yerlerde item çıkarıp satmak mı ?
Asillboys
Maden Reel paranız var neyse şimdi hesabımı bloklarlar falan :D anladın sen neyi kastettiğimi :)
:D :D :D :D
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuzulisifa »

komkom yazdı:
streetart34 yazdı:
Asillboys
:D :D :D :D
:arrow: :arrow: :arrow:
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Melodrama »

%60 sarraf arttrıcı alıp Elmas madeni'ne oturup Menekşe çekmeni tavsiye ederim menekşeleri halletikten sonra kolay oluyor diğerleri (Meran sunucusu için öyle en azından :) ) ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

menkşe için 1 çarınız e.ö ve labilent 1 çarınızda meteorda çekisn arttrıcı olsun bide madenci alın 2 sinide şelit çıkar belki bide + olarak 10 tane menekşe çektiyseniz 5 günde felan 1 2 gün daha çekin ve satın beyaz köşk te 37 40m oldu
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Azap Süvarileri

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

Sarraf Artırıcı Alıp 2 Carıda Ayrı Ayrı Menekşe ELmas'a Oturdukmak En İyi Fikir ...

Menekşe Elmas Oyunda Ki Her Madenden Üstün Takas Etme Ve Satınca Yüksek Para Kazanmakta Bire Bir :idea:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:

# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

eyer sizin madxen çekmeniz yavaş ise 1 madenene 2 niz gidin ki bazı adamlar 1 kişi görünce oturabiliyor madene 2 kişi görünce oturmuyor.
Kullanıcı avatarı
Asillboys
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Asillboys »

2 ÇARADA %60 SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1 AYLIK HADİ HAYIRLISI İNŞ YAPICAM EJDER VE ASHABI KEYF :D
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen streetart34 »

Asillboys yazdı:2 ÇARADA %60 SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1 AYLIK HADİ HAYIRLISI İNŞ YAPICAM EJDER VE ASHABI KEYF :D
Sırf sarraf arttırıcıyla bitmez ki kardeş :S Bunun kadimi var sona diğer görev itemleri var. Mutlaka gerçek para da vereceksin ejderi üretmek için.. Onu yapacağına dediğimi yapsaydın keşke neyse hayırlısı :)
THE END

Beta'dan Beri..

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön