İKV DESTAN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

İKV DESTAN

Mesaj gönderen fuzulisifa »

merhaba arkadaşlar
ben bu oyunu betadan beri oynayan ara ara bırakan ama sonunda geri dönen bir oyuncuyum
peki ben niye bu oyundan kopamıyorum
grafikleri mi çok iyi?
çok mu popüler?
yoksa çok mu arkadaşım var bu oyunu oynayan?
bu oyuna her seferinde tekrar dönmemin sebebi sadece muhteşem derinlikte ve her türlü yöne çekilebilecek bir hikayesi var. bu yüzden her seferinde bu oyuna dönüyorum

ve kafamda 1 yıldır tasarladığım bir proje var
istanbul kıyamet vakti için bir dizi roman yazmak

bunun yararları ne olacak?
1- İstanbul Kıyamet Vakti ilk kez oyundan kitaba uyarlanan bir türk oyunu olacak
2- Sözde 700.000 kullanıcı gerçek olacak hatta aşılacak
3- Türk yazını ilk kez bu tür fantastik bir romana sahip olacak
4- Sobee ekibi kitap+kutu şeklinde ya da kitaplara e-pin ekleme yoluyla ve ya kitaplardan telif hakkı alarak(sonuçta hikaye onların) akçe ve plusdan başka gelirler kazanacak oyunun gelişimi hızlanacak
5- Kitap yoluyla oyunun film şeklinde çekilme olasılığı ortaya çıkacak
6- İyi bir tanıtımla kitap sayesinde oyun uluslararası bir kimlik kazanma şansı yakalayacak
7- Kafa patlatıp ipuçlarını izleyerek ortaya koyduğunuz teorileriniz kitapla hayat bulacak
8- En güzeli İKV de neymiş ben böyle bir oyun duymadım gibi sözlerle karşılaşmayacağız

peki kim bu işi üstlenecek?
ben bu işe talibim arkadaşlar. bir kitap tecrübem var eğer yetkili kişiler talep ederse word formatında gönderebilirim. zaten eylül sonunda kitabım piyasaya çıkacak. oyun hikayesine de hakimim.

bu iş için ne gerekli?
bu iş için sadece yetkili kişilerin onayı, bir sabit konu (oyuncuların oyun hikayesi hakkındaki teorilerini toplamak adına) yeterlidir. ben bu işi çok sevdiğim yapmaktayım. desteğe de mail attım fakat tek mail atan ben olduğum için takdir edersiniz ki dikkate alınmadı. sizlerden istediğim sadece bana destek vermeniz. konuyu güncel tutup yetkililerin konuyla ilgilenmesini ve benle iletişime geçmelerini sağlamanızı rica ediyorum. bir yetkili benimle iletişime geçerse ayrıntıları ona anlatacağım

CİDDİ BİR KONU LÜTFEN TARTIŞMA PLATFORMUNA ÇEVİRMEYİN. DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İKV DESTAN

62 gösterim ve hiçbir fikri olan yok mu?
cüzzamlı bu konu nedir?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
snakegs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen snakegs »

Merhaba arkadaşım fikrin çok güzel bu daha öncede düşünüldü ama pek rağbet görmediği için vazgeçildi konu güzel düşünce muhteşem karşılığı bi okadar güzel olacak ama pek destek vereceklerini zannetmiyorum kendi çabalarınla bişeyler yaptın yaptın yoksa destek pek yardım edecek gibi görünmüyor nedeni ise oyundan birçok kişinin ayrılması yönetim gidenlere çözüm bulamasaa senin kitabını alacak kimsede kalmıyacak....!!

Hayırlı Forumlar...
Resim
Resim
Resim

İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

harika bir düşünçe ikv yönetımı destek verıp reklam yapıp bu işin altına elını koyarsa reklamlar yaparsa kıtaplara epınler koyarsa satışlar sadece ozaman ikv yonetımını sevındırır bir hal alabilir yanı kar edebilirler ama ikv yonetımı kendı oyunun reklamını daha bi yere koymazken böyle bir iş için reklam işne gıreceklerını sanmıyor ama inş destek alırsn güzel bir kitap olur ve bende okurum ama kesın bişi var kısa vadede böyle bi şey dusunmuyorlardır nede olsa onların dukkannı iksir miksir kakaklamaya çalışyolar insanlara şuan iyi forumlar çalışmalarında başarılar...
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

destek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum zaten reklam yönetime yarar bir durum en azından bu işe saygı duyan insanlar olduğunu görmek bile yeter
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Güzel olur ben destekliyorum.
Kullanıcı avatarı
snakegs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snakegs »

Düşünsenize filmini yapmışlar şöyle bugüne dek gelinen bölgeler görevler yaratıklar aynı anda filimin içinde bence çok güzel bişey ortaya çıkar o romanın içinde şahsım olarak benim adım yada benim oyun adım olursa ne güzel olur gerçekten canı gönülden destekliyorum hayal dünyasını zorlayınca çok daha güzel şeylerin ortaya çıkacağına eminim... :idea:

Hayırlı Forumlar....
Resim
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
VeNuSaY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VeNuSaY »

Sürekli aklımda olan bir konu, uygulanırsa çok güzel olabilir.

Destekliyorum..
Artık ben tek başıma bizim..!

Beyaz Köşk
√éήΰSåλ
BadSector
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

snakegs yazdı:Düşünsenize filmini yapmışlar şöyle bugüne dek gelinen bölgeler görevler yaratıklar aynı anda filimin içinde bence çok güzel bişey ortaya çıkar o romanın içinde şahsım olarak benim adım yada benim oyun adım olursa ne güzel olur gerçekten canı gönülden destekliyorum hayal dünyasını zorlayınca çok daha güzel şeylerin ortaya çıkacağına eminim... :idea:

Hayırlı Forumlar....
özellikle düşündüğüm bir konuda bu önemli başarılar kazanmış kişilerin karakterlerinin isimlerini romanda kullanmak
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
snakegs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snakegs »

fuzulisifa yazdı:
snakegs yazdı:Düşünsenize filmini yapmışlar şöyle bugüne dek gelinen bölgeler görevler yaratıklar aynı anda filimin içinde bence çok güzel bişey ortaya çıkar o romanın içinde şahsım olarak benim adım yada benim oyun adım olursa ne güzel olur gerçekten canı gönülden destekliyorum hayal dünyasını zorlayınca çok daha güzel şeylerin ortaya çıkacağına eminim... :idea:

Hayırlı Forumlar....
özellikle düşündüğüm bir konuda bu önemli başarılar kazanmış kişilerin karakterlerinin isimlerini romanda kullanmak

Eminim kimleri yazacağını sen daha iyi bilirsin yazarın kalemine karışılmaz inşallah herkez beğeneceği çok güzel bir eser ortaya çıkar bu yolda şahsım ve benim arkadaşlarımla seni destekliyoruz....
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön