Yeni seviyeler hakkında
Re: Yeni seviyeler hakkında
kardeş yeni bolgeler geldı bu bolgelerden ınsanlar ıtem dusurucek tabı bu ıtemler dusmesı kolay olmucak mıllet ıtemlerını zorla dızıcek 2 gun sonra hooop 59 lwl hepsı cop bence yenı lwl ler 1 2 daha gelmez.
auril & DoubleLift
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Deathless yazdı:Arkadaşlar birkaç gündür bu konuyu tartışanların sayısı hızla artmakda..Bunun için tartışılabilecek bir fikir öne sürmek istedim..Şimdi ileriye biraz bakacak olursak yeni gelecek bölge arasında Karaköy vardır sanırım.. Yönetici arkadaşların oyunu seviyeden çok artık grup bölgelerine çevirdiğini düşünüyorum..Çemberlitaşın zorluğunun sebebi, ağırlıklı olarak reçete düşmesi olayı ve oyuncular bununla uğraşırken karaköye kadar vakit kazanmak, bu bölgeyi o arada tasarlamak ve oyuncuyu güçlendirmek..59 seviye gelmez diye düşünüyorum..Şayet karaköy 59 seviyede gelirse çok saçma sapan bir manzara ortaya çıkar..Şaheser receteleri (Ejder Ecel Ashab'ın yanı sıra Trans asa..Bıçak sırtı itemler vs.vs.)49 seviye bilindiği gibi.Bu şaheserler ve reçeteleri 59 seviyede etkilerini kaybeder ve bunca emek çöpe gitmiş olur..Kuklacıya da etkisi olmayan itemler sürüsüyle dalmak hiç de akıllıca olmaz sanırım..Bunu yöneticilerin göze alıp yeni seviyeler getireceğini düşünmüyorum..Ama şöyle olabilir..49 seviyede karaköy denen yer oyuna eklenir(Oyunun en güçlü bossu olarak bilinen kuklacının bulunduğu yer ) Oradan yeni silah ve receteleri cıkar 59 seviye..Bu oldukdan 1-2 yıl sonra ancak yeni seviyeler büyük bir güncellemeyle getirilirse getirilir(Tarihçeye yamalar yapılarak falan)
Bazı arkadaşlar tepki gösterecek daha çemberli geleli ne kadar oldu filan diye
Ama herkesin düşüncesinin yanında bir de kendi düşüncemi eklemek istedim...
Burdaki hatayı kimse görmemiş anlaşılan kardeşim 59 lvl gelse bile ne çöp oluyo anlamadım etkisiz kalıyo??? 49 lvl item 50 olunca etkisinbi kaybvediyomu??? Lütfen oyundan zerre kadar anlamadığını bu şekilde belli edenler böyle önemsenecek konularda konu açmasınlar.
**** İtemlerin 10 seviyeden sonra etkileri azalmaya başlar *******
Ayrıca kuklacı demişsin kuklacı gelse kessek hikaye biter oyunun en güçlü bosu nereye kesiyosun anca yıllar yıllar sonra oyunun bitmesine kadar verince getirirler...
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ben kendi görüşümü öne sürdüm ..Ve senin dediğin gibi oluyorsa 38 seviye alman ceketin 45de etkisini kaybetmesine ne demeli..Ha diyeceksin ki o 35 seviye itemi 45de etkisini kaybetmesi doğal..A benim dengesiz yavrucum..35 seviye item 45de etkisini düşürmeye başlıyorsa sence 49 seviye item tam 59da düşürmezmi a benim kendini bilmez gafil avlanan amele yavrucum ??Bi halt bildiğini idda edip kime kafa tuttuğunun farkında olmayan yavrucuğum?TeknoBYraM yazdı:Deathless yazdı:Arkadaşlar birkaç gündür bu konuyu tartışanların sayısı hızla artmakda..Bunun için tartışılabilecek bir fikir öne sürmek istedim..Şimdi ileriye biraz bakacak olursak yeni gelecek bölge arasında Karaköy vardır sanırım.. Yönetici arkadaşların oyunu seviyeden çok artık grup bölgelerine çevirdiğini düşünüyorum..Çemberlitaşın zorluğunun sebebi, ağırlıklı olarak reçete düşmesi olayı ve oyuncular bununla uğraşırken karaköye kadar vakit kazanmak, bu bölgeyi o arada tasarlamak ve oyuncuyu güçlendirmek..59 seviye gelmez diye düşünüyorum..Şayet karaköy 59 seviyede gelirse çok saçma sapan bir manzara ortaya çıkar..Şaheser receteleri (Ejder Ecel Ashab'ın yanı sıra Trans asa..Bıçak sırtı itemler vs.vs.)49 seviye bilindiği gibi.Bu şaheserler ve reçeteleri 59 seviyede etkilerini kaybeder ve bunca emek çöpe gitmiş olur..Kuklacıya da etkisi olmayan itemler sürüsüyle dalmak hiç de akıllıca olmaz sanırım..Bunu yöneticilerin göze alıp yeni seviyeler getireceğini düşünmüyorum..Ama şöyle olabilir..49 seviyede karaköy denen yer oyuna eklenir(Oyunun en güçlü bossu olarak bilinen kuklacının bulunduğu yer ) Oradan yeni silah ve receteleri cıkar 59 seviye..Bu oldukdan 1-2 yıl sonra ancak yeni seviyeler büyük bir güncellemeyle getirilirse getirilir(Tarihçeye yamalar yapılarak falan)
Burdaki hatayı kimse görmemiş anlaşılan kardeşim 59 lvl gelse bile ne çöp oluyo anlamadım etkisiz kalıyo??? 49 lvl item 50 olunca etkisinbi kaybvediyomu??? Lütfen oyundan zerre kadar anlamadığını bu şekilde belli edenler böyle önemsenecek konularda konu açmasınlar.
Ayrıca kuklacı demişsin kuklacı gelse kessek hikaye biter oyunun en güçlü bosu nereye kesiyosun anca yıllar yıllar sonra oyunun bitmesine kadar verince getirirler...

- Deathless
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Kişisel tartışmaya yol açma dün türedin bugün sağa sola da eksik bilgiler saçma..Ve şunu da eklemeden edemeyecem itemlerin etkisini koruma süreleri takılardan baz alınır 49 seviye bir takı 59 seviyede etkisini yitirir.. Tıpkı 35 seviye Alman itemin genel seviyesi olarak baz alındığından her ne kadar 38 seviye alman taksanda 48 seviye yerine(ki senin dediğin kurala çıkıyor yine) 45 seviyede etkisini kaybetmeye başlar ve yarısı indirgenmiş olur 45 olduğun an..

- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
bence bu 10 lvl olayına bir çare bulacaklar
çünkü bıçak sırtı set dizmek 1-2 yılı alır sonra 59 gelirse oyunda kimse kalmaz
oyun bu adamların i çözüm bulurlar merak etmen siz
çünkü bıçak sırtı set dizmek 1-2 yılı alır sonra 59 gelirse oyunda kimse kalmaz
oyun bu adamların i çözüm bulurlar merak etmen siz
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı

Ne Tür Fantazilerin Var YaDeathless yazdı:Ben kendi görüşümü öne sürdüm ..Ve senin dediğin gibi oluyorsa 38 seviye alman ceketin 45de etkisini kaybetmesine ne demeli..Ha diyeceksin ki o 35 seviye itemi 45de etkisini kaybetmesi doğal..A benim dengesiz yavrucum..35 seviye item 45de etkisini düşürmeye başlıyorsa sence 49 seviye item tam 59da düşürmezmi a benim kendini bilmez gafil avlanan amele yavrucum ??Bi halt bildiğini idda edip kime kafa tuttuğunun farkında olmayan yavrucuğum?TeknoBYraM yazdı:Deathless yazdı:Arkadaşlar birkaç gündür bu konuyu tartışanların sayısı hızla artmakda..Bunun için tartışılabilecek bir fikir öne sürmek istedim..Şimdi ileriye biraz bakacak olursak yeni gelecek bölge arasında Karaköy vardır sanırım.. Yönetici arkadaşların oyunu seviyeden çok artık grup bölgelerine çevirdiğini düşünüyorum..Çemberlitaşın zorluğunun sebebi, ağırlıklı olarak reçete düşmesi olayı ve oyuncular bununla uğraşırken karaköye kadar vakit kazanmak, bu bölgeyi o arada tasarlamak ve oyuncuyu güçlendirmek..59 seviye gelmez diye düşünüyorum..Şayet karaköy 59 seviyede gelirse çok saçma sapan bir manzara ortaya çıkar..Şaheser receteleri (Ejder Ecel Ashab'ın yanı sıra Trans asa..Bıçak sırtı itemler vs.vs.)49 seviye bilindiği gibi.Bu şaheserler ve reçeteleri 59 seviyede etkilerini kaybeder ve bunca emek çöpe gitmiş olur..Kuklacıya da etkisi olmayan itemler sürüsüyle dalmak hiç de akıllıca olmaz sanırım..Bunu yöneticilerin göze alıp yeni seviyeler getireceğini düşünmüyorum..Ama şöyle olabilir..49 seviyede karaköy denen yer oyuna eklenir(Oyunun en güçlü bossu olarak bilinen kuklacının bulunduğu yer ) Oradan yeni silah ve receteleri cıkar 59 seviye..Bu oldukdan 1-2 yıl sonra ancak yeni seviyeler büyük bir güncellemeyle getirilirse getirilir(Tarihçeye yamalar yapılarak falan)
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
bi yetkili yokmu şunu banlıyacak
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa