Yeni seviyeler hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Yeni seviyeler hakkında

Mesaj gönderen Deathless »

Arkadaşlar birkaç gündür bu konuyu tartışanların sayısı hızla artmakda..Bunun için tartışılabilecek bir fikir öne sürmek istedim..Şimdi ileriye biraz bakacak olursak yeni gelecek bölge arasında Karaköy vardır sanırım.. Yönetici arkadaşların oyunu seviyeden çok artık grup bölgelerine çevirdiğini düşünüyorum..Çemberlitaşın zorluğunun sebebi, ağırlıklı olarak reçete düşmesi olayı ve oyuncular bununla uğraşırken karaköye kadar vakit kazanmak, bu bölgeyi o arada tasarlamak ve oyuncuyu güçlendirmek..59 seviye gelmez diye düşünüyorum..Şayet karaköy 59 seviyede gelirse çok saçma sapan bir manzara ortaya çıkar..Şaheser receteleri (Ejder Ecel Ashab'ın yanı sıra Trans asa..Bıçak sırtı itemler vs.vs.)49 seviye bilindiği gibi.Bu şaheserler ve reçeteleri 59 seviyede etkilerini kaybeder ve bunca emek çöpe gitmiş olur..Kuklacıya da etkisi olmayan itemler sürüsüyle dalmak hiç de akıllıca olmaz sanırım..:)Bunu yöneticilerin göze alıp yeni seviyeler getireceğini düşünmüyorum..Ama şöyle olabilir..49 seviyede karaköy denen yer oyuna eklenir(Oyunun en güçlü bossu olarak bilinen kuklacının bulunduğu yer ) Oradan yeni silah ve receteleri cıkar 59 seviye..Bu oldukdan 1-2 yıl sonra ancak yeni seviyeler büyük bir güncellemeyle getirilirse getirilir(Tarihçeye yamalar yapılarak falan) :) Bazı arkadaşlar tepki gösterecek daha çemberli geleli ne kadar oldu filan diye :) Ama herkesin düşüncesinin yanında bir de kendi düşüncemi eklemek istedim...
Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Re: Yeni seviyeler hakkında

Mesaj gönderen Masterlid »

Deathless yazdı:Arkadaşlar birkaç gündür bu konuyu tartışanların sayısı hızla artmakda..Bunun için tartışılabilecek bir fikir öne sürmek istedim..Şimdi ileriye biraz bakacak olursak yeni gelecek bölge arasında Karaköy vardır sanırım.. Yönetici arkadaşların oyunu seviyeden çok artık grup bölgelerine çevirdiğini düşünüyorum..Çemberlitaşın zorluğunun sebebi, ağırlıklı olarak reçete düşmesi olayı ve oyuncular bununla uğraşırken karaköye kadar vakit kazanmak, bu bölgeyi o arada tasarlamak ve oyuncuyu güçlendirmek..59 seviye gelmez diye düşünüyorum..Şayet karaköy 59 seviyede gelirse çok saçma sapan bir manzara ortaya çıkar..Şaheser receteleri (Ejder Ecel Ashab'ın yanı sıra Trans asa..Bıçak sırtı itemler vs.vs.)49 seviye bilindiği gibi.Bu şaheserler ve reçeteleri 59 seviyede etkilerini kaybeder ve bunca emek çöpe gitmiş olur..Kuklacıya da etkisi olmayan itemler sürüsüyle dalmak hiç de akıllıca olmaz sanırım..:)Bunu yöneticilerin göze alıp yeni seviyeler getireceğini düşünmüyorum..Ama şöyle olabilir..49 seviyede karaköy denen yer oyuna eklenir(Oyunun en güçlü bossu olarak bilinen kuklacının bulunduğu yer ) Oradan yeni silah ve receteleri cıkar 59 seviye..Bu oldukdan 1-2 yıl sonra ancak yeni seviyeler büyük bir güncellemeyle getirilirse getirilir(Tarihçeye yamalar yapılarak falan) :) Bazı arkadaşlar tepki gösterecek daha çemberli geleli ne kadar oldu filan diye :) Ama herkesin düşüncesinin yanında bir de kendi düşüncemi eklemek istedim...
Bahsettiğin Şeyin Son Kısmına Değineyim ; ' Daha Çemberli Geleli Ne Kadar Oldu ? '
İKV Yönetimi , Çemberlitaş Çözülmeden Yani Tam Anlamıyla Migrat , Sığınak Gibi Kolaylaşmadan Basitleşip İtem Düşürülmeden Tak Diye Yeni Bir Paket Getirmezler ;)
Bu Konuda İçin Rahat Olsun , Ama Vaktiyle Yeni Seviyeler Gelir Kanaatindeyim .
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Değerli yorumun için çok teşekkürler ..Ben zaten yeni bölgeler gelecek demedim :) Böyle düşünen arkadaşların daha çooook sabretmesi lazım dedim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Melodrama »

Öncelikle arkadaşlar IKV yönetimiden önümüzdeki 1-1.5 yıl yeni level-GB beklmemeliyiz Çemberlitaş'ın zor olmasının sebebi bizi zorlaması ve oyalaması böylece buradan da sıkılmayacağız.Bence şöyle bir düşünce olabilir mağlum şaheseri olmayan Çemberlitaş'a zor giriyor bunu çözmek için şaheserlerimiz alışverişe açılabilir.Hem şaheserlerimiz çöpe gitmiş olmaz ayrıca Çemberlitaş'a giremiyyenler için fırsat doğar.İyi forumlar...
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

yenı sevıyeler den once oyuna bır lonca sıstemının oturtturulması lazım
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

hata kodu 183
diyorum dahada bişey demiyorum
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

goktanri yazdı:hata kodu 183
diyorum dahada bişey demiyorum

Konuşmayı öğrenince kale alınırsın..
Resim
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DescriptionS »

Çemberlitaş'ı Bitirdikte Şimdi Yeni Seviyelere Hazırlanıyoruz :D :D
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

DescriptionS yazdı:Çemberlitaş'ı Bitirdikte Şimdi Yeni Seviyelere Hazırlanıyoruz :D :D
Yazdığım şeyi uzun diye okumuyosun sonra boyle kalıyosun ortada..Öyle birşeyden bahseden mi var?
Resim
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

fenomen yazdı:yenı sevıyeler den once oyuna bır lonca sıstemının oturtturulması lazım
1 yıl sonra lonca sistemi az sabret ardından 59 lwller ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön