Gm Salonunda Vs ' M€RAN '

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gm Salonunda Vs ' M€RAN '

Mesaj gönderen Grandxtexas »

xPrince yazdı:Rehber olan 2 arkadaş, salonda kıyafetlerini aldıktan sonra karakterlerini orda bırakıyo, diğer sabah orda kalmış vaziyette buluyolar.. Durum bu kadar basit.
bunlar rehber olduysa ben daha birşey demiyorum...

forumdaki yazışmaları buysa, oyunda yeni başlayanlara nasıl sabırlı bir şekilde yardım edecek! Yol gösterecek?
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

xPrince yazdı:Rehber olan 2 arkadaş, salonda kıyafetlerini aldıktan sonra karakterlerini orda bırakıyo, diğer sabah orda kalmış vaziyette buluyolar.. Durum bu kadar basit.
Rehber olmasına gerek yok ki sancak savaşından sonra yapmışlardır.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MoSTaR »

oyunun açığını bu şekilde forumda ayan beyan ortalığa sermek suç değilmi.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

xFirelifex yazdı:
Rehber olmasına gerek yok ki sancak savaşından sonra yapmışlardır.
O aklıma gelmedi işte oda olabilir tabiki :)
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Remus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Remus »

Çok ciddi bir oyun açığı sayıldığını zannetmiyorum düşünceside güzelmiş yinede :D
Cennet cennet dedikleri,
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre

Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
Kullanıcı avatarı
Kristalxsuveyda
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Kristalxsuveyda »

yaLnizadam66 yazdı:
Kristalxsuveyda yazdı:yok senin gibi oyunu hayat meselesi halina getirmediğim içindir reel hayatımdada yapmam gerekenler var senin gibi baba parası ile plus almıyorum akçe almıyorum. Sorumluluklarım var hayat sadece oyundan ibaret değil tamam mı okul çağı ?

Gece sana pm attım , parasına atmama normal atalım diye cevap vermedin bu gece gene gel ben klana yazarım tamam mı biberon ?
Parasına atmam mı dedım ? Gece hemde ? Ulan oyunda bıle degıldım senın vs teklıfını kabul etmeyım ha ? geç oyundayım benımde reel de sorumluluklarım var gece uyumak zorundayım ;)
o zaman sorumluluklarını yerine getir , git dersini çalış okuldan kaçıp babanın sana harçlık diye verdiği parayı gidip akçeye yatırma , kitap al test çözde birazcık insan ol burdaki insanlar seni adam yerine koyuyorlardır belki ama ne bilsinler meranda 5 para etmez değerinin olmadığını , gerçi bizim sohbet bölümüne bakmalarıda yeter 10 konunun 7 si senin gereksiz atışmaların. velet kumdan kaleni yap başarırsan mutlu ol çünkü sen küçük şeylerle mutlu olmayı seviyorsun .
,
Sana ne dyim ki Hırsızlık mı yapmadın ? bayan akranlarını msnden gösterip çarmı çalmadın ? Allaha kitaba küfürmü etmedin ? Bugün Urfalısavascı dedin mi bu yazdıklarımın hepsi hatırlanır . Devam et koçum sen bu şekilde kişiliğini bilmeyen 5 6 temiz kalpli arkadaş var onlarda öğrenir yakında...
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler

Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen MoSTaR »

Remus yazdı:Çok ciddi bir oyun açığı sayıldığını zannetmiyorum düşünceside güzelmiş yinede :D
zamanında sancak savaşları olurken gm salonuna girip orada alt+f4 cekip ertesi gun aynı zamanda oyuna girenler yüzünden ortalık baya karısmıstır. ve gm ler bunlara cezalarının verildiğini söylemiştir. şimdi bu arkadaşlar yaptıkları açığın resmini bile foruma koyuyorlar. tek kelimeyle CESARET.
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön