Arkadasla vs atıcaktık fakat uygun bir yer bulamıyorduk Karsı Klan / Kabadayı Modu ndakı arkadaslarımız dalıyordu , bızde en uygun yeri seçtık ve orada vs attık
yok senin gibi oyunu hayat meselesi halina getirmediğim içindir reel hayatımdada yapmam gerekenler var senin gibi baba parası ile plus almıyorum akçe almıyorum. Sorumluluklarım var hayat sadece oyundan ibaret değil tamam mı okul çağı ?
Gece sana pm attım , parasına atmama normal atalım diye cevap vermedin bu gece gene gel ben klana yazarım tamam mı biberon ?
Kristalxsuveyda yazdı:yok senin gibi oyunu hayat meselesi halina getirmediğim içindir reel hayatımdada yapmam gerekenler var senin gibi baba parası ile plus almıyorum akçe almıyorum. Sorumluluklarım var hayat sadece oyundan ibaret değil tamam mı okul çağı ?
Gece sana pm attım , parasına atmama normal atalım diye cevap vermedin bu gece gene gel ben klana yazarım tamam mı biberon ?
Parasına atmam mı dedım ? Gece hemde ? Ulan oyunda bıle degıldım senın vs teklıfını kabul etmeyım ha ? geç oyundayım benımde reel de sorumluluklarım var gece uyumak zorundayım
Kristalxsuveyda yazdı:yok senin gibi oyunu hayat meselesi halina getirmediğim içindir reel hayatımdada yapmam gerekenler var senin gibi baba parası ile plus almıyorum akçe almıyorum. Sorumluluklarım var hayat sadece oyundan ibaret değil tamam mı okul çağı ?
Rehber olan 2 arkadaş, salonda kıyafetlerini aldıktan sonra karakterlerini orda bırakıyo, diğer sabah orda kalmış vaziyette buluyolar.. Durum bu kadar basit.