xPrince yazdı:Rehber olan 2 arkadaş, salonda kıyafetlerini aldıktan sonra karakterlerini orda bırakıyo, diğer sabah orda kalmış vaziyette buluyolar.. Durum bu kadar basit.
bunlar rehber olduysa ben daha birşey demiyorum...
forumdaki yazışmaları buysa, oyunda yeni başlayanlara nasıl sabırlı bir şekilde yardım edecek! Yol gösterecek?
xPrince yazdı:Rehber olan 2 arkadaş, salonda kıyafetlerini aldıktan sonra karakterlerini orda bırakıyo, diğer sabah orda kalmış vaziyette buluyolar.. Durum bu kadar basit.
Rehber olmasına gerek yok ki sancak savaşından sonra yapmışlardır.
Rehber olmasına gerek yok ki sancak savaşından sonra yapmışlardır.
Kristalxsuveyda yazdı:yok senin gibi oyunu hayat meselesi halina getirmediğim içindir reel hayatımdada yapmam gerekenler var senin gibi baba parası ile plus almıyorum akçe almıyorum. Sorumluluklarım var hayat sadece oyundan ibaret değil tamam mı okul çağı ?
Gece sana pm attım , parasına atmama normal atalım diye cevap vermedin bu gece gene gel ben klana yazarım tamam mı biberon ?
Parasına atmam mı dedım ? Gece hemde ? Ulan oyunda bıle degıldım senın vs teklıfını kabul etmeyım ha ? geç oyundayım benımde reel de sorumluluklarım var gece uyumak zorundayım
o zaman sorumluluklarını yerine getir , git dersini çalış okuldan kaçıp babanın sana harçlık diye verdiği parayı gidip akçeye yatırma , kitap al test çözde birazcık insan ol burdaki insanlar seni adam yerine koyuyorlardır belki ama ne bilsinler meranda 5 para etmez değerinin olmadığını , gerçi bizim sohbet bölümüne bakmalarıda yeter 10 konunun 7 si senin gereksiz atışmaların. velet kumdan kaleni yap başarırsan mutlu ol çünkü sen küçük şeylerle mutlu olmayı seviyorsun .
,
Sana ne dyim ki Hırsızlık mı yapmadın ? bayan akranlarını msnden gösterip çarmı çalmadın ? Allaha kitaba küfürmü etmedin ? Bugün Urfalısavascı dedin mi bu yazdıklarımın hepsi hatırlanır . Devam et koçum sen bu şekilde kişiliğini bilmeyen 5 6 temiz kalpli arkadaş var onlarda öğrenir yakında...
Remus yazdı:Çok ciddi bir oyun açığı sayıldığını zannetmiyorum düşünceside güzelmiş yinede
zamanında sancak savaşları olurken gm salonuna girip orada alt+f4 cekip ertesi gun aynı zamanda oyuna girenler yüzünden ortalık baya karısmıstır. ve gm ler bunlara cezalarının verildiğini söylemiştir. şimdi bu arkadaşlar yaptıkları açığın resmini bile foruma koyuyorlar. tek kelimeyle CESARET.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.