Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Re: Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Peki ya Yol savaşçısı ve Köpek nasıl kesiliyor ?
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

Resim

:)
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

:D
ematemax yazdı:Resim

Siyah bölüm sağa taşmış dikkat ederseniz anlarsınız :lol:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

ben paint+upload terkim ben bile daha iyi shoplarım :lol:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Neyi ima ettiğinizide anladım ama olur tabi ki bu zorlu yaratıklarda başarı biraz zor elde edilir .

Linkin cevabını verir neden meteorit buz olduğunu ben açıklayım . Öyle yapmasını ben istedim içeride gereken yetenek ve arkadaşımızın direnç kırmayı iyi yapabildiğini gördüğümüz ve ileride Büyük bir boss kesme şansımız olduğunda Junon gibi yukarıya birisini atarsa o kişide direnç kırmacı olursa diye düşünerek Linkin'i Direnç kırma yaptık . Can bar'ına gelince monitor ayarları diyorum . Arada çevrilemiyor şöyle ki büyücülerin hasarı pek etkilemiyor savascılar olarak bırbırımıze saptırmalar atıyoruz . X neredeyse büyücülerimize değmedi diyebilirim .

Bu arada yanımızda olan iksirlerin haddi hesabı yok . İksir sıkıntımız kesinlikle yok .

Aynı başarıyı sizlerinde tatması dileğim ile ...
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Evet ergen ağzı yazışmalar başladı . Adam gibi soru soranların cevabını vermek isterim .

ISTANBULFATIHI Yol savascısını su sekılde denedık .

Yanındaki tazı'ya durmadan zihin attık ve saptıra saptıra vurduk . Yol savascısı belırlı aralıkta ' BU MERMİ SANA ..... '
diyerek aynı immunuelerın Junon hasarı gıbı ve kırmızı bir nişan alarak o nişan ustumuze gelırken 3 buyucu arkadas kutup açtı . Basıt bı yaratık aslında . Buyuculer saptırma attıktan sonra durdu ve kutuba odaklandı o sekılde kestık . Organızasyonumuz mukemmeldı dıyebılırım .
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

DiSMoTi yazdı::D
ematemax yazdı:Resim

Siyah bölüm sağa taşmış dikkat ederseniz anlarsınız :lol:

:) :) :) :) ben kırmızıya odaklanmıstım siyahıda sen soyleyince gordum.

Bkz. The Master Painter :lol:
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

xxcezaxx yazdı:Neyi ima ettiğinizide anladım ama olur tabi ki bu zorlu yaratıklarda başarı biraz zor elde edilir .

Linkin cevabını verir neden meteorit buz olduğunu ben açıklayım . Öyle yapmasını ben istedim içeride gereken yetenek ve arkadaşımızın direnç kırmayı iyi yapabildiğini gördüğümüz ve ileride Büyük bir boss kesme şansımız olduğunda Junon gibi yukarıya birisini atarsa o kişide direnç kırmacı olursa diye düşünerek Linkin'i Direnç kırma yaptık . Can bar'ına gelince monitor ayarları diyorum . Arada çevrilemiyor şöyle ki büyücülerin hasarı pek etkilemiyor savascılar olarak bırbırımıze saptırmalar atıyoruz . X neredeyse büyücülerimize değmedi diyebilirim .

Bu arada yanımızda olan iksirlerin haddi hesabı yok . İksir sıkıntımız kesinlikle yok .

Kestiyseniz ne mutlu başarılarınızın devamını dilerim.

Fakat üstte resimde gözükmüyor . Aşağıya klana YAŞAM MERKEZLERİNE GELDİK ........ yazmışsın demek daha yeni geldiniz ve başladınız gibi geldi o yüzden böyle yaptım :D

Başarılar .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsaLeT »

Peki,Yol Savaşcısı ve GBMX 49"Dan İtem Madalya filan düştümü ?
Esat

Kullanıcı avatarı
KOMUTANxASKERx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KOMUTANxASKERx »

ematemax yazdı:
xxcezaxx yazdı:Neyi ima ettiğinizide anladım ama olur tabi ki bu zorlu yaratıklarda başarı biraz zor elde edilir .

Kestiyseniz ne mutlu başarılarınızın devamını dilerim.

Fakat üstte resimde gözükmüyor . Aşağıya klana YAŞAM MERKEZLERİNE GELDİK ........ yazmışsın demek daha yeni geldiniz ve başladınız gibi geldi o yüzden böyle yaptım :D

Başarılar .

BU İKVCİLER BAYA AYRINTI INCELIYORLAR İYİ POLIS OLUR SİZDEN ;)
ครкєгא-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×-ครкєгאşเŦค
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön