Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ
Peki ya Yol savaşçısı ve Köpek nasıl kesiliyor ?
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: İstiklal

Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Siyah bölüm sağa taşmış dikkat ederseniz anlarsınız :lol:ematemax yazdı:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
ben paint+upload terkim ben bile daha iyi shoplarım :lol:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Neyi ima ettiğinizide anladım ama olur tabi ki bu zorlu yaratıklarda başarı biraz zor elde edilir .
Linkin cevabını verir neden meteorit buz olduğunu ben açıklayım . Öyle yapmasını ben istedim içeride gereken yetenek ve arkadaşımızın direnç kırmayı iyi yapabildiğini gördüğümüz ve ileride Büyük bir boss kesme şansımız olduğunda Junon gibi yukarıya birisini atarsa o kişide direnç kırmacı olursa diye düşünerek Linkin'i Direnç kırma yaptık . Can bar'ına gelince monitor ayarları diyorum . Arada çevrilemiyor şöyle ki büyücülerin hasarı pek etkilemiyor savascılar olarak bırbırımıze saptırmalar atıyoruz . X neredeyse büyücülerimize değmedi diyebilirim .
Bu arada yanımızda olan iksirlerin haddi hesabı yok . İksir sıkıntımız kesinlikle yok .
Aynı başarıyı sizlerinde tatması dileğim ile ...
Linkin cevabını verir neden meteorit buz olduğunu ben açıklayım . Öyle yapmasını ben istedim içeride gereken yetenek ve arkadaşımızın direnç kırmayı iyi yapabildiğini gördüğümüz ve ileride Büyük bir boss kesme şansımız olduğunda Junon gibi yukarıya birisini atarsa o kişide direnç kırmacı olursa diye düşünerek Linkin'i Direnç kırma yaptık . Can bar'ına gelince monitor ayarları diyorum . Arada çevrilemiyor şöyle ki büyücülerin hasarı pek etkilemiyor savascılar olarak bırbırımıze saptırmalar atıyoruz . X neredeyse büyücülerimize değmedi diyebilirim .
Bu arada yanımızda olan iksirlerin haddi hesabı yok . İksir sıkıntımız kesinlikle yok .
XXCEZAXX
Evet ergen ağzı yazışmalar başladı . Adam gibi soru soranların cevabını vermek isterim .
ISTANBULFATIHI Yol savascısını su sekılde denedık .
Yanındaki tazı'ya durmadan zihin attık ve saptıra saptıra vurduk . Yol savascısı belırlı aralıkta ' BU MERMİ SANA ..... '
diyerek aynı immunuelerın Junon hasarı gıbı ve kırmızı bir nişan alarak o nişan ustumuze gelırken 3 buyucu arkadas kutup açtı . Basıt bı yaratık aslında . Buyuculer saptırma attıktan sonra durdu ve kutuba odaklandı o sekılde kestık . Organızasyonumuz mukemmeldı dıyebılırım .
ISTANBULFATIHI Yol savascısını su sekılde denedık .
Yanındaki tazı'ya durmadan zihin attık ve saptıra saptıra vurduk . Yol savascısı belırlı aralıkta ' BU MERMİ SANA ..... '
diyerek aynı immunuelerın Junon hasarı gıbı ve kırmızı bir nişan alarak o nişan ustumuze gelırken 3 buyucu arkadas kutup açtı . Basıt bı yaratık aslında . Buyuculer saptırma attıktan sonra durdu ve kutuba odaklandı o sekılde kestık . Organızasyonumuz mukemmeldı dıyebılırım .
XXCEZAXX
DiSMoTi yazdı:
Siyah bölüm sağa taşmış dikkat ederseniz anlarsınız :lol:ematemax yazdı:
Bkz. The Master Painter :lol:
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: İstiklal
xxcezaxx yazdı:Neyi ima ettiğinizide anladım ama olur tabi ki bu zorlu yaratıklarda başarı biraz zor elde edilir .
Kestiyseniz ne mutlu başarılarınızın devamını dilerim.
Fakat üstte resimde gözükmüyor . Aşağıya klana YAŞAM MERKEZLERİNE GELDİK ........ yazmışsın demek daha yeni geldiniz ve başladınız gibi geldi o yüzden böyle yaptım
Başarılar .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- KOMUTANxASKERx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
ematemax yazdı:xxcezaxx yazdı:Neyi ima ettiğinizide anladım ama olur tabi ki bu zorlu yaratıklarda başarı biraz zor elde edilir .
Kestiyseniz ne mutlu başarılarınızın devamını dilerim.
Fakat üstte resimde gözükmüyor . Aşağıya klana YAŞAM MERKEZLERİNE GELDİK ........ yazmışsın demek daha yeni geldiniz ve başladınız gibi geldi o yüzden böyle yaptım![]()
Başarılar .
BU İKVCİLER BAYA AYRINTI INCELIYORLAR İYİ POLIS OLUR SİZDEN
ครкєгא-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×-ครкєгאşเŦค
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren