Öncelikle Merhabalar bazı yaratıkları,boss ları merak eden arkadaşlarımı aydınlatma ve Sunucumuzda buraya kadar gelebilen başkasının olmadığını gördüğüm için açıyorum konuyu .
Son olarak GBM-X i kestikten sonra Yaşam Merkezi'ne giriş yapılabilmekte . Gönül isterdi daha nice bosslar keselim ama vakit baya baya geç oldu sinirler gerildi ve bizde daha sakin bir zamanda girmeyi düşünüp çıktık . Nasılsa ne nasıl kesilir biliyoruz
xxcezaxx yazdı:Öncelikle Merhabalar bazı yaratıkları,boss ları merak eden arkadaşlarımı aydınlatma ve Sunucumuzda buraya kadar gelebilen başkasının olmadığını gördüğüm için açıyorum konuyu .
Son olarak GBM-X i kestikten sonra Yaşam Merkezi'ne giriş yapılabilmekte . Gönül isterdi daha nice bosslar keselim ama vakit baya baya geç oldu sinirler gerildi ve bizde daha sakin bir zamanda girmeyi düşünüp çıktık . Nasılsa ne nasıl kesilir biliyoruz
Kralsınız hocam Harun ben alper siz skypeli gecelere tekrar geri dönmek isterimm ama elimde car para vs. kalmadı kader buymuş artık neyse tebrikler
Destroyerxll
xxcezaxx yazdı:Öncelikle Merhabalar bazı yaratıkları,boss ları merak eden arkadaşlarımı aydınlatma ve Sunucumuzda buraya kadar gelebilen başkasının olmadığını gördüğüm için açıyorum konuyu .
Son Fotoğrafta Bişi Dikatimi Çektı Gbm X makinesının Canı 1 Fakat Sizin Kudretlerınız Nereyde ful ve canlarınız az değil.Bu nasıl oluyor ynaı bir hatamı genelde bu makine baya kesilmesi zor olan bir makine acıklarsanız sevinirim
meteorit-buz ve elektrik-buz ikilileri genelde kullanılır (nucleus ve alternatörlerden dolayı) senin neden meteorit ve buz kullandığını merak ettim aynı zamanda meteorite verip direnç kırma alanı açmanı.
Son Fotoğrafta Bişi Dikatimi Çektı Gbm X makinesının Canı 1 Fakat Sizin Kudretlerınız Nereyde ful ve canlarınız az değil.Bu nasıl oluyor ynaı bir hatamı genelde bu makine baya kesilmesi zor olan bir makine acıklarsanız sevinirim
Bymadxlord
düşünen adam gibi arada çevrilen bir yaratık olabilir bu enerjilerinin yüksek olma sebebi, kudrete gelince arkadaşlarda bol iksir olduğunu düşünüyorum.