DeVLeRiN Ws Si ( EzİLişİ ) KHOLPHASLİX
Re: DeVLeRiN Ws Si ( EzİLişİ ) KHOLPHASLİX
200 m nerede acaba Fearin wermediği. Sonrada ötüyünoz
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
Destekden karnıunı doyuruyorsun korleg sus biraz 
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
yine mi bu çocuk ? yine mi adı kral ? yazıyorr yazıyorr savaşda yazıyor kral daha iyi yazıyorr :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
kfat4 yazdı:Yav ben ne diyorum size bunlarla vs atmayıno loncada bir apoya güvenirim başka da kimseye güvenmem. Şimdi Helper karakterinin Şerruh' a ait olduğunu söylerlerse hiç mi hiç şaşırmam
Herkes oradaydı şifa vs şifa konusunda Helper açık ara farkla alıyordu. Fakat ne hikmetse birden bire choosensxkralın neti gidip gelmeye başladı
Biz tabi kötü düşünmedik TTNET kesin kıl oldu bu elemana ve netini kesip kesip geri getirmeye başladı dedik
Eleman kaçıp parayı vermemek için binbir taklalar attı ve amacına da ulaştı sanırım. Neyse burada kimseyi savunacak değilim fakat benden size tavsiye bunlar ile vs atmayın. Baktılar ki yeniliyorlar ya hakeme iftira atarlar ya kaçarlar ya da saatlerce milleti oyalayıp karşı tarafın vs yi bırakmasını hedeflerler. O loncada yenilip de itiraz etmeden para veren bir tek Shoot yani emin i gördüm.
Bende şaşırmam :lol:
zaza00 yazdı:Destekden karnıunı doyuruyorsun korleg sus biraz
Milleti kendin gibi sanıp sürekli birilerinin sırtından geçindigine öyle inanmışsın ki aksini söyleyen/anlatan olsa imkanı yok inanmazsın ama şunu iyi bil ki herkes senin kadar aciz ve onursuz değil.Her attıgın V.s'de olduğu gibi yine bir kıvranış içerisinde gördüm seni büyük geçmiş olsun
tebrik ederim help başarılarının devamını dilerim.
SeRRuh yazdı:kfat4 yazdı:Yav ben ne diyorum size bunlarla vs atmayıno loncada bir apoya güvenirim başka da kimseye güvenmem. Şimdi Helper karakterinin Şerruh' a ait olduğunu söylerlerse hiç mi hiç şaşırmam
Herkes oradaydı şifa vs şifa konusunda Helper açık ara farkla alıyordu. Fakat ne hikmetse birden bire choosensxkralın neti gidip gelmeye başladı
Biz tabi kötü düşünmedik TTNET kesin kıl oldu bu elemana ve netini kesip kesip geri getirmeye başladı dedik
Eleman kaçıp parayı vermemek için binbir taklalar attı ve amacına da ulaştı sanırım. Neyse burada kimseyi savunacak değilim fakat benden size tavsiye bunlar ile vs atmayın. Baktılar ki yeniliyorlar ya hakeme iftira atarlar ya kaçarlar ya da saatlerce milleti oyalayıp karşı tarafın vs yi bırakmasını hedeflerler. O loncada yenilip de itiraz etmeden para veren bir tek Shoot yani emin i gördüm.
Bende şaşırmam :lol:zaza00 yazdı:Destekden karnıunı doyuruyorsun korleg sus biraz
Milleti kendin gibi sanıp sürekli birilerinin sırtından geçindigine öyle inanmışsın ki aksini söyleyen/anlatan olsa imkanı yok inanmazsın ama şunu iyi bil ki herkes senin kadar aciz ve onursuz değil.Her attıgın V.s'de olduğu gibi yine bir kıvranış içerisinde gördüm seni büyük geçmiş olsunGeçirenler sağolsun..
ŞeRRuH Bizim emrah seningibi milyonlarca admı dize getirdi en iyisi sus derim bence.. :mrgreen:
İyi Formalar..
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
zaza00 yazdı:ok yendiysen 5 kez kesmiş olmalısın beni nerde o fotolar ?
iTEME GELİNCE KORLEGG DESTEK TOPLASIN İTEMLERİ yinede paramın üzerine para konduramaz ::::)
Ws ortasında 2 kişi dalıyolar 2 vs 1 güzel OLDU tek kelime ile)
Ben Kazanacağım ws yi niye bozayım ki ? Kaybedeceğini anlayıp Loncandan biri uçakta herkezin gözleri önünde geldi ve ws yi bozdu .Onca insan da şahidim . Aynısını balıkçıda da yaptın bir başka charla .İşte sen busun ! Rezil ...
Koyduğum fotoğraflara tekrar bak . Aynadakiyalan oyunda yok . Peki bu Hükmen malup sayılmak değilmidir ?
Gelelim Sansara;
SaNSaR Senin tek kelime etmeye hakkın yok bu konu içinde 5*1 i ne çabuk unuttun ? Ordaki 1 i de oyundan düştüğümde kendine saydığını biliyoruz . Ama gel gör ki kralla attığım ws esnasında defalarca oyundan düşen kral için bana el sayılmadı . Bu da benım sizi önemsemediğimi ve charıma hertürlü güvendiğimi gösterır.

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Tebrik edenlere ayrıca teşekkürlerimi sunarım .Devamı gelicek

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
bi yanlışın var evlat emrah şeruhu deil . ŞeRRuh: emrah , bütün chosensxleri ve digerlerini dize getirdi. bunu artık anla . zira yaşın bunu anlamaya elverişliAlqoholiq yazdı:SeRRuh yazdı:kfat4 yazdı:Yav ben ne diyorum size bunlarla vs atmayıno loncada bir apoya güvenirim başka da kimseye güvenmem. Şimdi Helper karakterinin Şerruh' a ait olduğunu söylerlerse hiç mi hiç şaşırmam
Bende şaşırmam :lol:zaza00 yazdı:Destekden karnıunı doyuruyorsun korleg sus biraz
Milleti kendin gibi sanıp sürekli birilerinin sırtından geçindigine öyle inanmışsın ki aksini söyleyen/anlatan olsa imkanı yok inanmazsın ama şunu iyi bil ki herkes senin kadar aciz ve onursuz değil.Her attıgın V.s'de olduğu gibi yine bir kıvranış içerisinde gördüm seni büyük geçmiş olsunGeçirenler sağolsun..
ŞeRRuH Bizim emrah seningibi milyonlarca admı dize getirdi en iyisi sus derim bence.. :mrgreen:
İyi Formalar..
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Hey gidi hey.. Şizofren olmuş bu eleman bu kadar diyorum sadece
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- alicanowww
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
Bir zAmanlar choosenslere bölgeden söven betalar smdi choosens olunca bırbırını övuyolarAlqoholiq yazdı:200 m nerede acaba Fearin wermediği. Sonrada ötüyünoz

Deathxmagnetic...Blackthrine...