DeVLeRiN Ws Si ( EzİLişİ ) KHOLPHASLİX

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

DeVLeRiN Ws Si ( EzİLişİ ) KHOLPHASLİX

Mesaj gönderen zaza00 »

Alemde Kral Biziz :) Adamı ws de kesiyorum Kudretim Ondan fazla medi sürem geliyor :D adma kendi adamı dalıyor :P

HER NEYSE HERKES YERİNİ BİLSİN DAHA DÜN ABİ DİYEN COCUK BUGUN BANA KAFA TUTMASI ZORUMA GİTTİ =::) GÜZEL BİR DERS OLMUSTUR UMARUM BU FOTOLAR

Burda Kholpashalix LoNcAsIndA CoK ötEnleRiN FOtolArı MEVCUT

HELPER WS Loa carı ekranda :) Fazla Ugrasmak İsmedim Loa susar at at diyordu D fear at at diyordu D Özellikle fear parayı vermeden kactı

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

~~~CHOOSENSXFARKI~~~

HeR Ana Kuzusu Kholpashalix Olur ama her kula nasip Olmaz ChoosensxOlmak

~~Kralına Yol VerdİM Soyatarısı (Helper Loa Mec Fear Roma Cart Curt ) Beni BagLamaz

UMARIM İYİ BİR DERS OLMUSTUR~
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: DeVLeRiN Ws Si ( EzİLişİ ) KHOLPHASLİX

Mesaj gönderen xHeLPeR »

Bu kaçmadan attığın 1. Ws
Resim

Bu Ws Bahanesi ;)
Resim

Bu da Senin ws den kaçtığında loncandaki arkadaşının ws sonucunu kabullendiği an.
Resim

Bu da ws nin 5 yapanın kazanacağı ve 200 m olduğunun kanıtı . Hani diğer ws ler ? Aynadakiyalan yalan oldu Ordaki sayısız arz Lodos herkez bunlara şahit ...
Resim

Adamın sana dalarken çektiğin fotoğrafa da dikkat et ;) Ben şifa basmışım canım 69 Kudretim 30 ...Şifayı basmasam canım 30 küsur kudretim 41 ... Rezilliğinin fotosunu almışsın :)
Bölgeden ws 1*1 dediğin zaman da beni 1 el nasıl kestiğini göster :)

Şimdi ws den kaçtığını kabullen ve SUSSS ;) ;)
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

fotoların birinde tecavüz et zevk alırsın yazıodu :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen zaza00 »

eee dogru tbrk edecez arkdaşlar 2 vs 1 anca yapbiliyorum bırakında oLsun artık o kadar D: adamlar 2 kişid dalıyor

ws ye basLamadan önce 5 6 kez netim gittİ WS BASLMADAN ÖNCE ama adma hala D: Pff anlamıyor kocakafa D:
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

zaza00 yazdı:eee dogru tbrk edecez arkdaşlar 2 vs 1 anca yapbiliyorum bırakında oLsun artık o kadar D: adamlar 2 kişid dalıyor

ws ye basLamadan önce 5 6 kez netim gittİ WS BASLMADAN ÖNCE ama adma hala D: Pff anlamıyor kocakafa D:
Ws yi izleyen 20 30 kişi vardı, sen anca kendini kandırırsın :)
Sana TOKAT gibi geldim ben ;) İtemin yoksa gel item vereym abiim :roll:
Bu Arada yenilgiyi arkadaşın kabulllendi ama 200 m i vermedi . ONU KİMDEN TEMİN EDECEĞİZ ? ChoosenxWaNTeD 5*1 kestiğimde 5 m para çıkmamıştı bi charınızdan :) 1 m wanted dan 3 m kraldan 1 m Troyalardan birinden aldım.Ezq Sürüsü. İtemlerimi görsen benimle atmazsın diyordun ya . . İtem öyle olmaz böyle olur diyorum. 32 kudretle adam kesilir ;)
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Yav ben ne diyorum size bunlarla vs atmayın :D o loncada bir apoya güvenirim başka da kimseye güvenmem. Şimdi Helper karakterinin Şerruh' a ait olduğunu söylerlerse hiç mi hiç şaşırmam :D Herkes oradaydı şifa vs şifa konusunda Helper açık ara farkla alıyordu. Fakat ne hikmetse birden bire choosensxkralın neti gidip gelmeye başladı :D Biz tabi kötü düşünmedik TTNET kesin kıl oldu bu elemana ve netini kesip kesip geri getirmeye başladı dedik :D Eleman kaçıp parayı vermemek için binbir taklalar attı ve amacına da ulaştı sanırım. Neyse burada kimseyi savunacak değilim fakat benden size tavsiye bunlar ile vs atmayın. Baktılar ki yeniliyorlar ya hakeme iftira atarlar ya kaçarlar ya da saatlerce milleti oyalayıp karşı tarafın vs yi bırakmasını hedeflerler. O loncada yenilip de itiraz etmeden para veren bir tek Shoot yani emin i gördüm.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen zaza00 »

ok yendiysen 5 kez kesmiş olmalısın beni nerde o fotolar ?

iTEME GELİNCE KORLEGG DESTEK TOPLASIN İTEMLERİ yinede paramın üzerine para konduramaz ::::)

Ws ortasında 2 kişi dalıyolar 2 vs 1 güzel OLDU tek kelime ile :))
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Genius »

Yazmaktan mutluluk duyuyorum ki yine bir choosens dalaverası daha .. :) Kendini kral sanıyor . Kendini en zengin sanıyor .. Kendını adam sanıyor ... :))
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

haha :D bi 5 m bulmak için iki saat dolanan siz gelip bana mı diyorsunuz :D Ayrıca destek değil alın teri bunlar emin ol ;) Sen milleti soymaya çalışırken biz maden çekip para kasıyorduk şimdi uslu çocuk ol kaybettiğin vs nin parasını ver adamlara ayıptır :D
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

kfat4 yazdı:Yav ben ne diyorum size bunlarla vs atmayın :D o loncada bir apoya güvenirim başka da kimseye güvenmem. Şimdi Helper karakterinin Şerruh' a ait olduğunu söylerlerse hiç mi hiç şaşırmam :D Herkes oradaydı şifa vs şifa konusunda Helper açık ara farkla alıyordu. Fakat ne hikmetse birden bire choosensxkralın neti gidip gelmeye başladı :D Biz tabi kötü düşünmedik TTNET kesin kıl oldu bu elemana ve netini kesip kesip geri getirmeye başladı dedik :D Eleman kaçıp parayı vermemek için binbir taklalar attı ve amacına da ulaştı sanırım. Neyse burada kimseyi savunacak değilim fakat benden size tavsiye bunlar ile vs atmayın. Baktılar ki yeniliyorlar ya hakeme iftira atarlar ya kaçarlar ya da saatlerce milleti oyalayıp karşı tarafın vs yi bırakmasını hedeflerler. O loncada yenilip de itiraz etmeden para veren bir tek Shoot yani emin i gördüm.
:idea:
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön