Alemde Kral Biziz Adamı ws de kesiyorum Kudretim Ondan fazla medi sürem geliyor adma kendi adamı dalıyor
HER NEYSE HERKES YERİNİ BİLSİN DAHA DÜN ABİ DİYEN COCUK BUGUN BANA KAFA TUTMASI ZORUMA GİTTİ =::) GÜZEL BİR DERS OLMUSTUR UMARUM BU FOTOLAR
Burda Kholpashalix LoNcAsIndA CoK ötEnleRiN FOtolArı MEVCUT
HELPER WS Loa carı ekranda Fazla Ugrasmak İsmedim Loa susar at at diyordu D fear at at diyordu D Özellikle fear parayı vermeden kactı
~~~CHOOSENSXFARKI~~~
HeR Ana Kuzusu Kholpashalix Olur ama her kula nasip Olmaz ChoosensxOlmak
~~Kralına Yol VerdİM Soyatarısı (Helper Loa Mec Fear Roma Cart Curt ) Beni BagLamaz
UMARIM İYİ BİR DERS OLMUSTUR~
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Bu da Senin ws den kaçtığında loncandaki arkadaşının ws sonucunu kabullendiği an.
Bu da ws nin 5 yapanın kazanacağı ve 200 m olduğunun kanıtı . Hani diğer ws ler ? Aynadakiyalan yalan oldu Ordaki sayısız arz Lodos herkez bunlara şahit ... Adamın sana dalarken çektiğin fotoğrafa da dikkat et Ben şifa basmışım canım 69 Kudretim 30 ...Şifayı basmasam canım 30 küsur kudretim 41 ... Rezilliğinin fotosunu almışsın
Bölgeden ws 1*1 dediğin zaman da beni 1 el nasıl kestiğini göster
zaza00 yazdı:eee dogru tbrk edecez arkdaşlar 2 vs 1 anca yapbiliyorum bırakında oLsun artık o kadar adamlar 2 kişid dalıyor
ws ye basLamadan önce 5 6 kez netim gittİ WS BASLMADAN ÖNCE ama adma hala Pff anlamıyor kocakafa
Ws yi izleyen 20 30 kişi vardı, sen anca kendini kandırırsın
Sana TOKAT gibi geldim ben İtemin yoksa gel item vereym abiim :roll:
Bu Arada yenilgiyi arkadaşın kabulllendi ama 200 m i vermedi . ONU KİMDEN TEMİN EDECEĞİZ ? ChoosenxWaNTeD 5*1 kestiğimde 5 m para çıkmamıştı bi charınızdan 1 m wanted dan 3 m kraldan 1 m Troyalardan birinden aldım.Ezq Sürüsü. İtemlerimi görsen benimle atmazsın diyordun ya . . İtem öyle olmaz böyle olur diyorum. 32 kudretle adam kesilir
Yav ben ne diyorum size bunlarla vs atmayın o loncada bir apoya güvenirim başka da kimseye güvenmem. Şimdi Helper karakterinin Şerruh' a ait olduğunu söylerlerse hiç mi hiç şaşırmam Herkes oradaydı şifa vs şifa konusunda Helper açık ara farkla alıyordu. Fakat ne hikmetse birden bire choosensxkralın neti gidip gelmeye başladı Biz tabi kötü düşünmedik TTNET kesin kıl oldu bu elemana ve netini kesip kesip geri getirmeye başladı dedik Eleman kaçıp parayı vermemek için binbir taklalar attı ve amacına da ulaştı sanırım. Neyse burada kimseyi savunacak değilim fakat benden size tavsiye bunlar ile vs atmayın. Baktılar ki yeniliyorlar ya hakeme iftira atarlar ya kaçarlar ya da saatlerce milleti oyalayıp karşı tarafın vs yi bırakmasını hedeflerler. O loncada yenilip de itiraz etmeden para veren bir tek Shoot yani emin i gördüm.
haha bi 5 m bulmak için iki saat dolanan siz gelip bana mı diyorsunuz Ayrıca destek değil alın teri bunlar emin ol Sen milleti soymaya çalışırken biz maden çekip para kasıyorduk şimdi uslu çocuk ol kaybettiğin vs nin parasını ver adamlara ayıptır
kfat4 yazdı:Yav ben ne diyorum size bunlarla vs atmayın o loncada bir apoya güvenirim başka da kimseye güvenmem. Şimdi Helper karakterinin Şerruh' a ait olduğunu söylerlerse hiç mi hiç şaşırmam Herkes oradaydı şifa vs şifa konusunda Helper açık ara farkla alıyordu. Fakat ne hikmetse birden bire choosensxkralın neti gidip gelmeye başladı Biz tabi kötü düşünmedik TTNET kesin kıl oldu bu elemana ve netini kesip kesip geri getirmeye başladı dedik Eleman kaçıp parayı vermemek için binbir taklalar attı ve amacına da ulaştı sanırım. Neyse burada kimseyi savunacak değilim fakat benden size tavsiye bunlar ile vs atmayın. Baktılar ki yeniliyorlar ya hakeme iftira atarlar ya kaçarlar ya da saatlerce milleti oyalayıp karşı tarafın vs yi bırakmasını hedeflerler. O loncada yenilip de itiraz etmeden para veren bir tek Shoot yani emin i gördüm.
:idea:
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...