DeVLeRiN Ws Si ( EzİLişİ ) KHOLPHASLİX

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: DeVLeRiN Ws Si ( EzİLişİ ) KHOLPHASLİX

Mesaj gönderen Alqoholiq »

200 m nerede acaba Fearin wermediği. Sonrada ötüyünoz
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .

ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ

ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zaza00 »

Destekden karnıunı doyuruyorsun korleg sus biraz :D
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Kullanıcı avatarı
FerhaTReLaxAdanA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FerhaTReLaxAdanA »

yine mi bu çocuk ? yine mi adı kral ? yazıyorr yazıyorr savaşda yazıyor kral daha iyi yazıyorr :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Resim

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır

FERHAT .
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

kfat4 yazdı:Yav ben ne diyorum size bunlarla vs atmayın :D o loncada bir apoya güvenirim başka da kimseye güvenmem. Şimdi Helper karakterinin Şerruh' a ait olduğunu söylerlerse hiç mi hiç şaşırmam :D Herkes oradaydı şifa vs şifa konusunda Helper açık ara farkla alıyordu. Fakat ne hikmetse birden bire choosensxkralın neti gidip gelmeye başladı :D Biz tabi kötü düşünmedik TTNET kesin kıl oldu bu elemana ve netini kesip kesip geri getirmeye başladı dedik :D Eleman kaçıp parayı vermemek için binbir taklalar attı ve amacına da ulaştı sanırım. Neyse burada kimseyi savunacak değilim fakat benden size tavsiye bunlar ile vs atmayın. Baktılar ki yeniliyorlar ya hakeme iftira atarlar ya kaçarlar ya da saatlerce milleti oyalayıp karşı tarafın vs yi bırakmasını hedeflerler. O loncada yenilip de itiraz etmeden para veren bir tek Shoot yani emin i gördüm.

Bende şaşırmam :lol:
zaza00 yazdı:Destekden karnıunı doyuruyorsun korleg sus biraz :D

Milleti kendin gibi sanıp sürekli birilerinin sırtından geçindigine öyle inanmışsın ki aksini söyleyen/anlatan olsa imkanı yok inanmazsın ama şunu iyi bil ki herkes senin kadar aciz ve onursuz değil.Her attıgın V.s'de olduğu gibi yine bir kıvranış içerisinde gördüm seni büyük geçmiş olsun ;) Geçirenler sağolsun..

tebrik ederim help başarılarının devamını dilerim.
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Alqoholiq »

SeRRuh yazdı:
kfat4 yazdı:Yav ben ne diyorum size bunlarla vs atmayın :D o loncada bir apoya güvenirim başka da kimseye güvenmem. Şimdi Helper karakterinin Şerruh' a ait olduğunu söylerlerse hiç mi hiç şaşırmam :D Herkes oradaydı şifa vs şifa konusunda Helper açık ara farkla alıyordu. Fakat ne hikmetse birden bire choosensxkralın neti gidip gelmeye başladı :D Biz tabi kötü düşünmedik TTNET kesin kıl oldu bu elemana ve netini kesip kesip geri getirmeye başladı dedik :D Eleman kaçıp parayı vermemek için binbir taklalar attı ve amacına da ulaştı sanırım. Neyse burada kimseyi savunacak değilim fakat benden size tavsiye bunlar ile vs atmayın. Baktılar ki yeniliyorlar ya hakeme iftira atarlar ya kaçarlar ya da saatlerce milleti oyalayıp karşı tarafın vs yi bırakmasını hedeflerler. O loncada yenilip de itiraz etmeden para veren bir tek Shoot yani emin i gördüm.

Milleti kendin gibi sanıp sürekli birilerinin sırtından geçindigine öyle inanmışsın ki aksini söyleyen/anlatan olsa imkanı yok inanmazsın ama şunu iyi bil ki herkes senin kadar aciz ve onursuz değil.Her attıgın V.s'de olduğu gibi yine bir kıvranış içerisinde gördüm seni büyük geçmiş olsun ;) Geçirenler sağolsun..

ŞeRRuH Bizim emrah seningibi milyonlarca admı dize getirdi en iyisi sus derim bence.. :mrgreen:

İyi Formalar..
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .

ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ

ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

zaza00 yazdı:ok yendiysen 5 kez kesmiş olmalısın beni nerde o fotolar ?

iTEME GELİNCE KORLEGG DESTEK TOPLASIN İTEMLERİ yinede paramın üzerine para konduramaz ::::)

Ws ortasında 2 kişi dalıyolar 2 vs 1 güzel OLDU tek kelime ile :))

Ben Kazanacağım ws yi niye bozayım ki ? Kaybedeceğini anlayıp Loncandan biri uçakta herkezin gözleri önünde geldi ve ws yi bozdu .Onca insan da şahidim . Aynısını balıkçıda da yaptın bir başka charla .İşte sen busun ! Rezil ...

Koyduğum fotoğraflara tekrar bak . Aynadakiyalan oyunda yok . Peki bu Hükmen malup sayılmak değilmidir ?
Gelelim Sansara;
SaNSaR Senin tek kelime etmeye hakkın yok bu konu içinde 5*1 i ne çabuk unuttun ? Ordaki 1 i de oyundan düştüğümde kendine saydığını biliyoruz . Ama gel gör ki kralla attığım ws esnasında defalarca oyundan düşen kral için bana el sayılmadı . Bu da benım sizi önemsemediğimi ve charıma hertürlü güvendiğimi gösterır.
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

Tebrik edenlere ayrıca teşekkürlerimi sunarım .Devamı gelicek ;)
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

Alqoholiq yazdı:
SeRRuh yazdı:

ŞeRRuH Bizim emrah seningibi milyonlarca admı dize getirdi en iyisi sus derim bence.. :mrgreen:

İyi Formalar..
bi yanlışın var evlat emrah şeruhu deil . ŞeRRuh: emrah , bütün chosensxleri ve digerlerini dize getirdi. bunu artık anla . zira yaşın bunu anlamaya elverişli
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Hey gidi hey.. Şizofren olmuş bu eleman bu kadar diyorum sadece :D
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
alicanowww
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen alicanowww »

Alqoholiq yazdı:200 m nerede acaba Fearin wermediği. Sonrada ötüyünoz
Bir zAmanlar choosenslere bölgeden söven betalar smdi choosens olunca bırbırını övuyolar :D cok şaşırdım neyse ws konusuna gelelim gene bir choosens klasiği hçç şaşırmadım ... Kral cocukca laflarını bırkez daha ortaya koydu Yok iyi bir ders almıslarda yok kralmısda yok paraymıs ıtemmıs . Sizle ws atılmaz Eternity Choosensxghostun carı olup Aynadakiyalan yenık duruma dustugu zaman gelip daldı ve vs yı bozdu ... Barış kardeşim sana dedım sunu tekme yumrukla kes dıye dınlemedın :D ama neyse baska zamana Tebrikler...
ResimResimResimResim

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön