Kişiye baglı önemli duyuru.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Federal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kişiye baglı önemli duyuru.

Mesaj gönderen Federal »

b]az yğraşmak lazım avukat tutacan mahkemeye vercen üzerinde duracan olacak..olmuyacak bişey yok..aslında bu çar hırsızların Ip Adreslerini teslim edecen İp ban atacan bak bakalım bir daha çar çalabiliyorlarmı
IIxFeDeRaLxII Federall

"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

eerrddii24 yazdı:
secret yazdı:Kardeş sen italyan mafyasımısın 5 tane avukatı nerden tutuyon :mrgreen: tamam adam korksun da geri versin diye yaz da inandırıcılığı bozma yahu :)

lan senin yüzünden yazıları okumadan kaaptıtm ctrl w yapmayın sakın ..!

ama sonra koptum :D :D :D :D
:mrgreen:
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

xSagopaKajmerx yazdı:demekkı forum yetkılısı olunca herşey hal oluyormuş güzel

Saqopa(HORTLAKÇI ) İLK ÖNCE KONUYU AÇTIĞI ZAMANA BAK..!

Saqopa Bİ DE OYUNDAKİ İSMİN NEY ÇOK MERAK EDİYORM OYUN OYNUYORMUSUN VEYA E.Ö DENMİSİN ŞÜPELİYİM
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

eşyalarını güle güle kullan Schiller Jusvlov muydu yani şimdi ? anlamadım :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Tokerx yazdı:eşyalarını güle güle kullan Schiller Jusvlov muydu yani şimdi ? anlamadım :D
Schiller forum yetkilisi olarak ismi. Justlov oyundaki adı. Faceden sordum ben de. :D
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

eerrddii24 yazdı:

Bu yazıyı yazan arkadaşa çok güldüm ne alakası var şimdi adam mahkemeye gitmiş seninde başından böyle bir olay geçti sende gitsen sende tekrar alıcaktın itemleri bunun GM likle destek takımıyla bir alakası yok :) Bana ailem birşeyi iyi öğretti bir düşüncen varsa onu 2 kere düşün sonra dile getir diye bir konunun iç gelişimini bilmeden yorum yapmak ahmaklıktır ;)
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

byhMz yazdı:
eerrddii24 yazdı:

Bu yazıyı yazan arkadaşa çok güldüm ne alakası var şimdi adam mahkemeye gitmiş seninde başından böyle bir olay geçti sende gitsen sende tekrar alıcaktın itemleri bunun GM likle destek takımıyla bir alakası yok :) Bana ailem birşeyi iyi öğretti bir düşüncen varsa onu 2 kere düşün sonra dile getir diye bir konunun iç gelişimini bilmeden yorum yapmak ahmaklıktır ;)
Bu çocuk için niye dil döküyorsun?
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

ozaerdenn yazdı:
byhMz yazdı:
eerrddii24 yazdı:

yetkili olana kadar konunun gelişmesinde tık yok ama yetkılı olunca dırekt işler yoluna giriyor.bu çelişkiyi anlamdım ben
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

xSagopaKajmerx yazdı:
ozaerdenn yazdı:
byhMz yazdı:
eerrddii24 yazdı:

yetkili olana kadar konunun gelişmesinde tık yok ama yetkılı olunca dırekt işler yoluna giriyor.bu çelişkiyi anlamdım ben
Dikkatini çekerim konuyu açtığında avukatları ile savcılığa başvuracağını bildirdi. Ve bir başvuru hemen sonuçlanmıyor. Kara cahil olarak atlıyorsun konuya 1 haftada olayın sonuçlandığını mı sanıyorsun? Facebook sayfasında adminlik yapıyor Serhat Abi ve oyunda da sevilen birisi. İşini iyi yapan birisini neden görevli yapmasınlar o da istedikten sonra? Bu konuyla forum yetkilisi olması arasındaki farkı göremiyorsun. ;)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

eşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene eşek

sen daha karekterını 49 yapamazken biz kp çarlarımızı 49 yapmıştık neyin ne oldugunu ıyı bılıyoruz.yönetimin kimi seçiçeği beni ilgilendirmez ki zaten adeletlı olarak secım yapılmıyo yönetimden tanıdıgn varsa her türlü bi mertebeye ulasırsın.mahkemenın sonuclandırıldıgına dair bi belge bile yok.biz desteğe mail gönderip cevap alamıyoruz bi da mahkemeye gidip sobee nın bızı desteklemesını mı beklıcez at gözlüklerini çıkarın artık.

“Genel Sohbet” sayfasına dön