Kişiye baglı önemli duyuru.
Re: Kişiye baglı önemli duyuru.
b]az yğraşmak lazım avukat tutacan mahkemeye vercen üzerinde duracan olacak..olmuyacak bişey yok..aslında bu çar hırsızların Ip Adreslerini teslim edecen İp ban atacan bak bakalım bir daha çar çalabiliyorlarmı
IIxFeDeRaLxII Federall
"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen:eerrddii24 yazdı:secret yazdı:Kardeş sen italyan mafyasımısın 5 tane avukatı nerden tutuyon :mrgreen: tamam adam korksun da geri versin diye yaz da inandırıcılığı bozma yahu![]()
lan senin yüzünden yazıları okumadan kaaptıtm ctrl w yapmayın sakın ..!
ama sonra koptum![]()
![]()
![]()

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
xSagopaKajmerx yazdı:demekkı forum yetkılısı olunca herşey hal oluyormuş güzel
Saqopa(HORTLAKÇI ) İLK ÖNCE KONUYU AÇTIĞI ZAMANA BAK..!
Saqopa Bİ DE OYUNDAKİ İSMİN NEY ÇOK MERAK EDİYORM OYUN OYNUYORMUSUN VEYA E.Ö DENMİSİN ŞÜPELİYİM

eşyalarını güle güle kullan Schiller Jusvlov muydu yani şimdi ? anlamadım 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Schiller forum yetkilisi olarak ismi. Justlov oyundaki adı. Faceden sordum ben de.Tokerx yazdı:eşyalarını güle güle kullan Schiller Jusvlov muydu yani şimdi ? anlamadım
PIRASASAPI
eerrddii24 yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:demekkı forum yetkılısı olunca herşey hal oluyormuş güzel
Bu yazıyı yazan arkadaşa çok güldüm ne alakası var şimdi adam mahkemeye gitmiş seninde başından böyle bir olay geçti sende gitsen sende tekrar alıcaktın itemleri bunun GM likle destek takımıyla bir alakası yok
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Bu çocuk için niye dil döküyorsun?byhMz yazdı:eerrddii24 yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:demekkı forum yetkılısı olunca herşey hal oluyormuş güzel
Bu yazıyı yazan arkadaşa çok güldüm ne alakası var şimdi adam mahkemeye gitmiş seninde başından böyle bir olay geçti sende gitsen sende tekrar alıcaktın itemleri bunun GM likle destek takımıyla bir alakası yokBana ailem birşeyi iyi öğretti bir düşüncen varsa onu 2 kere düşün sonra dile getir diye bir konunun iç gelişimini bilmeden yorum yapmak ahmaklıktır
![]()
PIRASASAPI
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
ozaerdenn yazdı:Bu çocuk için niye dil döküyorsun?byhMz yazdı:eerrddii24 yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:demekkı forum yetkılısı olunca herşey hal oluyormuş güzel
Bu yazıyı yazan arkadaşa çok güldüm ne alakası var şimdi adam mahkemeye gitmiş seninde başından böyle bir olay geçti sende gitsen sende tekrar alıcaktın itemleri bunun GM likle destek takımıyla bir alakası yokBana ailem birşeyi iyi öğretti bir düşüncen varsa onu 2 kere düşün sonra dile getir diye bir konunun iç gelişimini bilmeden yorum yapmak ahmaklıktır
![]()
yetkili olana kadar konunun gelişmesinde tık yok ama yetkılı olunca dırekt işler yoluna giriyor.bu çelişkiyi anlamdım ben
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Dikkatini çekerim konuyu açtığında avukatları ile savcılığa başvuracağını bildirdi. Ve bir başvuru hemen sonuçlanmıyor. Kara cahil olarak atlıyorsun konuya 1 haftada olayın sonuçlandığını mı sanıyorsun? Facebook sayfasında adminlik yapıyor Serhat Abi ve oyunda da sevilen birisi. İşini iyi yapan birisini neden görevli yapmasınlar o da istedikten sonra? Bu konuyla forum yetkilisi olması arasındaki farkı göremiyorsun.xSagopaKajmerx yazdı:ozaerdenn yazdı:Bu çocuk için niye dil döküyorsun?byhMz yazdı:eerrddii24 yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:demekkı forum yetkılısı olunca herşey hal oluyormuş güzel
![]()
yetkili olana kadar konunun gelişmesinde tık yok ama yetkılı olunca dırekt işler yoluna giriyor.bu çelişkiyi anlamdım ben
PIRASASAPI
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
eşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene eşek
sen daha karekterını 49 yapamazken biz kp çarlarımızı 49 yapmıştık neyin ne oldugunu ıyı bılıyoruz.yönetimin kimi seçiçeği beni ilgilendirmez ki zaten adeletlı olarak secım yapılmıyo yönetimden tanıdıgn varsa her türlü bi mertebeye ulasırsın.mahkemenın sonuclandırıldıgına dair bi belge bile yok.biz desteğe mail gönderip cevap alamıyoruz bi da mahkemeye gidip sobee nın bızı desteklemesını mı beklıcez at gözlüklerini çıkarın artık.
sen daha karekterını 49 yapamazken biz kp çarlarımızı 49 yapmıştık neyin ne oldugunu ıyı bılıyoruz.yönetimin kimi seçiçeği beni ilgilendirmez ki zaten adeletlı olarak secım yapılmıyo yönetimden tanıdıgn varsa her türlü bi mertebeye ulasırsın.mahkemenın sonuclandırıldıgına dair bi belge bile yok.biz desteğe mail gönderip cevap alamıyoruz bi da mahkemeye gidip sobee nın bızı desteklemesını mı beklıcez at gözlüklerini çıkarın artık.