Kişiye baglı önemli duyuru.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Wan Te D

Kişiye baglı önemli duyuru.

Mesaj gönderen JuSTLoV »

5 gün önce karakterim Soyuldu Ejder malzemeleri alındı ve efsunlu eşyalar.Bende 5 avukatımla birlikte Savcılığa suç duyurusunda bulunmak için elimi taşın altına koymuş bulunmaktayım.21 01 2011 ila 26 01 2011 tarihleri arasında çalan şahısa muhlet veriyorum.Geri gelmez ise kendisi ile Mahkemede görüşürüz bu konu hakkında geniş çaplı araştırma yaptım. Sobee Yönetimide hassasiyet göstericeginden eminim.Lakin 5 gün içerisinde kendi karakteri olmasada 1 lvl lik 1 karakterdede geri iade ederse sorun kapanmış olur egerki geri iade olmaz ise suan savcılıkta beklemede olan dilekcemi o gün saat 09 itibari ile başvurucam.Bundan sonrasını mahkeme karar vericek.Birde birşey olmaz bana deme. :) Bilişim suçlarına göre agır cezaları var hırsızlık yapsan bile bu kadar agır degil (Gerçi buda bir hırsızlık neyse)

Saygılarımla
Serhat AKSOY
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kişiye baglı önemli duyuru.

Mesaj gönderen secret »

Kardeş sen italyan mafyasımısın 5 tane avukatı nerden tutuyon :mrgreen: tamam adam korksun da geri versin diye yaz da inandırıcılığı bozma yahu :)
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

Kardeş sen al pacino musun 5 avukatı nasıl tutuyorsun ayıp sorması kaçakçılık davasına mı giriyon mafya babasımısın sen :mrgreen:
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
Pederinkankasi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Pederinkankasi »

Evet mafya babası oyun oymuyor :)
Söz Konusu VaTansa Gerisi Teferruattır...!!

Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz ;)

Pederinxkankası Pederinxşifacısı
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

secret yazdı:Kardeş sen italyan mafyasımısın 5 tane avukatı nerden tutuyon :mrgreen: tamam adam korksun da geri versin diye yaz da inandırıcılığı bozma yahu :)
secret yazdı:Kardeş sen al pacino musun 5 avukatı nasıl tutuyorsun ayıp sorması kaçakçılık davasına mı giriyon mafya babasımısın sen :mrgreen:
Pederinkankasi yazdı:Evet mafya babası oyun oymuyor :)

Reklam olmasın, adresine girin ve şirketin pozisyonuna bakın ve zaten boşta duran 5 avukatım var ellerine iş vermiş oluyorum.Mafya Tabiri biraz hakarete kaçmış hakkımızı arıyoruz.Bu hareketim tüm oyuncuları uyandırıcagından eminim.
Bu arada
secret yazdı:Kardeş sen italyan mafyasımısın 5 tane avukatı nerden tutuyon :mrgreen: tamam adam korksun da geri versin diye yaz da inandırıcılığı bozma yahu :)
yazmışsın eger gelmezse ve mahkeme sonucunu fotolarla bu başlık altında yayınlıcam o zaman ciddiyetimin farkına varacagından emin olucam. :ugeek: .
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

JuSTLoV yazdı:
secret yazdı:Kardeş sen al pacino musun 5 avukatı nasıl tutuyorsun ayıp sorması kaçakçılık davasına mı giriyon mafya babasımısın sen :mrgreen:
Pederinkankasi yazdı:Evet mafya babası oyun oymuyor :)

Reklam olmasın, adresine girin ve şirketin pozisyonuna bakın ve zaten boşta duran 5 avukatım var ellerine iş vermiş oluyorum.Mafya Tabiri biraz hakarete kaçmış hakkımızı arıyoruz.Bu hareketim tüm oyuncuları uyandırıcagından eminim.
Bu arada
yazmışsın eger gelmezse ve mahkeme sonucunu fotolarla bu başlık altında yayınlıcam o zaman ciddiyetimin farkına varacagından emin olucam. :ugeek: .
Geçmiş olsun Serhat.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
CaPuRrO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CaPuRrO »

JuSTLoV yazdı:5 gün önce karakterim Soyuldu Ejder malzemeleri alındı ve efsunlu eşyalar.Bende 5 avukatımla birlikte Savcılığa suç duyurusunda bulunmak için elimi taşın altına koymuş bulunmaktayım.21 01 2011 ila 26 01 2011 tarihleri arasında çalan şahısa muhlet veriyorum.Geri gelmez ise kendisi ile Mahkemede görüşürüz bu konu hakkında geniş çaplı araştırma yaptım. Sobee Yönetimide hassasiyet göstericeginden eminim.Lakin 5 gün içerisinde kendi karakteri olmasada 1 lvl lik 1 karakterdede geri iade ederse sorun kapanmış olur egerki geri iade olmaz ise suan savcılıkta beklemede olan dilekcemi o gün saat 09 itibari ile başvurucam.Bundan sonrasını mahkeme karar vericek.Birde birşey olmaz bana deme. :) Bilişim suçlarına göre agır cezaları var hırsızlık yapsan bile bu kadar agır degil (Gerçi buda bir hırsızlık neyse)

Saygılarımla

Serhat AKSOY

Saçmalık.... :lol: :lol: :lol:
↓ ٩͡๏̯͡๏۶ ║░ SeMPaTiKSeRSeRi ░║ ٩(●•)۶ ↓
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

Bu konuyu merakla takip ediyorum :)
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
sultanorhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sultanorhan »

Şurda Yapmış olduğunuz Yorumları okudum Saçmalık diye baktığınız konu karşısında Asıl Saçma Olan sizlersiniz Justlov belki bir ilkden bahsediyro Destek Olacağınız yerde Alay eder gibi Yazılar yazmanız Acizliğinizin belirtisidir.İnşallah istediğini elde edersin Justlov...
Resim
Kullanıcı avatarı
Pederinkankasi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Pederinkankasi »

Secret Merak Etme Serhat bulur onu ;) Gerçekleri Görürsün O zaman

Geçmiş Olsun..
Söz Konusu VaTansa Gerisi Teferruattır...!!

Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz ;)

Pederinxkankası Pederinxşifacısı

“Genel Sohbet” sayfasına dön