WaFFeNxeLLecTRo V.s. ŞeRRuh ! {50 Milyon }
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: WaFFeNxeLLecTRo V.s. ŞeRRuh ! {50 Milyon }
Herşeye cevap vermeyi biliyordun Emin.. senden cevap bekliyorum neden charda Abdullah'ın oldugunu söyledin ? Sen oldugun halde !
Merhabalar,
Arkadaşlar. 2nizi de az çok tanısam da tarafsız konumda olduğumu bilin. Amacım kimseyi savunmak değil polemiğe son vermektir. V.s de hakem olduğumu belirterek söylemeliyim ki;
''100 canda kestiğinde habersiz başladın.'' gibi bir cümle kullanılmış. Ben saymadan başlanılan bütün elleri tekrarlattığımı 2nizde çok iyi biliyorsunuz. Hatta bir defasında 3, 2 dedim 1 yazdığımda ''Lütfen gereksiz konuşmalarla yazışma alanını kirletmeyiniz'' uyarısı geldiği için 1 çıkmadı ''Devam edelim'' demenize rağmen tekrarlattım.
V.s attınız kaybeden ve kazanan oldu evet, ama bu tür polemikler yaratmak için çaba sarfetmeyin 2nizde. Meran'n daha önemli sorunları var. İyi forumlar. :!:
Arkadaşlar. 2nizi de az çok tanısam da tarafsız konumda olduğumu bilin. Amacım kimseyi savunmak değil polemiğe son vermektir. V.s de hakem olduğumu belirterek söylemeliyim ki;
''100 canda kestiğinde habersiz başladın.'' gibi bir cümle kullanılmış. Ben saymadan başlanılan bütün elleri tekrarlattığımı 2nizde çok iyi biliyorsunuz. Hatta bir defasında 3, 2 dedim 1 yazdığımda ''Lütfen gereksiz konuşmalarla yazışma alanını kirletmeyiniz'' uyarısı geldiği için 1 çıkmadı ''Devam edelim'' demenize rağmen tekrarlattım.
V.s attınız kaybeden ve kazanan oldu evet, ama bu tür polemikler yaratmak için çaba sarfetmeyin 2nizde. Meran'n daha önemli sorunları var. İyi forumlar. :!:
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Övdün mü Sövdün mü tebrik mi ettin ? Anlayamadım ama şunu aydınlatalım 100 canla kesilen fotoyu V.s Fotolarının arasına atmadım zaten ayrıca Sinirlendirdigi için böyle birşey yaptıgımıda hemen üzerinde açıkladım.aNaRcHy yazdı:Merhabalar,
Meran'ın sorunları beni,benim sorunlarım Meran'ı bağlamaz anlatabildim mi Ünal kardeşim. Ayrıca yaptıgın Dürüst/tarafsız hakemligin için çok teşekkür ederim bunu unutmuşum konuyu açarken malum tarafsız hakem bulmak samanlıkta igne aramaktan daha zor hale geldi Meran'da..
Ne övdüm ne de sövdümSeRRuh yazdı:Övdün mü Sövdün mü tebrik mi ettin ? Anlayamadım ama şunu aydınlatalım 100 canla kesilen fotoyu V.s Fotolarının arasına atmadım zaten ayrıca Sinirlendirdigi için böyle birşey yaptıgımıda hemen üzerinde açıkladım.aNaRcHy yazdı:Merhabalar,
Meran'ın sorunları beni,benim sorunlarım Meran'ı bağlamaz anlatabildim mi Ünal kardeşim. Ayrıca yaptıgın Dürüst/tarafsız hakemligin için çok teşekkür ederim bunu unutmuşum konuyu açarken malum tarafsız hakem bulmak samanlıkta igne aramaktan daha zor hale geldi Meran'da..
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Farklı bir durum olmadı... Çok konuştu arkamdan ama karşıma çıktıgında dizlerinin bağı çözüldü.
Sen farklı bir durum mu bekliyordun ? :lol: :lol:
Sen farklı bir durum mu bekliyordun ? :lol: :lol:
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
ŞERRUH DAYI PARANI ALDINMI ALMADINMI ÇATIR ÇATIR HARCA GARDAŞIM KİMSE BİŞEY DİYEMEZ
BAZI ISKARTALAR KISKANDIKLARI İÇİN YORUM ATIYOR
ÖZELLİKLE BU WAFFENXELECTRONUN ESKİDEN BÜYÜCÜYÜ EN İYİ KULLANAN BİRİ KORKUSUZXBÜYÜCÜ OLDUĞU KORKUSUZXLYDERİN ONUN OLDUĞU HIRSIZ OLDUĞUNU ?. BİRDE KONU AÇYORLAR ESKİYİZ ŞÖYLEYİZ BÖYLEYİZ B*K ESKİSİNİZ.BEN O ADAMIN YÜCELEN BALYOZ İÇİN NELER YAPTIĞINI BİLİRM.BİR ANDA ORTAYA BİR CHAR ÇIKTI ELLECTROPOWER OOO CHARA BAK İTEMLER EJDER OOOO BUNUN NERESİ HELAL PARA LAN...ZATEN TAYFO GİL ONU LONCALARINA ALMIŞ ATMIŞLAR SONRA OKTAY ATMISTIR ONU
ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ CHOOSENSXSHOOT OLMUS CHOOSENSXKRAL , CHOOSENSXSHOOT BUNLAR NEKADAR TEMİZ KALPLİ İNSANLAR DEĞİLMİ ? BİZLER HIRSIZIZ DEĞİLMİ ? EVET ULAN ÇALIYORUM KARI GİBİ SAKLAMIYORUM LAN İTİRAZI OLAN HATAY / REYHANLIYA GELSİN BENİM MEKANIM BELLİ GİZLİ GİZLİ DÜMEN İŞLER ÇEVİRMİYOZ...
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
ZeydanBey yazdı:ŞERRUH DAYI PARANI ALDINMI ALMADINMI ÇATIR ÇATIR HARCA GARDAŞIM KİMSE BİŞEY DİYEMEZBAZI ISKARTALAR KISKANDIKLARI İÇİN YORUM ATIYOR
ÖZELLİKLE BU WAFFENXELECTRONUN ESKİDEN BÜYÜCÜYÜ EN İYİ KULLANAN BİRİ KORKUSUZXBÜYÜCÜ OLDUĞU KORKUSUZXLYDERİN ONUN OLDUĞU HIRSIZ OLDUĞUNU ?. BİRDE KONU AÇYORLAR ESKİYİZ ŞÖYLEYİZ BÖYLEYİZ B*K ESKİSİNİZ.BEN O ADAMIN YÜCELEN BALYOZ İÇİN NELER YAPTIĞINI BİLİRM.BİR ANDA ORTAYA BİR CHAR ÇIKTI ELLECTROPOWER OOO CHARA BAK İTEMLER EJDER OOOO BUNUN NERESİ HELAL PARA LAN...ZATEN TAYFO GİL ONU LONCALARINA ALMIŞ ATMIŞLAR SONRA OKTAY ATMISTIR ONU
ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ CHOOSENSXSHOOT OLMUS CHOOSENSXKRAL , CHOOSENSXSHOOT BUNLAR NEKADAR TEMİZ KALPLİ İNSANLAR DEĞİLMİ ? BİZLER HIRSIZIZ DEĞİLMİ ? EVET ULAN ÇALIYORUM KARI GİBİ SAKLAMIYORUM LAN İTİRAZI OLAN HATAY / REYHANLIYA GELSİN BENİM MEKANIM BELLİ GİZLİ GİZLİ DÜMEN İŞLER ÇEVİRMİYOZ...
ZEYDANBEY
BBM PİN : 2709C9F2
OYUNDA Kİ TÜM BÜYÜCÜLERİ SEVMEM..
BİR TEK
ŞeRRuHH ve Playboys ! Şerruh iyi vs ci Play grup adamı :idea:
saygılar Relaxefendy :roll:
BİR TEK
ŞeRRuHH ve Playboys ! Şerruh iyi vs ci Play grup adamı :idea:
saygılar Relaxefendy :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
.SDASDASDASD
En son swerdert tarafından 22 Şub 2011 14:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.